Kişilik & Karakter Yakışıklı erkeklere alev emojisi atmak sevap mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Yoksa günah mı Yakışıklı erkeklere alev emojisi atmak sevap mıdır? Cevapla Emoji Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. sevaptır aynen git at 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ooo sen cennete gitmek istiyorsun. 🤣 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Patlıcan atsan daha çok makbule geçer 0 2 Yorumla Mustafa_R 1 yıl Sever misin patlıcan yemeyi Yorumla Soran 1 yıl @Mustafa_R ahhh hemcinslerime üzülüyorum ne zaman yorum atsalar hemen yorumuna bi abaza salça oluyor Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Günahtır çirkinlre sevap 0 0 Yorumla
Winniedepooh Takip Et Xper 1 Yaş: 29 1 yıl Ramazan'daki çok büyük sevaplardan bir tanesidir 2 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sana günahtır kanka 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kıskandın mı çirkinsin diye Yorumla hangovers 1 yıl Çok kıskandım 🥲 Yorumla
izmirli3536 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 1 yıl Çok büyük sevab evet direk Cennetlik sin sen 😃😃 0 0 Yorumla
sinan_63 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 437 cevap paylaştı. Ultra sevap 0 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. günah 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 997 cevap paylaştı. Dogrudur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
sevaptır aynen git at
Ooo sen cennete gitmek istiyorsun. 🤣
Patlıcan atsan daha çok makbule geçer
Sever misin patlıcan yemeyi
@Mustafa_R ahhh hemcinslerime üzülüyorum ne zaman yorum atsalar hemen yorumuna bi abaza salça oluyor
Günahtır çirkinlre sevap
Bana da at sevap kazan
Atacak kızların cesareti olmadığı gerçeği
Ramazan'daki çok büyük sevaplardan bir tanesidir
Sana günahtır kanka
Kıskandın mı çirkinsin diye
Çok kıskandım 🥲
Caizdirr
Çok büyük sevab evet direk Cennetlik sin sen 😃😃
Ultra sevap
Sevaptır
günah