eğer çevenizde zeki kiz örnekleri varsa..örneklerle somutlaştırarak
bir kızın zeki olduğuna nasıl karar verirsiniz? zeki kız nasıl davranırı?
bir kızın zeki olduğuna nasıl karar verirsiniz? zeki kız nasıl davranırı?
konuşmaya başladıktan 1 2 gün sonra hareketleri ve sözlerini tartarım bir biri ile uyuşmuyorsa kendini başka göstermeye çalışıyordur ama gerçekten yapıcı ve mantıklı konuşuyor o şekilde davranıyorsa o kız zekidir akıllıdır.
Sorunlar karşısında kıvrak zekasını çalıştırıp çözüm buluyorsa ve ince espriler yapıyorsa..
pembe üyecanların kız olduğunu bilen kız zekidir:P ama bunun yanında akıllı kız bunun erkek olabilme olasılığını da düşünür:P neyse..
gizli kategori yanlış olmuş..aşkla alakası ne?
Cevap
22Cevap
Kız zaten zeki ise nasıl davranacağını sormaz bilir ve uygular...Kendine Güveninden ve duruşundan (tanımıyorsam eğer) tanıyorsam konuşmalardından hal ve hareketlerinden anlarım ;)
zekilik biraz göreceli ama. oturup kalkmasını bilecek konuşamsını da bilecek zeki olan insan hangi durumda ne yapacağını bilen insandır hal ve hareketleriyle direk sonuca gitmeycek
bir kilo pamukmu ağır , bir kilo demir mi? sorarım cevaba göre
kıvrak zekası olur. düşünmeden konuşmaz. karşındakinin düşüncesine daha çok önem verir...
sorulara verdikleri cevaplar ne kadar zeki olduklarının en belirgin göstergesiii ;)
ben ben ben
sen o soruyla düştün gözümden çekirge :))
zamanla seni olumlu olarak değiştirdikçe ve haklı çıktıkça
Zeki kızların nesli tükenmekte olup bir an evvel korunma altına alınıp bişeyler yapılmalı..:))
çakal kız zekidir bi kızın zekiliğini ürettiği çakal entrikalarla yada fikirlerle anlarsın
herkez bana zeki dyr ama bence ben zeki deglm yaaaa kazana kazana ögrtmnlk kazndm. valla cddym bak o kız zeki o anlar o dikkatli felan yapylr.
zeki kızın bakışları boşluğa bakmaz yorumlama kabiliyeti vardır ayrıtyetten düzenli kitap okuyan kızlarda süperdir
Çarpık yürüyorsa ve sürekli gülüyorsa salaktır,ciddi ve dik yürüyorsa akıllı ve zekidir..
derslerine bakmak yeterli sanirim.ama konusarakta belli eder zaten kendini
Tabiri caizse götü sıkıştığında işten sıyrılmasını biliyorsa :) inse esprilerden anlıyor hatta yapabiliyorsa
filmlerdeki sevdiği çocukları kız arkadaşından ayırmaya çalışan kızlar bu tanıma uyar
zeki kız oltaya gelmez..geldirir!
:))
Onlar seçilmez, seçerlermiş.
zeki kız fazlaca salağa yatar
az ve öz konuşmasından :D
Zeki gorunme cabasi gostermeyerek olabilir
Zeki gözükmeye ihtiyaç duymuyan kız zekidir.
Sorduğu sorulardan anlarım.
'Aptalı' çok iyi oynaması zeki olduğunu gösterir
ya gerçekten aptalsa..?
aptalı neden oynar peki?
göbek adım zeki..
Zekiye olmasın. :)
yok yok erkek beklemişler zeki demişler:(
gizliden soru sormaz
satranç oynarım :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar