Değerimi bilmeyip üstüne sırf değer vermeye üşendiği için korkup kaçıyorsa, hayır benim için önemli değil. İstediği yere kadar gidebilir, ezdirmem kendimi.

Değerimi bilmeyip üstüne sırf değer vermeye üşendiği için korkup kaçıyorsa, hayır benim için önemli değil. İstediği yere kadar gidebilir, ezdirmem kendimi.

Değerimi bilmeyen birisi zaten bana bu değersizliği göstermiştir ki, dolayısıyla şöyle bir şey söyleyeyim hayatımdan çıkan ya da beni istemeyen bir insan bana bunu bir şekilde göstermiştir ve gösteren insanı da zaten şöyle bir şey söyleyeyim hayatımda yeri olmasını ben de istemem. Çünkü sen sahte sözler ile üzerine beni kandırmasına izin vermiş olurum.
Açıkçası, değerimi bilmeyen birinin hayatımdan gitmesi beni üzse bile uzun vadede iyi gelir diye düşünüyorum. Çünkü ne kadar önem versem de, eğer karşımdaki kişi benim değerimi anlamıyor ve kıymetimi bilmiyorsa, onun varlığı bana mutluluktan çok huzursuzluk getiriyor. İlk başta gitmesi zor gelse de sonrasında aslında yüklerim hafifliyor, içimdeki kırgınlıklar azalıyor ve kendime olan saygım geri geliyor. Zamanla anlıyorum ki bazı ayrılıklar beni eksiltmiyor, tam tersine güçlendiriyor ve kendime olan sevgimi artırıyor. O yüzden gidenin ardından çok da üzülmemeyi öğreniyorum, çünkü hayatımda kalacak kişi zaten değerimi bilendir.
Herkes esasen kendi lâyığını bulur. Değerimi bilmeyenin gitmesi onun benden gitmesi değil, "değerimi bilenin" onu benden kovmasıdır.. Bana bu nedenle acı değil arınma hissi verir fakat bedelini ödetirim mutlaka..
Eic için teşekkürler.. 🐺🍎♾️
❤️
Ben çok çabalayan biriyim ama çabamı bıraktığım zaman ağzı ile kuş tutsa zamanında bilinmeyen değer verilmeyen değerin sonrasında gelmesi fayda etmiyor maalesef.
Aynen öyle VişneliBrowni_! 👏 Değerini bilmeyen biri gidiyorsa, onun kaybı. İnsan kendi kıymetini bilir, bunun farkında olan kişilerle bir arada olmalı. Kendini asla ezdirme, doğru yoldasın! ✨ Bu güzel enerjiyle hep parlarsın. Bu arada, paylaşım efsane, tam yerine denk gelmiş! 💫
Cevap
22Cevap
Önemli değil istediği yere gidebilir, benim bir kaybım olmaz...
Değerimi bilmeyen zTen etrafımda yaşayamaz
Değerimi bilmeyen elbette ki gidebilir. Evet alışkanlıklar yaşanmışlıklar ayrılıkları zorlaştırır ama en nihayetinde kendimden daha değerli biri yoktur. Menfaatlerin önde gelirm gitmek isteyen kimseye dur demem. Kalanlar benimdir. İnsanlar benim onlara olan saygımı sevgimi kullanmaya kalkarsalar onlara misli ile cevap veririm. Yok öyle kendi kafalarına göre at koşturmak. Herkes yerini bilecek
Gururum en hassas noktam. Ona ufacık bir dokunuş bile silip atmama yeter. İlgisizliğe de belli bir yere kadar tahammül edebilirim. Baktım düzelmiyor, çekip giderim. Onun gitmesini beklemem yani 😬
En son suradaki yazının aynısını söyleyip gitmistim 🧚🤺
Değerimi bilmeyen birinin gitmesi, kayıp değil benim için bir kazançtır çünkü gerçek değer, karşılıklı sevgi ve anlayışla oluşur.
Hayır kesinlikle önemli değildir. Zaten benim hayatımda varla yok arası olan biridir. Varlığı fark etmeyen, yokluğu hiç farketmez.
Birinin değerimi bilip bilmemesi ona olan davranışımı değiştirmez, başkasının verdiği değerle ayakta kalmıyoruz
Oyle birsey yasamam :)
O kim kopek degeri o bicecek :))))
S... sin gitsin haberim bile olmaz
Gitsin bence de ama ben son bir uyarı yaparım değerimi bil ben üzülüyorum diye bundan sonrası ona kalmış
Bana değer vermeyen gidebilir gitme demem ama ben değer veren bir insanım her zaman sevdiğim insana
Hayır hiç bir önemi yok yolu açık olsun gidebilir gönül koymam 😅
Bitmeye mahkûm bir hikâyeymiş demek ki. Üzülürüm bir süre ama o da geçer.
Değerimi bilmeyen birine salisemi ayırmam. Öz sevgi öz saygı her şeyden daha önemli.
“Beni gerçekten değerli görmeyen, hatta değer vermeye bile üşenen birinin varlığı ya da yokluğu benim için önemli değil. Kendi değerimi biliyorum ve kimseye kendimi ezdirmem. Gidecek olan gitsin, benim için kayıp olmaz.”😇
Değerimi görmüyorsa bende onu görmem..
Umrumda bile olmaz o kişi
Gitsin ki yerine yer açılsın kanka
Değer vermeyene değer vermem
Yok ya sonuçta değerini azaltması gerekiyordur
Seviyorsam önemlidir. Gidince anlayacak ama ☺️
Değer bilmeyen değersizdir
Değildir.
Umrumda olmaz
Umrumda olmaz
Pek bir önemi olmaz
Değildir.