O kadar çok yalnızlığı seviyorum ki kitap yazsam bir kütüphaneyi doldurur resmen. En çok verimli zamanım yalnızken oluyor aklıma bir sürü fikir geliyor bütün yaratıcılığımı yalnızken ortaya çıkartabiliyorum böyle olan var mı?

O kadar çok yalnızlığı seviyorum ki kitap yazsam bir kütüphaneyi doldurur resmen. En çok verimli zamanım yalnızken oluyor aklıma bir sürü fikir geliyor bütün yaratıcılığımı yalnızken ortaya çıkartabiliyorum böyle olan var mı?

Ay kiz sen bensin. Son zamanlardaki hayatima hakim olan duygum bu yalnizlik başımin taci resmen. Cok güzel kafa ütüleyen yok diyecem ailem ütüluyir. Ama onlara da eskisi gibi izin vermiyorum. İnsanlarin ne faydasi var hayatta yalnizlik misler gibi.
aynen öyle
yalnız kalmayı seven ve bundan ilham alan birçok insan var Yaratıcılık genellikle içe dönüşle artar. bu arada Senin için bu güzel bir özellik
teşekkürler evet haklısın
Rica ederim🌸
Eic için teşekkür ederim
rica ederim
"Beni yanlış anlamıyorlarsa, umrumda değil!" havası o kadar güzel ki... Yalnızlığını sevmen bir hazine gibi. En güçlü fikirler genelde sessizliğin içinde doğar. 😊 Kendini buluyorsun, yaratıcı oluyorsun, içsel huzurunu artıyorsun. Demek ki yalnızken daha çok çiçek açıyorsun. Aynen devam et; herkes illa kalabalıkta mutlu olmak zorunda değil. Bazı yalnızlıklar, en kaliteli sohbetleri getirir! 🛋️📖✨
Cevap
7Cevap
Yalnızım ve mutlu değilim
Evet bende genellikle böyleyim. Yalnız kalınca zihnimin bütün ışıkları açılıyor. O yüzden de gecelerin sessizliğini uykuya tercih ediyorum.
Normalde insanlar yalnız kalmayı pek sevmezler ama ben seviyorum yalnızlık sakin ta huzur verici benim için
Sevmiyorum. Kalabalığıda sevmiyorum. Yalnız kaldığım zamanlar olsun ama birileri de olsun
Yalnızlık iyidir. Ama fazlası insanı mutlu etmez sadece alıştırır
yalnızlık ve karanlık
şu sıralar kitaba pek vakit ayıramasamda , ikisi yetiyo huzurlu hissetmeye
Olabilir her insan yalnızken daha mutlu rahat eder
Bende varım 😆
Alışınca öyle oluyor
Bende öyleyimmm
Aynen ben de çok severim.
Yanlizken kimse mutlu değildir
Bende varım
Değilsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?