Küçükkenki aşırı paylaşımcılığım yüzünden insanlar verdiğim bilgileri hep kullandı yıllar sonra bile bela oldu napmalıyım?

Her önüne gelene numara verdim fake hesabım açıldı onda şanslıydım biri çıktı karşıma kapattırdık, sonra tinnderlarda fotolarım yayıldı takmadım kafaya çünkü benim tipimin yayılmasını bi nebze sindirebildim kişisel bilgi değil sonuçta ve filtre var sonuçta tam ben denemez, en son erkeklerin sürekli aramasına da alıstım görmezden geldikçe o sorun da bitti, ama yıllar sonra birden tam rahatladım derken mesaj kutuma bi baktım 70 tane mesaj gelmiş birisi sanurım aramalarına cevap vermiyorum diye numaramı birsürü siteye girmiş yemek siteleri sipariş siteleri onay kodları gelmiş tamam çok önemli değil ama bu resmen numaramın yayılması demek oluyo ve benim sabrım taştı yılalr önce kimbilir kimle konuştum bilmiyorum aşırı dürüstçe hayatımo anlattım herkese bu kişi de internetten biri olabilir ama neden 2-3 yıl sonra birden böyle bi şey yaparsın ki? Neden o anda yapmıyo mesela da ben tam huzura ermişken böyle oluyor. Numaramı yayması benle yıllar sonra sırf cevap vermedim diye ugrasılması ve sırd birilerine hayatımı ayrıntılı anlattım numarmı verdim samimi oldum diye bunların ol ması çok üzüyo beni. Hayatı sorgulamaya başladım. Neden herkes üstüme geliyor. Artık kimseyle konuşmuyorum akıllandım ama 2-3 yıl sonra birden zarar vermeye çalışamlar çıkanlar olunca sinirim bozuldu atlatmaya çalışıyorum psikolojik olarak. Mesajlara bakmadım direkt sildim ama yine de korkuyorum mesela içimde korku yoktu bu olay yaşanana kadar en azından ama artık neler olabilir diye korkmaya basladım. Çünkü ne alaka oldum birden psikolojim bozuluyo ben kendimce hayatımı yaşayan genç bi kızım evdeyım hep zaten kimseye zarar da vermedim :((. insanların aramalarını bile zor atlattım yorucuydu. Görmezden gelmek bile yorucu benim için. Ama hiç bukadar kötü hissetmemiştim. Çünkü yapmış işte işsizin biri bunı otırup 2-3 yıl sonra yapmış şaka gibi. Ev Adresimi bilenler bile bi şey yapmadı bana, fake hesabımı açanlar bile korktu gitti , arayıp özledim diyen en yapıskanı bile bıraktı ama bunu 2-3 yıl sonra yapanın amacını cidden anlayamadım. Kendi egosunı anlık tatmin etmek için yaptı belki ama ben kaç gündür bi şey olur mu diye düşünüyorum. Huzurlu hayatımda tanıdığım insan Bile yok korktuğum için arkadaş bile edinemiyorum ama en azından evde hobilerim ile mutluydum son bikaç yıldır. Ve bu geçmişteki insanları unutmuştum hatta şanslıydım önceden çok zarar vermeye calısan oldu durduk yere tanrı yardım etmişti. Ama bu sefer kimse yardım edemez sanırım çünkü okadar saçma bi durum ki 2-3 yıö sonra gelen numaramı yayma çabası anlam bile veremiyorum ve olan olmuş artık girmiş oraya buraya işte ve korkum da basladı yapçak bi şey yok yani fake hesap kapattırmak gibi bi şey de değil bu sanki daha büyük bi olay gibime geliyor. Çünkü insanlar bu devirde isim soyisimden her bilgini buluyo bu kişi nerelere girdi kimbilir numaramı tipimle ben gibi yapan bile ölmüşü hiçbirini takmadım ama bu cidden ağır geldi çünkü telefon numaramdan diğer bilgilerim de bulunabilir korkusu yaşıyorum. Çünkü çok basit bi şey bu devirde tek bir bilgiden diğer bilgilerinin bulunması, önemli olan yayılmamasıydı ama yayıldı bile çoktan , yani mağazalara dükkanlara falan girmiş okadarını gördüm ama bilemiyorum... nerelere girmişi tam Bilmediğim için korkuyorum direkt silmiştim mesajları. Onay falan vermedim. Hiçbirine. Ama hepsi onay miydi belki üyelik vardı belki forum doldurdu Allah bilir cidden bu belirsizlikler ve üstüne telefon numaramın yayılmasının diğer bilgilerinin de bulunmasına sebep olabileceğini düşündüğüm için korku içindeyim.

Güncellemeler
1 yıl
Psikolojik olarak onay vermedın sakın ol diyorum kendime ama o yetmiyor böyle düşünmek çünkü dediğim gibi tek bir bilgimden tel no dan bile nerelere girdi bilmiyorum çünkü internette yayıldıysa diğer bilgilerim de bulunabilir gibi hissediyorum ve bu çok kolaymıs gibime geliyor :(
Güncellemeler
1 yıl
Böyle basit kişilerin hedefi olmaktan bıktım. Akıllanınca veya huzurlu yaşarken bile bunlar oluyor. Bıktım artık. Ben hedef değilim normal akıllı güzel iyi biriyim bir hayatım var kişiliğim var samimi ve paylaşımcı biriydim veya birilerini reddettim diye tüm bunları yaşamak zorunda değildim. İnsanlara dramımı anlattım diye instalarda nokta noktanın dramı diye fotolarım atıldı anlatmadığım kişiler tarafından bi de. Nasıl hızlı yayılıyosa artık ve çok değişik şeyler de değil ha normal hayatım.
Küçükkenki aşırı paylaşımcılığım yüzünden insanlar verdiğim bilgileri hep kullandı yıllar sonra bile bela oldu napmalıyım?