Çilek kokusunda gizlidir sevincim, Elimdekileri kaybettiğimde daha çok gençtim, Yaşamanın bu kadar zor olduğunu nerden bilecektim?
Zaman, yüzümde çizgilerini belli ediyor arsızca, Sevmek bi hayli vakit alacak mekansızca, Ruhumdaki kederi görmüyor musun?
Aynanda gizlidir, ruhumdaki sızı, Kimse görmesin bu bir kalp çıkmazı, Herşeyi unuttum geride kaldı , artık mazi.. Kır kalemimi ferman sendedir, Derde düştüm biçare, derman kimdedir...
Herkesin, düşüncelerde boğulduğu bu günlerde. sizin, bir limanınız var mı?
Bazen karanlık geceler bazense aydınlık günler daraltıyor içimi , çıkışı olmayan bir labirentte koşuyorum saatlerce , sesimi duyan var ama ama karşılık veren yok gibi.. Halbuki sesini duysam , hissetsem , yaşasam onun için günlerce o labirentte dolanir dururum , bütün karamsarlıklara rağmen Her şeye rağmen bir insan bazen hayatının odak noktası olabiliyor ve bunun için çok uzun süreler de gerekmiyor
1
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Umarım o labirentin duvarlarına tırmanır ve çıkışı bulursunuz. Zor bir durum Allah sabır versin. :/
Evet bugun ozellikle bi kez daha sukrettim, tr'de yasamadigima. Cunku bugun sosyal medyada o kadar cok sayip sovdum, o kadar laf soktum ki kesin sabahina varmadan kodise yollanirdim 😏 gerci ote yandan dusununce tr'de olsam sosyal medyam da kapali olacakti, belki bi ihtimal sakin kalabilirdim 😝😇
...
Bugunku bu ofke dolu ve sinir bozucu dusuncelerim arasindan tek limanim almanya oldu 😅🤣 iyi ki kacmisim dedim bugun bi kez daha 🙏
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Yani garip bir durum gerçekten. Bakıyorum hayretler içerisinde kalıyorum..
Belki bir limanım vardır ama ben açıktan gidiyorum. Karayı görüyorum fakat yaklaşamıyorum. Hiçliğin ortasında bir ben duruyorum bir de yarım yamalak duygularım. Tek limanım hala güneşin doğuyor olması.
2
7 Yorumla
Soran
1 yıl
Kara görünüyorsa ulaşılmaz değildir. evet şimdilik yorgunsun. Ama umulur ki toparlanırsın.
Ben bunu çok beğendim demek 😄 O kadar beğenmişim ki senin yazdığına emin olamamışım bak. Abartma durumu yok yani. Kesin bilgi😄 Bu şiirleri umarım başka bir yere daha yazıyorsundur. Sonradan derlemek kolay olsun.
@Pinarkrty resim çiziyor, sen şiir yazıyorsun 🤩 Ne güzel, yetenekli, sanatçı ruha sahip arkadaşlar edinmişim. KS'nin en kazançlı üyesi bence benim😇🙏
Kötülüğün, karanlığın dört bir yanımızı sardığı şu günlerde; bizi sanat, edebiyat, bilim, iyilik ve sevgi aydınlığa çıkaracak..
Biz de onlara yani sizlere dört elle sarılmalıyız..
Ya çareyi baska insanlarda aramak ne kadar doğru. İnsanlar sizi dinlemiyor bile. Herkes kendi derdinin sıkintisinin pesine düşmüs. Artik aramak hal hatir sormak bile agir geliyor insanlara. Care yine bizde bitiyor. Hayata olan bakiş acini ne zaman degistirirsen o zaman hayat baska davraniyor sana. Demek istedigim olaylari kafanda çozmen gerek. İnsanin duygularida düşuncelerine bağlidir çunku. Elbettte insan sevmek sevilmek ister. Herkes o saf temiz duygulari icten ice yasamak ister ama insanlar sevmeyi beceremiyor bence. En azindan benim iliskim icin bunu söyleyebilirim. Kimi hayatiniza alacaginiza dikkat edin. Karsindaki insan asil yuzunu iliski bitince ortaya cikariyor cunkum
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Doğru insanlar bizi dinlemiyor. Kesinlikle öncelikle insan değişmeyi istemeli ve buna göre adım atmalı. Kesinlikle sevmeyi beceremedik batırdık... Haklısınız. biten her şey gibi , bittikten sonra bazı şeylerin farkına varılıyor bir arkadaşım demişti.
Limana çok gemi yanaşmış benden sonra, her yerde çapa var ama çaba, alabora..
Sandalla çıkılan yollardan Titanik misali sonsuzluğa uğurladık son gemiyi de kaptan, sonda terk etse sonuç değişmemişti..
Artık bir gemi daha kalkmaz bu limandan
1
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Eline sağlık.
Kaptansın diye gemiyi en son terketmek zorunda kaldın... Söyle bakalım koca bir ömür hayattan sen ne aldın.. Bu zor günler gitmez hep böyle mi kalır sandın.. Hayat acı sussuz, mutsuz ve tek başına bırakıldın.