dışarıda tuvalet kullanmıyorum küçük tuvalet haiç onu ayakta yapabilyorm hayatıma aldığım kişi ile sorun yaşamam sonuçta misafirlerim oluyor ve tuvaletmi kullanıyorlar sadece temiz olmasına özen gösteriyorum bu soruyu neden sordun sende de var mı
karşındakinin temiz olduğunu bilirsen belki bunu yapabilirsin yaşın 25 bu güne kadar bunu yapmamış olman biraz sorun gibi ne geliyor aklına yakınlaşırken
Temizliğinden emin olduktan sonra zaten içim rahat oluyor. Ama hiç değilse bir ay alıyor. Kadın veya erkek sarılmaktan öpüşmekten nefret ederim. Birde kimsenin yaptığı yemeği yemiyorum.
kimsenin değil herkesin :D yani en azından yaptğında yediğin birisi varsa bu şekilde söyelmelisin bende herkesin yaptığı yemeği yemem dışarıda yemek yemekten nefret ederim sarılmak öpüşmek oluyor ama bundan haz aldığım söylenemez ben senin gibi başlayıp çok ileri gidiyorum yani temzliğinden emin isem bu sefer hiç tiskinmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
temizlik takıntılarım yok
Anonim kapilari dirsekle açarım , metroda tutunmam , kahvaltıda yumurta yediysem bardağını sürekli yıkar öyle çay koyarım
El temizliği çok önemli bende baya baya takıntım var
tuvaleti her gün temzilerim yanlız yasıyorum
Ciddi misin kaç dakikanı ayırırsın günlük
yani banyo lavabo bir benim hemen hemen 45 dakika ayırırım wc temizliği önemli benim için
Peki birisiyle hayatı paylaşmak istersen durum nasıl olacak aynı tuvaleti kullanabilecek misin? Dışarıdayken ne yapıyorsun?
dışarıda tuvalet kullanmıyorum küçük tuvalet haiç onu ayakta yapabilyorm hayatıma aldığım kişi ile sorun yaşamam sonuçta misafirlerim oluyor ve tuvaletmi kullanıyorlar sadece temiz olmasına özen gösteriyorum bu soruyu neden sordun sende de var mı
Vücut hijyeni konusunda. Başkasına kolay kolay asla dokunamıyorum. Şimdi biraz daha iyiyim.
karşındakinin temiz olduğunu bilirsen belki bunu yapabilirsin yaşın 25 bu güne kadar bunu yapmamış olman biraz sorun gibi ne geliyor aklına yakınlaşırken
Temizliğinden emin olduktan sonra zaten içim rahat oluyor. Ama hiç değilse bir ay alıyor. Kadın veya erkek sarılmaktan öpüşmekten nefret ederim.
Birde kimsenin yaptığı yemeği yemiyorum.
kimsenin değil herkesin :D yani en azından yaptğında yediğin birisi varsa bu şekilde söyelmelisin
bende herkesin yaptığı yemeği yemem dışarıda yemek yemekten nefret ederim sarılmak öpüşmek oluyor ama bundan haz aldığım söylenemez ben senin gibi başlayıp çok ileri gidiyorum yani temzliğinden emin isem bu sefer hiç tiskinmiyorum
seninki benimkinden ciddi
aynı kanıdayım :D