Güncellemeler
1 yıl
Ve benden çok yaşca büyük kadınlardı bunlar o zamanlar istismar olduğunu anlayamıyordum 45-30 yaş arası evli kadınlarla takıldım
Ben başlıyorum 12 yaşından 18 yaşına kadar kadınlardan hoşlandığımı düşünüyordum çok fazla kadınla yakınlaştım 25 kadın civarı ama sonra hisslerim değişti
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Zamana bak, kadınlara dahi güvenmememiz gerektiğini nasılda bize gösteriyor.
Seni ilgilendirmez şu an evliyim kocam bunu biliyor yani aşkım senlik durum kalmadı
Yani aslında evet ilgilendirir. Belkide art niyetle yaklaştığın insanlardan olabilirim ya da yakınlarım ve sevdiklerim böyle olabilir. Ayrıca kocana söylemen bu tacizi ortadan kaldırmıyor.
umarım çocuğun aynı şeyi yaşar kips
Umarım bir gün aklın başına gelir Amin🤲🏻
Şaka gibi bu insanlar.. nasıl bir zamanda yaşıyoruz biz anlamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
@düşlerdegüzel tepki gösterdiğimiz için kötü olan biziz ama sosyal medyayı tamda bu yüzden sevmiyorum.
Kesinlikle. Hayretle okudum ya bir de beddua ediyor bunları normalleştirerek yok ettiler zaten ahlâkı neyi savunuyor onu bile anlamış değilim sonumuz hayrolsun gerçekten şu sosyal medya daha neler getirecek başımıza @onlyteenage
@düşlerdegüzel şu her yapılana özgür bir ülkede yaşıyoruz herkes istediğini yaparcılar olduğu sürece bu değişmeyecek. Elbette bir gün bu desteklediğimiz şeyler yakınımıza ve hatta başımıza gelecektir. Herkes her şeyi yapamaz. Bu pedofiliden tut, cinayetlere kadar herşeyin herkesin önünü açar. Özgürlük herkesin ahlaki değerlerini kaybetmesi demek değil. Önce bunu anlamaları lazım.
@onlyteenage çok doğru. Ama anlatamazsın ki. İlla sonumuz felakete gidecek ancak o zaman durup düşünmeye zaman bulurlar insanlara rahatlık mı batıyor inançsızlık mı bu hale getiriyor. Ben de bu konuda sizinle aynı düşündüğüm için aslında çok tepkiliyim ve sessiz kalamıyorum kalmayacağım da. Bir gün bizlerde çocuk sahibi olacağız Allah muhafaza kendimizi korumak bile bu günümüz dünyasında zor iken ailemizi cevremizi nasıl koruyup sahip çıkalım..
@düşlerdegüzel böyle insanlardan koruyamayacağımı düşündüğüm için çocuk hayalinden vazgeçtim. Babasına bile çocuğu teslim edemeyeceksek çocuk olmasın düşüncesine giriyorum. Haklısın bence de inançsızlığın ve cahilliğin bedeli bu. Diğer platformlarda aksi düşüncelerini paylaş inançlı olduğunu anladıkları anda seni postalamadıkları ülke, beceremedikleri aile üyesi sokmadıkları yerin dibi kalmıyor.
Çok güzel açıklamışsın. Allah'a sığınırız iyi ki ahiret var ve iyi ki bu dünya geçici..
@düşlerdegüzel aynen öyle canım sağol bu güzel sohbetin için. Doğru yola ileten dostluklar her zaman çok güzeldir. Senin sohbetin beni birazcık daha rahatlattı.❤️
@onlyteenage ben de sevindim.. ve teşekkür ederim güzel sohbetin için 🤗Allah doğru insanlar çıkarsın karşımıza. Hayırlı geceler
Burdan anlatmam çok zor
Oha iyiliesmene sevindim
iyileşmek değil bu ergenlikte hormonlarını anlayamıyorsun
Geçmiş olsun. Peki nasıl tanisiyordun o kadınlarla komşu falanlarmiydi ailen farketmedimi
Barlarda konserlerde tanıştığım kadınlardı marjinal bir görüntüm vardı fark edip yanıma geliyorlardı ve ya ben yanlarına gidiyordum
biz 6 kardeşiz annem bizimle ilgilenmezdi vakti yoktu onun için rahattım
Kendi şeyimin tadına baktım
Ne oldu da değişti
Bir süre sonra bu kadınların bana bakış açısını fark ettim uzaklaştım psikiyatriste gittim daha çok annemin bana ilgisiz davranmasından dolayı bu kadınlara yakın hissettiğimi anladım çünkü beraber alışverişe giderdik yemek yerdik aileleriyle tanışırdım (aramızdaki ilişkiyi bilmezlerdi) annemin bana yapmadığı her şeyi bu kadınlar yaptı ve bağlanmıştım bunun farkında olduktan sonra uzaklaştım antidepresan kullandım 1 sene ve şu an evli olduğum adamla üniversitede tanıştım
Annenin ilgisizliği seni olgun kadınlara itti onlarda ilgi gösterip faydalandı senden
Cuckold ilişki yaşadım
Detaylı anlat
Söyleyemem