Kişilik & Karakter Canım sıkılıyor nedense aglamak istiyorum hüngür hüngür? naberrrrsss Takip Et Xper 4 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 😭😭😭😭 dayanamıyorum artık Güncellemeler1 yıl Gözlerim doldu nedense Canım sıkılıyor nedense aglamak istiyorum hüngür hüngür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. ağlayın iyi gelir 1 0 Yorumla
Yamaç77 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 1 yıl Gece kimsenin olmadığı anda daha iyi oluyor ağlamak göz yaşların yastığna damladığında 1 0 Yorumla
yeni1sayf4 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Üzüldüğün şey nedir? 1 5 Yorumla naberrrrsss 1 yıl Ne bileyim bazı şeyler duyuyorum içime isliyor Yorumla yeni1sayf4 1 yıl Diğer insanların sana ya da senin hakkında diğer insanlara söylediği sözler mi yani? Yorumla naberrrrsss 1 yıl Aslında bu oyle bır sey degıl Yorumla naberrrrsss 1 yıl Kendi içimde savastıgım bazi şeylerin olmasını istediğim ve duyduklarımla hissettiklerimin bir olmaması beni üzdü nedense Yorumla yeni1sayf4 1 yıl Henüz gerçekleştiremediğin bazı hayallerin mi var? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ağlayın iyi gelir
Gece kimsenin olmadığı anda daha iyi oluyor ağlamak göz yaşların yastığna damladığında
Seni üzen bir şey mi var
Üzüldüğün şey nedir?
Ne bileyim bazı şeyler duyuyorum içime isliyor
Diğer insanların sana ya da senin hakkında diğer insanlara söylediği sözler mi yani?
Aslında bu oyle bır sey degıl
Kendi içimde savastıgım bazi şeylerin olmasını istediğim ve duyduklarımla hissettiklerimin bir olmaması beni üzdü nedense
Henüz gerçekleştiremediğin bazı hayallerin mi var?
Ağla ozaman tutma iyi gelir.
Ağlaaa
Neye dayanamıyorsun
Mevzu ne anlatmak ister misin?