1 yılİlginç ve düşünsel bir soru.
Ben sanırım bir umman derdim. Bazen hırçın bazen süt liman. Bazı özelliklerim sığ bazı yerlerim derin. Keşfedilmemiş nice sır korkunç ve karanlık sanılan derinlerimde.
164 Yorumla
Soran1 yılTamam, bir okyanus, çok ilginç, çünkü onu dalgalar oluşturan yüzey ile okyanusun derinlikleri arasında, bazen tam ortada hazineleri saklayan başka bir deniz tabanı kaynağına giden bir uçurum var, aydınlık taban ile karanlık taban arasında çeşitli seviyelerde balık yaratıklar elektrik ışıklarıyla zaman ve mekanın çok dışında oluyorlar ve okyanusun karanlık ve korkutucu tarafını aydınlatıyorlar. Okyanus sudur, dolayısıyla su çok gizemli bir unsurdur çünkü hem hayati öneme sahiptir hem de yıkıcıdır. Duygularınızın yelpazesi bu nedenle çok çeşitlidir ancak çok istikrarlı değildir. O zaman, bazen yelken açan bir tekneye, bazen de en derin derinliklerinize girmek ve tüm gizemleri ve saklı hazineleri bulmak için bir denizaltına dönüşen bir gemiye sahip bir kaptana ihtiyacınız vardır, ancak her şeyden önce uçurumlardan kaçınmak ve derinliklerinizin karanlığına biraz ışık getirmek için.
- 1 yıl
O derinlere herkes inemesin ve herkes sırları göremesin. Hak eden ve görmeye cesareti olanlar sırlara vakıf olsun yeter.
Soran1 yılDaha sonra derinliklerinize ve sırlarınıza ulaşmak için kaptanınızı ve denizaltısını bulmalısınız Bay Okyanus. Eğer henüz yanınızda yoksa, umarız sizin için hazır olur.
- 1 yıl
Onun gelip beni bulması gerekmez mi? Derinlik ve sır bendeyse o sırlara erişmek isteyen korkusuz ce cesur biri gelip keşfe çıksın.
Soran1 yılCesaret güzeldir ama okyanusun enginliğinde somut işaretler, sinyaller veya işaret çağrıları olmadan, bu gemi kaptanı hazine haritası olmadan bu hazineleri ve sırları aramak için derinliklere inmesi gerektiğini nasıl anlayabilir :)
Okyanusun bir çağrı yapması gerekir ve eğer kaptanın cesareti varsa denizaltıyla derinliklere inip keşfe çıkar.- 1 yıl
Gel ey derinlerimde sırları arayan, gel ey cesareti korkularına galip olan gezgin, gel ey dal derinlerime hazinelerimin tadını çıkar. Gel ey derinlerde beklerim seni. Ki sana benzeyen inci mercan hazinelerimi göstereyim. Diye çağrı mı yapayım 😊😊
Soran1 yılevet, kaptanını çağıran büyüleyici çağrılarla denizkızı adam ol, yolu gösteren aydınlık deniz feneri ol ve zincirlenmiş dalgalarıyla ve denizcilik şiiriyle sırlarını ve hazinelerini keşfetmeye götüren okyanus ol, renkli mercanları ve kalıntılarıyla cezbeden sakin ve huzurlu okyanus ol, güven ve merak uyandır, böylece kaptanın dalması ve keşfetmesi : Öyle de diyebilirsiniz :) :)
- 1 yıl
Bekliyorum gel hadi deniz kızı
Sınır koyma yüreğinin ufuklarına
Koyma ki açılsın cesaretinin hızı
Takılma kıyılardaki inci kabuklarına
- 1 yıl
Gel ey bilinmezlerime açık et bilinmezini
Toplama, aç gelyelkenlerinin atlas bezini
Bekliyor, gözlüyor olacağımdan etme endişe
Gel birlikte çalalım suskun yüreklerin sazını
Soran1 yıldevam et doğru yoldasın 😁
Umarım aradığını bulursun, sana bol şans okyanus :)- 1 yıl
Ben aramıyorum demiştim oysa 😀😀
Ve şans gelecekten yana olsun
Soran1 yılbırak o sana gelsin ama sen yine de ona yol göster :) 😁
Gelecek hepimiz için görkemli ve güzel olsun inşallah.- 1 yıl
Şiirler beklediğim gibi bir algı oluşturduysa hemen silebilirsin 😀😀
- 1 yıl
Daha nasıl bir yol gösternek gerekecek. Açacak yelkenlerini bırakacak kendini sularıma. O zaman zaten direk göğsümde olacak değil mi?
Soran1 yılEn güzel yolculuklar böyle doğmaz mı?
- 1 yıl
Böyle doğar işte onun için doğsun diye davet yapmadık mı
Soran1 yılTam anlamıyla var olmayı seçip seçmeyeceği ise henüz belli değil😁
Yoksa okyanusu sessizce geçmeyi mi tercih edecek, yoksa gerçekliğin kırıkları arasında bir gölgeyle yetinecek mi?"Kendisine fısıldanan davete gelen cevaplar onun varlığını ve doğma, kök salma isteğini uyandırmalıdır.- 1 yıl
O bi dalsın hele sularıma, sessizce geçmesi mümkün değildir. Gerçekliğim saracaktır onu ki kurtulmak istemeyecek teslim olacaktır 😀
- 1 yıl
Ona lazım olan az bi cesaret ve bir adım.
Soran1 yılyani bu okyanusla yelken açan kaptan arasında bir savaş :)
Soran1 yılDeğerli incilerle dolu bir kutunun içindeki derinlikleri ve deniz yataklarının en cesur gezginlere sunduğu kadar incelikli ve sayısız serapları mı çağıracaksın?
- 1 yıl
Bence bu okyanusla yelken açan arasında bi kavga değil, yelken açanla yelkenleri arasında bi kavga. Yelkenlerini sularıma ndirmekle indirmenek arasında gidip gelen bi kavgaya tutuşmuş kendi içinde 😊
Soran1 yılKendisine cesaret ve kararlılık dileyelim ama adım bir deniz feneri işaretinden sonra gelmeli.
- 1 yıl
Ben serin ve gizemli sularıma çağırdım. Gelince bulacakları konusunda hayallerini tazelesin yeterli.
Soran1 yılBu nedenle gemisinden ayrılıp tamamen sulara girmesi ve akıntıya kapılıp sürüklenmesine izin vermesi gerektiğini görüyorum.
Soran1 yılTatlı ve gizemli sularınızda mistik bir şeyler mi var?
- 1 yıl
⛲⛲⛵🛶
- 1 yıl
Gemisinden atlasın keşfedilmeye açık sularıma. Tat ve gizem bulmak istiyorsa bulacaktır elbet
Soran1 yıl😂
Soran1 yılO zaman ona bol şans dileyelim 😁
- 1 yıl
😀😀 korkuları cesaretine galip gelirse dalamaz sularıma.
Soran1 yılO yüzden korkularını al ve ona pembe mercanını ve okyanusun ve deniz tabanının tüm güzelliklerini göster 🙃😂
- 1 yıl
Elbette şansa ihtiyacı olacak ama yalnızca sularıma dalana kadar 😀😀
- 1 yıl
Görmesi bu için gelmesi ve dalması gerek işte. Yoksa uzaktan görünmez bazı gizemler 😀
Soran1 yılMercan okyanusun kalbi ve akciğeridir,
Okyanus, kaptanın sularına dalabilmesi için savunmasızlığını ve gerçeğini göstermeye hazır mı? Yoksa renksiz, ayrılış işaretlerinin olmadığı gizemli bir okyanus mu kalacak?
Soran1 yılAydınlanmış bir işaret olmadan sonsuzluğun uçurumuna mı atlarsınız?
- 1 yıl
Savunmaya ihtiyacı olmayacak sularıma daldığı zaman. Guven ve huzurla inebilir istediği sırlara.
Rengarenk güzellikler bulacağından emin olabilir.
Soran1 yılKaptanın cesur olması gerekir, ancak okyanusun da gizemleri ve sırlarının ötesinde bir işaret fişeği atması ve kaptanın denizaltına binip denizin enginliğine ve karmaşıklığına derinlemesine girebilmesi için ilk adımı atmasına izin vermesi gerekir. Kaptanımıza iyi şanslar diliyoruz ve okyanusun onu gerçek ve cömert bir şekilde karşılamasını diliyoruz.
- 1 yıl
Aydınlanmamış işaretleri birlikte ışıtırdık gelirse. Demek ki hepsini aydınlatmaya benim gücüm yetmemiş 😀😀
Soran1 yılama gizemler ve korkutucu gölgeler var daha önce bahsetmiştin 😁
Soran1 yılÖyleyse birleşin ve birbirinize rehber olun ve birbirinizi evcilleştirin ki gölgelerin her yerindeki ışığı görebilesiniz 😁
- 1 yıl
Gizemler ve korkutucu gölgeler bilmeyen ve keşfe cikamayanlar için. Okyanusun bütünüyle olunca gizem mı kalır karanlık gölgeler mi?
- 1 yıl
Birleşmek için gelmesi, ve kendini engin sularıma salması gerek işte 😀😀
Soran1 yılBilmiyorum, hayat harika bir yolculuk, bazen mucizeler oluyor, belki de büyük bir umut var ve karanlık gölgeler sadece kaptanın onları yeni bir ışığa dönüştürmesine ve okyanusun hazinelerini ve karanlık taraflarının ötesinde göstermesi gerekenleri bulmasına izin vermek için oradalar
- 1 yıl
O zaman iş kapranta demektir. Gelsin görsün, dalsın, tadını alsın
Soran1 yılfırtınalar, dev dalgalar veya su altı girdapları yaratmadan ve iç mekandaki suyunuzu biraz ısıtın , fırtınalar, dev dalgalar veya su altı girdapları yaratmadan ve iç mekan suyunuzu biraz ısıtın 🤣
pembe mercan anahtardır 😜
Soran1 yılinsanların dalmak isteyeceği bir okyanus ol 🤓
Soran1 yılHadi duralım, okyanus hakkında çok şey yazacağız, hatta yakında bir roman veya şiir kitabı bile yazacağız 😂
- 1 yıl
Suyumun soğukluğu ve korkutucu olması sadece İlk dalışa kadardır bilirsin. Sonrası tüm vücuda yayılan bir serinlik ferahlık ve uçma hissi. 🪸🪸🪸 Bu pemde mercan mı acaba emin olamadım 😀😀😀
- 1 yıl
Okyanus geniş ve romanlara şiirlere bolca ilham çıkar. O yüzden sorun yok. Ama duralım denildi duralım bari😀
Soran1 yılOkyanusta ateş var mı?
uyuyan volkanlar var , Mercan, deniz tabanında çok sayıda türün yaşadığı oldukça zengin bir ekosistemdir.
Soran1 yılEvet, duralım çünkü bu sonsuz bir kuyu, okyanus hakkında anlatılacak o kadar çok şey var ki, okyanusun hikayesini anlatmak için en azından on binlerce sayfa gerekir.
- 1 yıl
Ama dalıp keşfetmek gerektiği gerçeği de kenarda duruyor. Öylece kapattık sonsuz kuyuyu.
Soran1 yıl😂 konu bu nedenle kapanmıştır :)
- 1 yıl
Korku ve cesaret iç içedir her zaman.
Ve hayaller ve cimrilik birbiriyle hiç uyuşmaz.
Nedenler vardır bazen çünküsü sorulmaz.
Peki dedim öylece.
Soran1 yılEvet, doğru, ancak güven ve özgünlük, bir bağlantıyı etkinleştirmek, korkuyu gidermek ve cesareti artırmak için önemli verilerdir. Duygusal açgözlülük kötüdür, ancak güven eksikliği mesafelere yol açabilir, kelimenin tam anlamıyla açgözlülükten bahsetmiyorum bile. Her iki yönde de işaretler ve bağlantılar ve netlik gereklidir, aksi takdirde hiçbir şey ilerlemez ve hiçbir şey gerçekten anlaşılmaz.
Soran1 yılAşk güzeldir ama iki tarafın da birbirini anlaması ve değer vermesi gerekir, gizem vardır ama açılmamız gerekir ve tekrar söylüyorum, güven işin 3/4'üdür
Soran1 yılsana iyi geceler
ve iyi şanslar :)
Allah hepimize her şeyi kolaylaştırsın- 1 yıl
Cevap versem uzayacak, sussam eksik kalacak. Ama yine de şöyle bi cevap vermiş olayım.
Duygusal açgözlülük kötüdür fakat duygusal cimrilik de kötüdür. Güven ve özgünlük karşıdan beklediğimiz ölçüde verebilmektir. Korkuyu giderip cesareti artırmak sulara dalmakla mümkün olabilir. Belki de yapılması gereken budur. Anlaşılmak ve anlatnak konusunda öncelik anlamak isteğiyle başlar.
- 1 yıl
Aşk güzeldir elbet aksini söyleyen aşk nedir bilmiyor demektir. Anlamak ve değer vermek kadar anlaşılmak ve değer görmek de asli bir gerçektir. Gizemler de cesaret ile açılabilir, bunun için cesaret kalkanı ile gizemlere karşı bir savunma ya da saldırı pozisyonu almak gerekir. Güven işin 3/4 dür ama paydaları eşitleyip problemin çözümünü kolaylaştırıp eşitliği sağlamak için formülü bulmak zor olmasa gerek.
- 1 yıl
Sana da iyi geceler, şansın açık olsun. Sondaki duaya amin.😊😊
Soran1 yılKaptan ve okyanus hakkındaki sonucunuzu getirerek tamamladınız :), kaptan okyanusu anlamalı ve okyanus da kaptanı anlamalı, her birinin güçlü ve zayıf yönleri var ancak birbirlerini anlayarak bu yolculukta ve bu keşifte bir anlaşma ve birlik bulabilirler, ancak her ikisi de diğerinin ona söylemek istediklerini dinlemeli ve ona güvenmelidir ve samimi ve gerçek bir paylaşıma ihtiyaçları vardır çünkü her ikisi de birbirlerini evcilleştirmeyi ve birbirlerinden beklediklerini vermeyi ve sundukları konusunda cömert olmayı öğrenmelidir. Aşk budur işte, birbirimizi anlamamız, vermemiz, almamız ama aynı zamanda karşılık beklemeden vermemiz gereken, ortak bir paylaşım ve güvenin olduğu bir yolculuk. Karşılıklı güç ve irade gerektirir ama bunun için yeni doğan bir duygusal bağ veya uykudan uyanan bir bağ gerekir. Yani aslında her iki tarafta da iyi ve güzel niyetlere ihtiyaç var, çünkü birbirimizi anlamak demek, birbirimizi istemek ama bunu da hayırsever ve kucaklayıcı bir algıyla yapmak demektir. Teşekkür ederim, uzun bir sohbet oldu, kendinize iyi bakın.
Soran1 yılAmin ecmain :)
- 1 yıl
Kaptanın cesaretiyle okyanusun enginliği birleştiğinde ya da karşılıklı birleşmeyi göze aldığında, az önce saydığınız sorun gibi görünen herşeyin aslında aşılabilir olduğu kendiliğinden ortaya çıkacaktır. Yaralarla merhemler, güçlü yanlarla zayıf yanlar, anlatılmak istenenlerle dinlenilmek istenenler, alınmak istenenler ve verilmek istenenler bir biriyle sarmalanirsa doğmaya veya uyanmaya meyilli duygusallıklar kendiliğinden kıvılcımlanır. İstemek ve sarmak veya okyanusa dalmak o zaman mümkün demektir.
Ben de teşekkür ediyorum o halde uzun gizemli koyu sohbet için 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
kuzgun. sevimli ve bir o kadar da yırtıcı, uyumlu ve bir o kadar da asi, zeki ve empatik canlılar.
15 Yorumla
Soran1 yılOldukça özel bir tercihte bulunup, bu onuru kargaya verdiniz. Bu kuşa karşı güçlü bir bağlılığın var sanırım :) Evet, karga empatiktir, çok gözlemcidir.
bunu nasıl anlattığın ilginç, bunu çok gözlemledin mi?
Soran1 yılevet, bu kuşların gizemlerini ve güzelliklerini ve kişisel araştırmayla algılayabildiğimizin ötesindeki derinliklerini gördünüz. İyi bir seçim o zaman sende o karga var :) ta ki etine kazınana kadar
Soran1 yıl:)😁
Ben içinde derin manalar taşıyan kalın bir kitap olmak isterdim..
11 Yorumla
Soran1 yılçok iyi bir seçim :), bilgi, aktarım ve derinlik
Güzel soru.
Akan bir su olmak isterdim.
13 Yorumla
Soran1 yılçok ilginç akan su :)
Soran1 yılEvet, çok güzel bir saf elementtir ve çok çeşitli hallerde olmakla birlikte, çok boyutlu ve çok işlevlidir, bir hafızası vardır, bir döngüsü, yaşamı vardır ve buharlaştığında bile hala getirir :)
deniz olmak isterdim.. içimde bir sürü kiri pisliği akıtanlara inat ben hep yeşerip, dalgalanıp durulurdum.
00 Yorumladibine ışık veren yerden yükselen lambader
13 Yorumla
Soran1 yılçok ilginç, bir tür ışıklı işaret fişeği ama pozlanmış ve dik bir nesnede, kaynağından aydınlatıyor ve sonra bilgisini ve parıltısını yayarak aşağı iniyor ve ileri fırlıyor, bir tür keşif aracı ama sabit bir yerde konumlandırılmış ve statik olarak dondurulmuş. Dolayısıyla hareket halinde olan ve maddi bir edilgenlik içinde iletilen, fakat özü yukarıdan aşağıya yağmur gibi düşen ve bol miktarda alan her tanığı ışık damlalarıyla işaretleyen özsel bir hiperaktiflik içinde iletilen ışıktır.
Soran1 yılama ateş yükseldiğinde ışığa da dönüşür, ateştir ve acele edip öfkelenmek istediğinde yakar, biz her zaman ateşi sudan daha çok kınıyoruz ama ateş de kendi tercih yerini hak ediyor: ateş bildiğimiz görüntü nedeniyle en suç unsurudur ama ateş ısıtır, ateş kendimizi beslememizi sağlar ayrıca yemeğimizi pişirir, ateş çok aktif bir enerjidir, mekanları yakar ama su da su basar :) bu yüzden eğer mümkün olduğunca çok hektarlık alanı yakmak istiyorsan önce akıllı ve aydınlanmış bir ateş ol ki onları ışığınla yak ve suç işlemek için değil, kalpleri ve zihinleri ısıtmak veya ruhları gerekli bir uyanış için sarsmak için yanan bir ateş ol
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılNihale :d
15 Yorumla
Soran1 yıl:) başkalarının ağırlığını ve yükünü üstlenmeyi seviyorsun
- 1 yıl
Nasıl bilebilirsin
- 1 yıl
Öylesine demiştim nasıl tıtturdun yaw
Soran1 yılDiyelim ki boş zamanlarımda ruhları anlıyorum :)
- 1 yıl
İyiymiş :d
Tuhaf soru inan bilemedim
12 Yorumla
Soran1 yılEvet, bu soru pek de yaygın bir soru değil; ancak bu dünyada kendimizi nasıl merkezleyeceğimiz ve kim olduğumuzun derin ve içsel ilhamına göre, olduğumuz şeyin dışında maddede neleri hayal edebileceğimiz üzerine düşünmeyi ve konumlanmayı gerektiriyor.
1 yılBen melek olmak isterdim
01 Yorumla
Soran1 yılTamam, bir melek olmak isterdin :), o zaman bir ışık varlığı
Gizli Üye(18-24)1 yılBilmiyorum
01 Yorumla
Soran1 yılCevap vermeyi biraz düşünün, kendinizi içsel olarak anlamak zaman alır
Gizli Üye(45 üstü)1 yıletmem valla
01 Yorumla
Soran1 yılsoruyu zaten kendi tarzında cevaplıyorsun
yani istemesen bile zaten bir şeyler yapıyorsun
Gizli Üye(18-24)1 yılKırlent
01 Yorumla
Soran1 yılYastık da çok derindir, rahatladığımız, huzur bulduğumuz, üzerine yaslanıp tüm uykumuzu, yorgunluğumuzu attığımız bir objedir, aynı zamanda dekoratif bir objedir ama her şeyden önce çok mütevazı bir objedir ama her şeyi kendi üzerine alır :)
Su; özüm belki bu..
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne