selaaaam bir anda aklima geldi sormak istedim dusuncelerinizi merak ettim simdiden cevaplarınız icin tesekkurlerimi sunuyorum 💖☺️

selaaaam bir anda aklima geldi sormak istedim dusuncelerinizi merak ettim simdiden cevaplarınız icin tesekkurlerimi sunuyorum 💖☺️
Kalbin hiçbir zaman kırılmasın. Çünkü şöyle düşünüyorum bazen elbette kırılmanı faydası bir çok şey oluyor ama bazen de şöyle bir şey düşünüyor insan: kırılıp yerl insan olduktan sonra da güzel şeylerin çok bir anlamı kalıyor bu tartışılır.
Yani, kişiden kişiye değişir. Karşındaki kişi çok sevdiğin biriyse kalbin kırılsa bile, biraz gözünün açılması zor oluyor. Ama kalbini kıran şey bir durumsa, atıyorum istediğin okulu kazanamadın mesela, o zaman daha çok çalışırsın ve aslında kalbin kırıldığı için gözün açılmış olur..
Cevap
13Cevap
Açar.. evet o anda kahroldum ama olmasi gerekiyormuş, iyi ki olmamış diye şükrettigim çok şeyim var.
Teşekkür ederim seninle de olsun❤️
Hemen açar çünkü artık duygusal değil mantıksal bakmaya başlıyorsun
Acı tecrübeler her zaman insanı olgunlastirir gadası
Evet ne kadar kalbimiz kırılırsa o kadar tecrübe kazanıyoruz aslında.. Ama kazandıran kalp kırıklığı değil, o acıdan dolayı kazandığımız sabır ve duygu kontrol halimiz oluyor.
Evet demekki kırılmadan anlamayacağız anlasak kırılmadan önlem alırız. Olan ne varsa bize göstermek istediği anlamamızı istediği bir şey var hayatın gerçekleri gör diyor..
gözünü açacak olsaydın o durumdan zaten kalbin kırılmazdı. dolayısıyla bu sadece temkini arttırır. sen yine aynı sensin.
Düşme işte akıllım
Evet kesinlikle acar mesela birine kalbin kirildiginda o kisinin yaptiklarinin cok rahatsiz edici oldugunu farkedersin ama o kisi senin kalbini kirmadan once yaptigi seyler batmaz fazla gozune
Elbette açılır bı insanın seni sevip sevmediğini anlaya bilir ve daha da özgüvenli olursun
genel olarak başka bir yerlenizi açmanızla sonuçlanıyor :d
gözünü açmaktan ziyare davranışsal tecrübe edinirsin. tecrübe iyidir
Olabilir. Gercekten bazen büyük bir aydınlanma yaşayabiliyor insan. Ama kesin olur diyemem.
Merhaba,
Göz'ün sahibine bağlı, benimki açılmadı! 😅
Açar evet kırıldığın yerden ışık girer içeri ve blinkk
Sadece gözünü açmaz hayatın gerçeklerinide öğrenmiş olursun
Açar, büyütür bizi o kalp kırıklığı.
Sıfır beş Dilara
Kalbini kim kırdı
Tecrübe olur
Aynen
Kesınlıkleee
Sanki
Evet.
Bence evet
Gözüm açılır kalbim aşka kapanır
Ben akıllanmam 😅
İnşallah açar gözümü
kişiye göre
Açar
Evet
tapıki
açar
Tecrübe olur
Çok pamuksun sen 🥰
Seni pamuklara sarıp sarmalayasım geliyor fotonu görünce, çok minnaksın sen 🥰❤️🌹
Benim farklı tarzlarımı yorumlar mısın pamuk hanım? 🥰❤️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?