Kişilik & Karakter Vaatlerde bulunan biri size güven verir mi? Kaotikkedi Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hayatınızın herhangi bir alanındaki biri, kim olduğu fark etmez. İş, ilişki, ders vs. Vaatleriyle inandırabilir mi sizi kendine? Vaatlerde bulunan biri size güven verir mi? Cevapla İlişki Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. duruma göre değişir 0 0 Yorumla
alifurkancom Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Vaatlerde bulunmasına değil de bana nasıl davrandığına dikkat ederim. Eğer vaatlerinde gerçekçiyse bunu hissettirir zaten. 0 0 Yorumla
Ahmet_karakaya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Maalesef evet. İkna kabiliyeti yüksek ise yalan söylediğini bilsem bile ayıp olmasın diye inandığım çok olmuştur 😄 çok trajikomik evet ama öyle... 0 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Hayır kesinlikle herkese hemen dayanıp güvenmem. Temkinli hareket ederim. 0 0 Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Bilmiyorum ki büyük konuşmakta olmaz şimdi o ana bağlı ☺ 0 0 Yorumla
Batu4 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 1 yıl Ben hemen soğurum çünkü kendini gözümde büyütmek istiyormuş gibi geliyor bana 1 0 Yorumla
Tempæst Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Vaatlerde bulunmayan biri daha dürüst gelir bana 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
duruma göre değişir
Vaatlerde bulunmasına değil de bana nasıl davrandığına dikkat ederim. Eğer vaatlerinde gerçekçiyse bunu hissettirir zaten.
Maalesef evet. İkna kabiliyeti yüksek ise yalan söylediğini bilsem bile ayıp olmasın diye inandığım çok olmuştur 😄 çok trajikomik evet ama öyle...
Hayır kesinlikle herkese hemen dayanıp güvenmem. Temkinli hareket ederim.
Bilmiyorum ki büyük konuşmakta olmaz şimdi o ana bağlı ☺
Ben hemen soğurum çünkü kendini gözümde büyütmek istiyormuş gibi geliyor bana
Vaatlerde bulunmayan biri daha dürüst gelir bana
Güvenmem