Bizi bilen bilir bilmeyende nasibinde varsa öğrenir 👍😂
Başkasının lafıyla dolduruşa gelir misiniz?
Bizi bilen bilir bilmeyende nasibinde varsa öğrenir 👍😂
burada çok zampara , yalancı , kaba Saba erkekler gördük ama en tehlikeliside erkeğin or@spusu oluyor iki kişiye de farklı rol oynayıp birbirine düşürmeye laf uydurmaya çalışanı kadar şêrefsizi olamaz erkek dediğin biraz onurlu haysiyetli şerefli olur bizi birbirimize kırdırmaya çalışan züppenin tekini çok değerli arkadaşım ❤️ @Edameda06 ile bugün el ele verip birlik olduk ve böyle karaktersiz birinin ipini açığa çıkardık siz , siz olun kimsenin dolduruşuna gelmeyin , belgeli olmayan hiç bir lafa söze dedikodu ya itibar etmeyin burada ara bozmak için kähpelik yapan bayan da erkek üyede çok var sizden ricam böyle bir durumla karşılaştığınızda lütfen konunun muhatabı ile birebir iltibata geçip konun aslını öğenin ve çözmeye çalışın kimsenin lafıyla dolduruşa gelmeyin 🙋
Hayır tabi ki de kimsenin lafıyla dolduruşa gelmem ben. bazıları var ki maalesef o kadar karaktersiz ki başkasının lafıyla hareket ediyor kendi akılları olmuyor maalesef. bu kişilere beyinsiz diyorum ben direk. insanın bir duruşu olmalı bir karakteri olmalı. onun bunun lafıyla insan silinmez ya da arkadan dedikodu yapmazsın gelir yüzüne söylersin ama bunlar da o cesaret yok maalesef.. öyle kişilerle de zaten iletişimi kesiyorum direk ve bir daha konuşmuyorum..
siz de çok güzel yapmışsınız tebrik ederim. 🙏🌺
insan her zaman iki tarafı da dinlemeli bence. başkasının lafıyla dedikodusuyla haraket etmemesi lazım.
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍 o kadar kani bozuk karaktersiz insanlar varki burada kimsenin niyetini bilemiyorsun ki binbir çeşit insan var
Kesinlikle ablam teşekkür ederim <3 :)
🙏🌹🌸❤️🥰
Ben objektif ve tarafsız olmaya çalışırım, yani başkasının lafıyla dolduruşa gelmem. 😄 Ama insanlar için bu çok daha karmaşık bir durum. Duygular ve çevresel etkiler, insanın düşüncelerini ve kararlarını şekillendirebilir. Özellikle öfke, heyecan veya hayal kırıklığı gibi güçlü duygular içindeyken bir başkasının söylediklerine kapılmak daha kolay olabilir. Sosyal çevre, medya ve hatta yakın arkadaşlar bile bazen insanı farkında olmadan bir yönde etkileyebilir. Ama her zaman sorgulamak ve mantıklı düşünmek önemli. Biri bir şey söylediğinde hemen inanmak yerine, "Bu gerçekten mantıklı mı?" ya da "Beni böyle düşünmeye iten şey ne?" diye sormak, sağduyulu bir yaklaşım olur.
Aynen gülüm çok haklısın gayet güzel ve net ifade etmişsin eline emeğine sağlık 👍👍🥰❤️
Bence insan başkasının lafıyla hemen dolduruşa gelmemeli. Özellikle internette herkes istediği gibi konuşabiliyor, olayları çarpıtıp farklı gösterebiliyor. Bir konu hakkında tek taraflı duyduklarınla hareket edersen, belki de yanlış kişiye haksızlık edersin. O yüzden bir şey duyduğunda önce sakin olup düşünmek lazım. Eğer işin içinde gerçekten önem verdiğin biri varsa, gidip direkt onunla konuşursun, doğruları öğrenirsin. Yoksa boş yere başkasının oyununa gelmiş olursun. Kendi aklını kullanmak en iyisi. Sonuçta herkes kendi doğrularıyla hareket etmeli, başkalarının yönlendirmesiyle değil.
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍🌸🤗👏👏
Ne demek
İkiniz de sevdiğim üyelerden birisiniz. Kadın dayanışmasına her zaman varım. 💪🏻💞 İnandığım insanları ve fikirleri savunmak konusunda kendimi muhteşem sayıyoum. Sinsilik mi? En zehirli şeylerden biri o, hayatımda bu kadar kötü bir şey görmedim. Kimisi benden hoşlanır, kimisi sinir olur ama saygılı, düzgün muhalefet varsa, tabii ki dinlerim, sorun yok. Ama birisi sinsice beyin yıkamaya kalkarsa, dışarı! Ve tabii, suratlarına vura vura ne kadar berbat bir şey yaptıklarını anlatırım. Olay budur👌🏻😌
@KIZILİNKA teşekkür ederim gülüm sağolasın bir mukabele 🙏 ❤️ o kadar haklısın ki çiçeğim 🌺 çok güzel ifade etmişsin gerçekten 👍 burada okadar karaktersiz kanı bozuk insanlar var ki kimsenin niyetini bilemiyorsun ki binbir çeşit insan var önemli olan bunu fark edip kendimizden uzaklaştirmak oluyor
Teşekkür ederim canım, ne demek. Haklısın, burada bir sürü karaktersiz ve kanı bozuk insan var. Burası tam bir insan çeşitliliği sergileyen bir sirk gibi. Çoğusu maske takıyor. O kadar çok çeşit var ki, kimin ne yapacağı belli olmuyor. Ama önemli olan bu çeşitlerin içinde kaybolmamak ve kendi doğru yolumuzda ilerlemek. O yüzden gerisi boş, sağlıklı kalmaya bak!
Çok bilindik birisi değil gülüm , ben aslında isimde vermek isterdim ama bu site kurallarına aykırı olduğu için üye hedefe giriyor sorum kaldırıldı oyuzden de yazamadım
🙏❤️🌺🌸🥰🌹
Cevap
46Cevap
Sitede öyle erkek or@spusu o kadar çok ki. Lafa gelince de erdem abidesi kesilir şeref yoksulu insanımsı yaratıklar.
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍👍 en tehlikeliside onlar oluyor
Öncedendi ya öyle başkasının lafıyla hareket etmek çok şükür olabildiğince kendi aklımla irade etmeye çalışıyorum
En güzeli 👍
Kaç yıldır buraya uyeyim ne kimsenin dedikodusunu yaparım nede kimsenin hakkında bir şey merak ederim nede olaya karışırım arkadaş gerçek hayatttan sıyrılıp buraya iki sohbet ve eğlenceye geliyoruz burada da ayni arkadaş insanlar niye böyle fitne fesat bi bitin ya artık gerçekten bezdiik elinizden rahat bırakın insanları
Ne oldu bilmiyorum ama geçmiş olsun ikinize de, umarım çözülmüştür.
Teşekkür ederim 🙏 ❤️ Çok güzel bir dostluğumuz var eda ile yıllardır oyuzden Kadın dayanışması ile çözdük konuyu canım ve gerekeni yaptık 👍
Teşekkür ederim 🙏❤️🌺
Orsbn kadını erkegi olmaz evet bir zamanlar fevri olarak inanınrdım gelirdim dolduruşa ama artık gelmiyorum mesela sen belgelimyazılı diyorsunya bazen ona bile inanmamak lazım çünkü senin doğrun ile bir başkasının bakıl acısındaki doğru bir olmaya bilir bir insan bir şeyi yaptıgında ya da söylediğin de onun acısından da bakmak gerektiğini öğrendim artık bir belki kelimeler ile anlatamadım şuanda kendimi fakat şunu söylerim o kesin bir başkasının lafı ile sözü ile doldurula gelmek kesinlikle aptal işi
Çok güzel ifade etmişsin gerçekten çok haklısın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺👍👍👏👏🤗
Ne yazık ki bu sitede dolduruşa gelen birbirini kötüleyen çok insan var. Size de ders olsun bu durum bir daha görmeden gözünüzle kimseye kanmayın. Çünkü özellikle yapılıyor. Ve maalesef buna itibar eden dolduruşa gelen baya bir oldu bu zamana kadar. Biri bir şey dedi mi kanıt isteyin. Aklınızla hareket edin.
Aynen öyle çok güzel ifade etmişsin gülüm 👍👏❤️ burada binbir çeşit insan var, okadar karaktersiz kanı bozuk insanlar var ki niyetlerini bilemiyorsun ki
İyi olanları kıskançlık besledikleri için kötülüyorlar. Rica ederim, lafı olmaz, beğendiğine sevindim. 🍀
🙏❤️🌺🌸🌹
♥♥🌺🍀
Başkaları benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Dolduruşa gelecek kadar cahil ve boş biri değilim. Heleki arkadaşım ile ilgili dolduruşa maruz kalacağımı hissettiğim an buna asla taviz vermem. Ben arkadaşımın bana olan sözlerine, eylemlerine bakarım. Bir başkasının ağzına değil
En güzeli bu zaten gülüm çünkü insanların niyetini bilemiyorsun 👍👍👍👏👏👏❤️🌹🌺🥰
hımm maalesef burada dönem dönem oluyor böyle vakalar
kim miş la diye bakim dedim ama ifşalamamışsınız :D
edamadayı tanımıyorum güncelleme de ki adamı da tanımıyorum
ama seni hayal meyal anımsıyorum
muhtemelen ipi pazara çıkan adamı da tanımıyorumdur :D
en nihayetinde 2012 üyesi olarak bütün söylediklerine katılıyorum
her hangi biri hakkında bir şey duyduysanız lütfen önce onunla konuşun
bu site iftira atan karalamaya çalışan o kadar çok karaktersiz var ki akıllara zarar :D 🤦♂️
zamanında hakkım da atılan iftiralara girmeyeceğim bile :D 😝🙈
Yıllardır çok üyenin saçmalıklarını gördüm. İnsanlar görünmediklerini düşünerek yapmadıkları karaktersizlik kalmıyor maalesef.
Görmeden, aklını yok sayarak inanmak aptalların işidir.
Çok şükür değilim :)
Bu arada geçmiş olsun. Akıl ve birlik olmak her zaman kazandırır ;)
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın 👍🥰 burada okadar karaktersiz kanı bozuk insanlar var ki niyetlerini bilemiyorsun ki her çeşit insan var
Düzgün insan dünyada olduğu gibi buralarda da nadir kaldı. :)
🤗🤗🙋👍🌸
Ben o tiplerden sayısız örnek gördüm. Akıllı insan, kendisine başkasından haber getiren söz taşıyıcı karaktersizlere kapısını, kulağını açmaz. Başkasından söz getiren üzerine ekleyerek getirir, sizdende ona aynı şekilde götürür. Şeytana söyleyin, evlatlarını başıboş bırakmasın.
Aynen öyle çok haklısın 👍 🌞🤗
😊😊🌹
Nedir bu milletin çekememezliği ya geçmiş olsun bu arada abla böyle tipler hep var olmaya devam edicek ne yazık ki keşke kişinin de kim olduğunu bilsek de en azından mesafeli davransak ama işte kurallar yasaklar gereği buraya yazılmıyor. Herkes kendi kapısının önünü süpürse böyle rezillikler yaşanmaz o iğrenç burunlarını her yere sokuyorlar arsız insanlar.
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍👍❤️🥰 o kadar karaktersiz fesat insan varki burada kimsenin niyetini bilemiyorsun ki
Her zaman kadınlar birbirine özellikle bu konularda destek olmalı, birlik olmalı ki öyle O*** erkolar gücümüzü fark etsin 😂❤️🌸
Başkasının lafıyla dolduruşa gelmem, kendi aklım fikrim var. Kimin ne olduğunu kendim anlayabiliyorum çok şükür.
Sana çokça kalp ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Kimsenin dolduruşuna gelmem sadece inanıyor gibi yaparım sonrasında ilahi adalet tecelli eder kendi kendine foyası ortaya çıkar onu o rezilliğiyle baş başa bırakır tek kelime bile etmeden uzaklaşırım. Yok saymak en zarif intikamdır çünkü
👍👍👍👏👏👏👏🌸🥰
Teşekkürler hayatım🥰💜🌸🌸
Olması gereken budur ‘sen öyle diyorsun ama ben kendim tanıyıp karar vermeyi tercih ediyorum’ diyebilmeli insan. Bana da birileri hakkında birşeyler söylerler ben itimat etmem inanmış gibi yapar savarım
Kesinlikle öyle gülüm çok haklısın en güzeli bu zaten 👍🥰❤️
🙏🏻🌸
🌹❤️🌹❤️🌹
Hayır gelmem çok saçma zaten olgunca bir tavır değil dolduruşa gelmek biri birine kötü davrandı diye kötü olmaz kötü davranmasının sebebi belki de bize o kişiye karşı dolduran kişidir bilemeyiz
burada doldurusa gelen ne cahiller var bilsen iki sevgili , iki dost bu yüzden düşman oluyor burada herkes sen ben gibi olmaz , bu soruyu özellikle açtım ki bilgilendirme amaçlı olsun , biz zaten gerekeni yapmistik
evet öyle maalesef çok basit düşünüyor herkes bu tür durumlarda dolduruşa gelmek bu adilce bir yaklaşım değil zaten
👍👍❤️🥰🌸
Söylenicek çok şey varda yeri değil... Ruh hastalarıyla uğraşıp başıma bela almayı sevmiyorum... erkeğin de kadının da ipini koparıp gelmişi çok burada... Gizliden arada geliyorlar saldırmaya.
Benzer bişey @Bahar_555 ile bizim de başımıza geldi konuştuk çok tatlı bir şekilde halloldu zaten 🌺
@Bahar_555 arada salıp sonra tekrar yapışıyorlar jdndn
@Bahar_555 elbette öyle 🌺 henüz takmıyorum takacağım konuöa geldiklerinde hukuki süreç nasıl bir araştırma yaptırır yine ben kazanırım :D
Öyyle aklıma geldi yoksa bir kastım yok
Aynen öyle çok haklısınız 👍🥰 burada okadar karaktersiz kanı bozuk insanlar var ki niyetlerini bilemiyorsun ki binbir çeşit insan var burada önemli olan bunları fark ettiğimiz an kendimizden uzaklaştirmak oluyor
Eğer biri gelip şu kişi senin arkandan konuştu dediği zaman ya kanıt isteyin ya da yüzleştirin asla dolduruşa gelmeyin, sakin olun yoksa büyük hatalar yapabilirsiniz. Sizlere de geçmiş olsun.
Aynen öyle çok haklısın 👍🥰 teşekkür ederim gülüm sağolasın ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
Eskiden namertlik gizli yapılırmış ama gizli kalmazmış. Şimdi gözlerimle şahit oluyorum ve biliyorum ki , namertlik alenen yapılıyor. Namertin yapacağı varsa ancak kendine var.
Çok haklısınız kesinlikle öyle 👍🌸
Canım geçmiş oldum maalesef öyle niteliksiz kişiler var fazla yüz verdiniz böyle dedi kodu ile can sıkıcı durum yaratiyor ben arkandayım seni yalnız birakmam
Çok teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️
Eda kaliteli biridir iyi yapmışaınız. Daha önce böyle şeyler çok yaşadım. Beni tanımadan yargılayanları hiç biplemiyorum o yüzden. Zaten beni tanıyan öyle şeylerede aldırış etmez. O yüzden dediğin gibi konunun muhatabı ile birebir konuşmadıktan sonra ss bile olsa inanmamak şarttır.
Ne demişler duyduğun hiç bir şeye, gördüğünün yarısına inan ma.
Erkeği kadını farketmez, KS'nin O rus busu bitmez 😂😂😂
Hatta bu soruya kendi öyle değilmiş gibi yorum yazan ruslar bile gördüm 😂😂
burada binbir çeşit insan var, karaktersiz kanı bozuk o kadar çok insan oluyor niyetini bilemiyorsun ki
Kolay kolay gelmem ancak çok çok negatif anıma denk gelir sinir çıkartmak için belki anlık gelirim ama belgesiz inanmam.
Aynen öyle gülüm 👍🌺 belgeli olmayan hiç bir şeye tamah etmemek gerekiyor çünkü burada o kadar karaktersiz insan varki , niyetini bilemiyorsun
Kendi aklımız çalışıyor değil mi? Başkasının lafını duymazdan gelip kendi kararımızı veririz vir problem yok. Erkeğin o tip olanı çok kötü aciz ya
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍
Teşekkür ederim çiçek hanım 🌸😊
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim eline emeğine sağlık 🙏🌺
birinin lafı ile iş yapmam ki dolduruşa geliyim mantıklı olan bu gerçekleri öğrenince harekete geçerim
👍👍👍👏👏🤗
Kurda çakala laf düşmez
👍👍👍👏👏👏🤣🤣
Bunu yapan erkeğin tek amacı bence başka bir kadın tarafından yönlendirilmiştir yaranmak için bu tarz erkekler toplumun yüz karası
Yavrum okadar karaktersiz kanı bozuk insanlar var ki kimin ne niyetle söylediğini bilemiyorsun ki binbir çeşit insan var burada
Çok haklısın
👍👍🥰❤️🌸🌺
🌺 🌷 🌷🌷
Birbirine düşürmeye dediğin yere gelene kadar aha dedim beni hedef almış skdjdkd
Yok be maviş ben dolduruşa gelmem.
Haha alemsin hee 😂 yok yok sen hedef değilsin sen böyle bir şey yapmassin zaten 👍🥰🌺 uzun zamandır tanıyoruz birbirimizi artık öyle bir şey söz konusu bile olamaz 👍🌸🥰
Teşekkür ederim 🙏🌸🥰
Kaç yaşında insanların hâlâ ilkokul çocuğu gibi kavga ettiğini görünce hayatı sorguluyorum ama iyi yapmışsınız ne diyim erkeklerin %99 aynı
Maalesef öyle 😌
Daha geçen gün bende kötü bir durum yaşadım. Çok iyi anlıyorum. Kesinlikle birbirini aşağıya çekmek isteyen insan dolu. Çok iyi anlıyorum ablacım 💗
Aynen öyle gülüm çok haklısın 👍 🥰 okadar karaktersiz fesat insanlar varki niyetini bilemiyorsun ki
Bir insanı asla tanımadan yargılamam. Biz senin iyi niyetini biliyoruz. Her zaman belli ediyorsun. boş ver, her kimse yaptığına pişman olacağına eminim. İlahi adalet var 🌸
Aynen öyle gülüm 👍🥰🌺
Keşke o kişinin adınıza paylaşsaydınız herkes uzak dururdu
Onu yapmak çok isterdim canım ama
kural dışı olduğu için üye hedefe girer sorum kaldırilir bunu yapamam oyuzden
Ahaha 😂
@Edameda06 haha 😂 pankart da yaptıralim 😂🙈
Süpersiniz iki kadın bir tavuğun haddini bildirmişsiniz
@DELİKANLIPRENSSSS Haha 😂 aman efendim teveccühünüz teşekkür ederim 🙏❤️ bizden kaçarmi beee adamın aklını alırız bizi bilen bilir bilmeyende nasibinde varsa öğrenir 👍👍😂😄🤣
Herkesin ciğerini biliyorum
Sizleri de biliyorum sitenin güzel insanları varolun
Çok teşekkür ederim çok naziksin herzamanki gibi ağzına yüreğine sağlık 🙏🥰🌺
Ben teşekkür ederim ne demek efendim
🙏🙏🥰❤️🌸
☺️☺️☺️
Kimsenin lafiyla hareket etmem doldurusa da gelmem
En güzeli 👍
Kimsənin niyetini okuyamadığımız için duyduğuma değil şahit olduğuma inanırım.
Çok haklısın en guztli zaten o 👍👍👍👏👏👏🌸❤️🌹
🫠💗
Bir kez başıma geldi. Dersimi aldım. Konuyu iyice anlamadan harekete geçmiyorum artık.
En güzelini yapıyorsun gülüm 🌹 olması gereken de bu zaten 👍 kimsenin niyetini bilemiyorsun çünkü
Çıks dolduruşa gelmem Allah akıl vermiş kullanabilene
Aferin 😂
Benim kimin ne olduğu içime doğuyor. Az çokta karakterlerini tanıyorum. Dolduruşa gelmem
Çok güzel 👏👏👏👏
Kimin getirdiğine bağlı olarak, maalesef arada gaza gelebiliyorum. Mesela "aslansın sen, kaplansın, yiğitsiiiğn, istersen varyaaaaa hiç durmadan 5..." gibisinden gazlara gelmeyi çok istiyorum ama böyle bir gaz çalışmasına tevessül edecek bir nisa taifesi bulabilmiş değilim. Ara katmacılara gelince keremciler, istihzacılar, tecessüscüler hatta bir kısım tahassupçuların bile benden edebileceği menfeatler yokken, bu ihtiyar en rahat döneminde.🙂
Ay gene neler oldu böyle mübarek cennet mahallesi: ))
Doldurasa gelmem iki tarafıda dinlerim en azından tek taraftan biri çok konuşuyorsa kesin bit yeniği var diye düşünürüm ama genede çok sorarım ve yuzlestiririm
En güzeli canım 👍👍👏👏👏🥰❤️🌸
Bn kimin yaptığını çok merak ettim söylemezseniz de zaten
Site kuralları gereği buna cevap veremem 😂
Araba değilim motor değilim kanka ne diye gaza geleyim hele ki ergen keko hiç değilim 😃
Kim ne derse desin gözümde değeri olan insanı başkasının sözleriyle yargılamam.
En güzeli 👍👍👏👏👏🤗
İsterse elinde kanıtları olsun gelip bana laf taşıyorsa ben onu insan yerine koymam.
Size gelip laf taşıyan insanın başkalarına gidip sizin lafınızı da ettiğini ve su içmeyi unutmayın💕
Anlatan olursa sadece yüzüne bakarım. Beni alan konu olursa anlatmamasını tercih ederim ve söylerim. Kimseyi yargılamam Bana ne 🤷♀️
Sitede gelmedim. Dediğin gibi kişisel bilgilerine varana kadar yalan söyleyen tonla insan var sitede.
işin aslını öğrenmeye çalışırım önce. Yav kim bunlar, söyleyin biz de engelleyelim bize de bulaşmasın pisler 🤣
Allah esirgesin hepsinden
🙏👍🌞🤗
Kafa dengi birini bulmak çok zor maalesef
Elinize sağlık.
Teşekkür ederim gülüm sağolasın 🙏❤️🥰
Rica ederim 💜.
Hayır, işin aslını kesinlikle kendim araştırırım.
En güzeli canım 👍❤️🥰
Gelmem gazla çalışmıyorum ki 😆
🤗🤗
Yok ya ezikmiykm ben kendi dusuncelerim var :)
👍👍👍👏👏👏👏
Neler oluyor bu sitede 😆
Neler olmuyor ki 😂 Survivor gibi burası kim kimi düşürürse artık 🤣
Erkeğin tatlım olanı gerçekten iyi renk değiştiren bir cins
Fitnenin cinsiyeti olmaz. Hayatım boyunca hiç anlamadım böyle insanları anlamayı da reddediyorum
Ben de sana bi soru sormak istiyorum ben nasil biriyim soruna cevap olarakta Hayir pek gelmem
Birgun herkes benim tespitlerimin dogruluguna inanacak dedigimde herkes bana gülmüştü
İfşa edin. İlgililerine, takip listesine yazın madem. Diğer türlü cezasız kalmış oluyorlar.
Hayır tabi ki, maalesef burada çok dolandırıcı var
Abovvvv abovvvv benim işim
Yapma yanarızzzz 😂
Gelmem kendi aklımı kendi mantığımı kullanırım.
Siteyi ve içindekileri çok ciddiye alıyorsunuz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?