Yok saol jfjfj Biz ayımla mutluyuz , huzurluyuz. Canım ya nasılda sessiz konuşmuyor falan... bayağı iyi anlaşıyoruz. Kıskanmıyorda😅 2. erkek istemiyorum. 😂
Ben tavşan değil ayımı seviyorum jfjfj sadıkım ona. ayıcıkıma aşığım aaa. Beni bir salın arkadaş 😂 Sanada hayırlı kısmetler dilerim kardeş. İyi şanslar 🍀😄
@la_llorona söyle bir teklif yapabilirim oyuncaklarımı senle paylaşa bilirim annem çocukluk dan kalan bütün ayılarımı saklıyor teklifimi bir düşün derim 🙄
Hayır teşekkür ederim... benim ayım bir başka...😄 onun yerine koyamam hiçbir ayıyı aaaa 🤣Teklifini başka şeker gızlara yap. Lakin ben şekerde değilim. haydi kal sağlıcakla bye jffjf
Ne hikayesi ya jfjfj kafan güzel mi? Konuşmadığın, tanımadığın biriyle ne hikayesi ya güldürme.😅 Lakin güldüm geçtim. Şimdi rahatsız olmaya başlıyorum... Sana yazmayacağım hiçbir zaman. Senden ricam yazma 🙂
Şu an nasıl ağlıyorum. Göz yaşlarım pıt. jfjfj takip ettiklerim kaliteli insanlar, tanıdığım bildiğim sevdiğim insanlar 😄 rol kesmiyorum be ben hep kendimim. Benimle uğraşmanı tavsiye etmem. Bazı şakaları sevmem. Tanımadığım insanların şakalarınıda sevmem... diyeceklerim bu kadar.😅
@la_llorona ablacım bu @yaralidavsan benim zekasız küçük kardeşim maalesef yatalak ve algıları kapalı yemeğini hortumla veriyoruz kusurw bakma rahatsızlık için az kafadan gidik bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bugün davet vardı akrabalarla bol bol sarıldık
sarılmadım kimseye maalesef..
temas pek sevmiyorum ama bir kaç kız sarılmış olabilir neden diye sarıldın diye sordum @la_llorona sempatik ayım dedi 🙄
Olum deli misin yahu jfjjf beni niye etiketliyorsun? Tanımam etmem seni 😅 site çıldırmış yahu 🤣
En son kreşte çocuklarıma sıkıca sarıldım.. Çocuklara sarılmak dünyanın en tatlı hislerinden birisi..
Babama , yarım saate kardeşim il dışından gelicek. Muhtemelen ona sarılicam.
Oyuncak ayıcığıma... jfjfj sarılırken yanlışlıkla onu biraz kırmızı ruj etmiş olabilirim 😅
🙄 ayın olabilirim
Yok saol jfjfj Biz ayımla mutluyuz , huzurluyuz. Canım ya nasılda sessiz konuşmuyor falan... bayağı iyi anlaşıyoruz. Kıskanmıyorda😅 2. erkek istemiyorum. 😂
@la_llorona yeminle çok ortak noktamız var bende böyleyim 🙄
Sanıyorum jfjj benim ortak noktam başka yerde kaldı be kardeş. dokanmayınn bana 🤣
@la_llorona ayıcık ile rekabete girdim resmen ne kadar zalım bir dünya 🙄
Ben tavşan değil ayımı seviyorum jfjfj sadıkım ona. ayıcıkıma aşığım aaa. Beni bir salın arkadaş 😂 Sanada hayırlı kısmetler dilerim kardeş. İyi şanslar 🍀😄
@la_llorona söyle bir teklif yapabilirim oyuncaklarımı senle paylaşa bilirim annem çocukluk dan kalan bütün ayılarımı saklıyor teklifimi bir düşün derim 🙄
Hayır teşekkür ederim... benim ayım bir başka...😄 onun yerine koyamam hiçbir ayıyı aaaa 🤣Teklifini başka şeker gızlara yap. Lakin ben şekerde değilim. haydi kal sağlıcakla bye jffjf
@la_llorona bittimi hikayemiz bu ne biçim son böyle 🙄 sen yazarsın bana ayıcıklar ile ilğili bilği paylaşımı yaparız
Ne hikayesi ya jfjfj kafan güzel mi? Konuşmadığın, tanımadığın biriyle ne hikayesi ya güldürme.😅 Lakin güldüm geçtim. Şimdi rahatsız olmaya başlıyorum... Sana yazmayacağım hiçbir zaman. Senden ricam yazma 🙂
@la_llorona takip ettiklerine ağla şakasına yazdık bu kadar rol kesilmene gerek yok
Şu an nasıl ağlıyorum. Göz yaşlarım pıt. jfjfj takip ettiklerim kaliteli insanlar, tanıdığım bildiğim sevdiğim insanlar 😄 rol kesmiyorum be ben hep kendimim. Benimle uğraşmanı tavsiye etmem. Bazı şakaları sevmem. Tanımadığım insanların şakalarınıda sevmem... diyeceklerim bu kadar.😅
@la_llorona ne anlatıyorsun abla sal beni yazma rahatsız oluyorum kaliteli kitlen ile vakit geçir
Tavşan amca yazıp durma ya jfjf valla artık ben rahatsız oluyorum...
@la_llorona takip etiğin dayıların omuzun da ağla çekilebilirsin.
🤣🤣🤣
@la_llorona ablacım bu @yaralidavsan benim zekasız küçük kardeşim maalesef yatalak ve algıları kapalı yemeğini hortumla veriyoruz kusurw bakma rahatsızlık için az kafadan gidik bu.
Sorun değil ablacım😂Allah şifa versin kardeşine fjjf @Mutlukurbaga
Allah razı olsun <3
Allah sendende razı olsun canım😅 ❤️
gidimde su canım @yaralidavsan kardesimi tekerlekli sandalyeye bindirip gediriyim bugunde utandırdı cok şükğr
Yaa çok tatlısın ya jfjfj peki peki kolay gelsin 🤣🤣
2 hafta önce kocama sarıldım
Yeğenim
Sende kımsın
Kimim
🤙🤙
Arkadaşıma babasının ölüm haberi verildiğinde.
Allah rahmet eylesın
Teşekkür ederim
Rüyamda vefat edene nineme sarıldım.
Eden *
Allah rahmet eylesin
Sağ olun teşekkür ederim.
Ayşe, Fatma, Hayriye
3 tane mı yuh
arkadaşlarıma
Hayallerime ✨️😌
Yastık 😂
Ela diye ark var ona
Az önce kedime sarıldım.
Babama sarıldım 🥲 evden gidiyorum diye
1 saat önce yavruma sarıldım 🥰❤️
Kız kardeşime az önce sarıldım
Çocuklara sarıldım
Anneme sarıldım 1 saat önce
En son anneme sarıldım 🥲
Dün arkadaşıma sarıldım
İki gözümün nuru kız kardeşim
Yaklaşık 1 saat önce arkadaşıma sarıldım
Iraklı bir kücük kiz çocuğuna sarıldım
Ayıcık
Az önce kızıma sarıldım
Buzağım var benim ona sarıldım
Anneme
Yeğenim
Kimseye sarılmadım
Pazar günü
Kimseye
Karşime sarıldım
Anneme
Dün yastigima
Sananeeee
Üç hafta önce uzak mesafe sevgilime
Yalan olur o unutma bu sözümü 😂
Niye öyle dedin ki abi, böyle demek yerine yalan olmaması için bir dua edeydinya
Dua ile olmuyor bu işler ben temennimi söylemedim olacak olanı söyledim eğer hatırlarsan gel bu yoruma 3 hafta sonra 😃
Abi biz neredeyse bir yıldır beraberiz iki üç haftada bir görüşüyoruz
Hatırlamıyorum
arkadasımla bugun
Arkadaşıma.
Köpeğime 🐾
kardeşime sarildim
Arkadaş gelmisti ona
kimse
Askerime vedalaşmak için
hatırlamıyorum
7 ay oldu 🥲
Arkadaşıma