Selamm❤
Yapmadığı halt kalmayan beterin beteri dedikleri cinsten bir insanın verdiği öğütleri dinliyor musunuz, umursuyor musunuz?

Selamm❤
Yapmadığı halt kalmayan beterin beteri dedikleri cinsten bir insanın verdiği öğütleri dinliyor musunuz, umursuyor musunuz?

Açıkçası karakteri beş para etmeyen birinin verdiği öğüt benim için hiçbir şey ifade etmez. Çünkü kendisi doğru düzgün bir insan olamamış, bana neyin doğru olduğunu nasıl öğretebilir ki? Ama bazen öyle tipler var ki, kendi yaşadığı hataları anlatırken istemeden de olsa iyi bir ders veriyor.
Karakteri beş para etmeyen birinin verdiği öğüt benim için hiçbir anlam ifade etmez. Kendisi doğru düzgün bir insan olamamışken, başkalarına akıl vermeye çalışması tam bir ironi. Böyle insanlardan gelen sözleri ciddiye almam, çünkü söylediklerinden çok yaptıkları önemlidir. Eğer biri gerçekten değerli bir karaktere sahipse, onun öğütleri zaten kendiliğinden anlam kazanır. Ama güven vermeyen, söyledikleriyle yaptıkları tutarsız olan biri konuşsa da benim için sadece boşa zaman kaybıdır.
Hayır kişi öğüt verirken önce kendine bakmalı bunları ben yapıyor muyum diye. Mesela benim verdiğim öğütleri asla yapmayın 😂
Sus cadı seni hiç yakışıyor mu sana küfür 😂
Ben bu öğütlere neden maruz kaldım diye kendime kızıyorum o an😄
Fazla tevazunun sonu cahilden nasihat dinlemektir maalesef..
Cevap
9Cevap
Hayır dinlemiyorum tabi ki de.. ama fazla iyi niyetin sonu karakteri peş para etmez insanlardan öğüt dinlemektir
Bir bakarım karşımda ki insan mı diye sonra sonra dayı sen ne anlatıyorsun be abla deyip yol veririm :D :D
Demişler ya bir adama bakarım bir sözüne diye aynı hesap 😇
Mecburen duyuyorum, okuyorum, gülüyorum.. Mahalle yanarken rujunu sürenler, insanlara makyajın zararlarını anlatıyor.. Tilki nasihat verdi mi, tavuklara sahip çıkın.. 😄
Konuştugum kişilerden değildir zaten böyle biri. Önerisini de sesini de istemediğim kişileri hayatımda tutmuyorum
Hayır, benim için bir anlam ifade etmiyor. Ben sadece karakteri sağlam ve gerçekten tecrübeli, bilgili kişileri esas alıyorum.
Karaktere bakmıyorum işteki başarısına bakıyorum. İşinde en iyi kim varsa onu dinlerim.
Merhaba,
Peygamber efendimizi dinlerim. Harici canı cehenneme!
Karakteri beş para etmeyen insanları çevremde bulundurmuyorum
Her insandan bir şey ogrenebilirsin, ve bozuk saat bile günde iki kez doğruyu gosterebiliyorken neden olmasin
Hayır , öğüt vermesine dahi izin vermiyorum
Sen ne anlatıyor be abla diyorum 😂
Hayır umrumda değiller
Ben genel oğüt dinlemiyorum
Yok valla umursamıyorum
Ben sadece kendimi dinlerim..
Dinlemiş gibi bile yapmam 😏
Birak öğütü öyle insanlar yanima bile oturamaz
Hayır
Hayırr
Asla takmam
Hayır tabi ki