Eğitimci, yönetici, şöför, baba, anne, teyze, dayı, işveren, terzi, vatandaş, fenerbahçeli, sevgili, kardeş, abi, dost, sırdaş vs vs.
Kaç farklı kimliğin var?

Eğitimci, yönetici, şöför, baba, anne, teyze, dayı, işveren, terzi, vatandaş, fenerbahçeli, sevgili, kardeş, abi, dost, sırdaş vs vs.
Kaç farklı kimliğin var?

Anne , kardeş , teyze , hala , işçi , abla , dost , evlat, komşu , fenomen yürüyen cazibe 😂🙈, ev sahibi vss kaç kimliğe kaç şekle bürünüyorum ve ben olmaya çalışıyorum
Yürüyen cazibeyi demeyeydin iyiydi. Görmeyip de duyanlar essah sanacak :>
Vsrki söylüyoruz 😂
Belediye otobüsüne koşarak gidiyorsan yürüyen değil koşan cazibe olursun ;)
Koşan cazibe daha makbuldür 😂
Uçan cazibe daha da makbuldür :P
Kaçan cazibe daha da güzeldir büyük olur 😂
Ahahahahaha sesli güldüm :>
Haha 😂🙈
Bazen evlat, bazen öğretmen, bazen teyze, bazen arkadaş, bazen kardeş oluyorum. Ve her birinin ayrı bir mesuliyeti ve sevgisi var.. Ama en çokta öğretmen olmayı seviyorum.
Cevap
7Cevap
Şoför, abi, kuzen, oğul, öğrenci, sırdaş, arkadaş, Galatasaraylı..
Şimdilik bunlar. İleride inşallah fazlası olacağım 🙏🏻
Her kimlik de farklı bı insansın farklı bakış açısı farklı duygu düşünce davranış hala teyze abla kardeş genelini oldum
Ne kadar fazla insanla ilişkim varsa o kadar fazla. Annelik, eşlik, evlatlık , gelinlik , kardeşlik teyzelik... diye devam eder gider.
Karşımda ki insana göre değişiyor kimliklerin😀😂 sayısını bilememmm
Kesinkle cooook...
Buda iyi cünkü herkese ayni davranilmamali...
Bana samimi ve gerçekçi olanı gerçekçi bir kimliğe sahip olurum sahte olanı sahte olurum
Sayamam. Net bir duruşum var ancak her insana başka bir dünyayım.
Oyle bir. Film seyrettim. Adam doktor gunduzleri. Hastalarina. Sifa veriyordu ama. Geceleri. Dr. Jeykil. Olup. herkesi. Ameliyat bicagiyla kesiyordu.
Benim 5 tane
Anne teyze sevgili
Dost ve sırdaş
6-7 tane var ortama göre kullanıyorum.
Hepsi 😅
Kadin heŕseydir.
Kayboldum. Kimlikler silindi gitti.
2 diyorum..
Bence 7
5 den fazla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?