Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAslında bu davranış biçimi insanoğlunun doğasında olan bir durum ancak kadın açısından durum biraz farklı çünkü kadın daha duygusal genel olarak ve duygu yoğunluklu bir yaradılışa sahip.
Sonuçta erkek için karşı tarafın duygu ve düşüncelerini önemsemek kalenin fethine giden yoldur adeta. Çünkü bizim ve benzer toplumlara özgü erkeklerde karşı cinse duyulan cinsel bazlı açlık söz konusudur ve bu hedefe ilerlerken karşı tarafı ürkütmemek doğru insan olduğuna ikna etmek amaçlanır.
Aksi takdirde karşı cins tarafından önemsenip tercih edilmesi pek olası değildir. Romantik bir yapıya sahip olmasa da kendisini romantik, nazik vs. gösterme çabası içerisinde olacaktır kuşkusuz.
Kadınların ilişki konusundaki hatası ise genellikle erkeğin samimiyetsizliğini fark edemeyip hak etmeyen kişilere hak ettiklerinden fazla değer verip sonrasında hayal kırıklığı yaşamalardır. Son olarak daha düşük bir yüzdeye sahip olsa bile kadınlar açısından da ilişkinin ileri safhalarında davranış değişiklikleri sergiledikleri inkar edilemez. Sonuçta ilişkilerde bu tür körelmeler tek taraflı değildir hiçbir zaman.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılCevap sorunun içinde bence. Evlenmeden önce Avrupai olmazsa sizden evlilik vizesi alamayacağını düşünüyor o yüzden.
Siz kadınların anlamsız beklenti ve tripleri, erkekleri olmadıkları kişiliğe bürünmeye zorluyor.
BANA İLGİ GÖSTERSİN AMA BUNALTMASIN. KISKANSIN AMA KISITLAMASIN. DIŞARIYA ASLAN BANA KEDİ OLSUN minvalinde kendi içinde çelişen kriterleriniz erkekleri şizofrenik bir kimlik bunalımı içine sokuyor. Köprüyü geçene kadar bukalemun gibi şekilden şekile giriyor.
Neyse ki ben öyle değilim. Hiçbir köprüyü geçmek gibi bir derdim yok. Beni seven her şeyimle sever. Beni ben olduğum için sever. Kendi kalıbına uydurmaya çalışmaz.
Ben ilişkide kıskancım, otoriterim, maskülenim. Şartlarım da bellidir.
1. Benim kadınımın erkek kankası olmayacak
2. Sosyal medyada benim dışımda hiçbir erkeği takip etmeyecek.
3. Açık ve dar kıyafet giymeyecek.
4. Akşam saat 20:00'den sonra dışarı çıkmayacak.
Hayatımdaki kadın kim olursa olsun şartlarım budur. Beni seven, sayan kadın bu şartları amasız, fakatsız kabul eder. Etmeyen de işine gelmiyorsa kendi yoluna bakabilir.
30 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı. Başlangıçta herkes en iyi halini göstermeye çalışıyor, bu yüzden cicim aylarında her şey mükemmel görünüyor. Ama zaman geçtikçe insanlar rahatlıyor, maskeler düşüyor ve gerçek karakter ortaya çıkıyor. Asıl mesele, o ilk dönemde gösterilen özenin devam edip etmemesi. Eğer birisi sadece kazanmak için uğraşıp sonra salıyorsa, o zaten baştan samimi değildir. Gerçek sevgi ve bağlılık, cicim ayları geçtikten sonra da aynı özeni göstermeyi gerektirir. Mağara adamına dönüşenler ya ilişkiden sıkılmış ya da baştan beri rol yapmıştır. Önemli olan, baştan sona aynı çizgide kalabilmek.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
32
Cevap
38Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılÖzlerini özlüyorlar demek ki, yapmacık olunca eğreti olduklarını farkedip aman neyse özümüze dönelim, yeter bu kadar avrupailik dedikleri için olabilir...😀
17 Yorumla- 1 yıl
Onların o özlemlerini var yaaa ben var yaaa
- 1 yıl
Var ya adını dağlara yazarım var yaa dırırımdırırım.😀
- 1 yıl
hoş geldin kulağıma takılan yeni şarkı :D piüüüh Allah seni..
- 1 yıl
Hiçte sevmem ha bu şarkıyı.😀
- 1 yıl
Ben de sevmem ama ezbere biliyoruz maşallah 😄
- 1 yıl
Ezbere değil yaw sadece o nalarat kısmı çınlıyo kulağımda.😀
- 1 yıl
Senin yüzünden benim de 🧌😅
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. İki taraf içinde geçerli bir durum. Al birini vur ötekine
16 Yorumla- 1 yıl
Yok erkekleri birbirine vurdurmalı sjdja
- 1 yıl
Umutsuz vaka 🥹
- 1 yıl
Tanıştırayım, sen djdj
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin mağara adamına dönüştüğü filan yok. O erkeğin fıtraten özü..
Yüzyıllar önce fil avlayan adam, mağarada yaşayan adam, eşiyle iletişim kuramıyor muydu? Eşine jest yapamıyor muydu? Bilmiyor muydu? Yapıyordu ve biliyordu.
O zamandan bu zaman ne erkek ne kadın değişmedi. Sadece rollendik. Kadınlar zaman içinde "güçlü" olmaya çalıştı. Rollendi. Erkekler de "romantiklik" adı altında daha naifleşti, rollendi.
Her şey yalan söyler ama fıtrat yalan söylemez.. Kurda kuzu postu da giydirseniz; kurt, kurttur. Post giydi diye fıtrat mı değişti?
Cicim ayları rollenmedir. Sonra her şey özüne döner. Siz erkekleri çalışırken, stres altındayken vs romantik mi sanıyorsunuz? Hele savaşırken ve mücadele ederken.. Hangi erkek sevdiğine şiir yazmış?
Erkeğin ve kadının fıtratını bilen ne yanılır ne hayal kırıklığına uğrar..
20 Yorumla
1 yılHer şey köprüyü geçene kadar. Ayrıca kadınlar da öyle evlenmeden önce her şeyle idare ederiz yaparız evlendikten sonra bana bunları mı makul görüyorsun oluyor 😅
Şimdi burada sadece erkekleri gömmeyelim lütfen.
16 Yorumla- 1 yıl
Bu soru böylelii, kadınlar her zaman memnun jdjf
- 1 yıl
Her zaman memnun mu memnuniyetsizsiniz bir kere yaratılışınız öyle 🤣
- 1 yıl
Alakası yok, bizi memnun etmek çok kolay 🙄
- 1 yıl
Cennetten kovmak bile sizin yüzünüzden olmuş elmayı yedirttirmişsiniz Hz. Adem e
- 1 yıl
Yaw he he :D az beyninizi kullanın
- 1 yıl
Tabii erkeklerin suç atacaktın ya nasıl satacağını bilemiyorsun hemen beyninizi kullanın dersin 😂
Çünkü cicim ayları bir nevi “reklam dönemi” gibi. İlk başta en iyi versiyonlarını gösteriyorlar, çünkü hoşlandıkları kadını etkilemek istiyorlar. Kibar, düşünceli, romantik, adeta Avrupai bir beyefendi.. Ama ilişki oturdukça “yatırım geri dönüşü” garanti gibi hissettiklerinde doğal halleri su yüzüne çıkıyor. 🙃😏
22 Yorumla- 1 yıl
Reklamlarda kalsaydık iyiydi 🧌
- 1 yıl
Keşkeee
Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kadınların ilk kendine bakması gereken durum,
Cicim ayları geçtikten sonra, kadınlarda “mağara” süreci daha yaygın. Saygı yoksunluğu, Bakımsızlık, kibarlık ve kadınsılığı geride bırakmak, memnuniyetsizlik ile gelen yer yüzüne ait olmayan değişik hareketler. Vs 😂
Erkek ise doğası gereği daha sabit bir yapıya sahiptir; kadın kadar değişken değildir. Zaten görünüşü ve hareketleri onun karakteri hakkında birçok ipucu verir. Zaten başta ne ise o dur. Kadınların işine gelmediği için o süreçte gözleri kapatır. Sonra erkeği suçlar.Erkeği asıl değiştiren şey, kadının çelişkili, memnuniyetsiz ve baskıcı yaklaşımlarıdır. Sürekli evrim geçiren, kendini tanımayan bir zihniyet karşısında zihinsel olarak yorulan erkek, zaman zaman taş devrine geri döner. Sonra madenci olarak işe başlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılCicim aylarında göz boyama dönemindeler çünkü. Kadını etkilemek için türlü oyunlardan biri. Ya da kadını tam olarak benimsememiş oldukları için çok da sahiplenici davranamıyorlar. Dolayısıyla da daha medeni davranmış oluyorlar otomatikman. İki seçenekten biri…
11 Yorumla- 1 yıl
Durumu masumlaştırmayalım djdj
1 yılEee eninde sonunda herkes özüne döner bunlarda böyle 😄
11 Yorumla- 1 yıl
Başlarım şimdi özüne sözüne onların sjdjs
Gizli Üye(30-35)1 yılÖnemli olan özüne yatırım yapmak
günümğzde herkes algısına yatırırım yapıyor sonra özü ortaya çıkınca sıkıntı oluyor
11 Yorumla- 1 yıl
Hıı, aynen
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılErkek milleti zaten kadinlari böyle sevimsiz hallere sokuyorlar kadinlari bizden sogutuyorlar yemin ediyorum insan görmek istemiyorum erkek kadin hepsi aynı
11 Yorumla- 1 yıl
Haklı bir serzeniş
Bu işler böyledir. Köprüyü geçene kadar.. 🤣🤣 Ben böyle değilim tabi ama seninki de haklı bir serzeniş..
18 Yorumla- 1 yıl
Köprüyü yıkmaktan başka çare kalmadı djfks
- 1 yıl
Hee barbar, gaddar, afresif falan 😅
- 1 yıl
Neyse ki kabul ediyorum 😄
- 1 yıl
Tamam abartma sen de şimdi sinirlenecem jsfjajsjdja
- Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı.
s 1 yılÇünkü cicim aylarında kazanmak için uğraşıyor, sonrasında kazandığını düşünüp rahatlıyor. Aslında değişmiyor, sadece baştaki çaba azalıyor.. 🥲
12 Yorumla- 1 yıl
zaten ‘benim bu artık’ düşüncesi 🤦♀️
- 1 yıl
Bi sarsmak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılArtık cicim ayları kalmadı. Ne oldukları belli olan davranışları sergiliyorlar. Değişik bir devirdeyiz.
12 Yorumla- 1 yıl
Kör olmayana baştan ne oldukları belli diyorsun yani
- 1 yıl
Kesinlikle öyle diyorum, ayık gezsinler.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılMağaralı köyündenim ahahahha
Maraş merkez, mağaralı köyü..
Haritadan bakabilirsin zuhahahah 😎11 Yorumla- 1 yıl
Ha ha :D
- Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı.
1 yılİlk 1-2 yıl Paris geri kalan yıllarda Afganistan diyorsun 🙄 Bilmiyorum belki de, özümüze dönüyoruzdur laz kızı 😕 :)
11 Yorumla- 1 yıl
Oynamayın bize! 😃
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben her zaman aynıyım
Bi şöyle bi öyle olanlar yanar döner modeldir115 Yorumla- 1 yıl
ahaha ama ben o bilgileri ne yapayım 😃
- 1 yıl
Bilmem belki birgün karşınıza bi yerde cikar
Ve ona dersinizki nerde askerlik yaptığınızı tahmin edim mi?
Hadi et bakalım derse
Falan fakan yer dersiniz
Gözleri förtler yuvasından çıkar
Cunki bu bilgi hiçbir yerde yok 🤷 hayat bu bellimi olur
Dediğimin olma garantisi yok ama olmama garantiside yok 🤷 - 1 yıl
:D eh tamam söyle
- 1 yıl
Eee başka djdj
- 1 yıl
Devlet sırrı mı
- 1 yıl
Bunu yazan sensin ‘Tamer Karadağlı asker arkadaşımdı onunla ilgili özel bilgilerim var’ şimdi çemkiren de sensin :djdj ilginç
- 1 yıl
Adamın hayatıyla ilgili özel sırrını sana buradan yazacak kadar canım değilim
Sadece nerde askerlik yaptığını yazdım
Sana hepsini anlatıcam diye bi söz vermedim
Çemkirmiyorum sadece özel yaşama saygı duyuyorum
Böyle ünlü insanlar hakkında yazı yazarsan mutlaka maddi bi zarara uğrarsın
En azından nerde askerlik yaptığını öğrendin
Buda bi artı
Cunki onuda çoğu insan bilmiyooo
Yaa şekil 🤗 - 1 yıl
Anlıyorum tabii
Bu sadece erkekler için geçerli değil. Bazen kadınlarda aynı heyecanını kaybedebiliyor ve değişiyor. Bunun sebebi de herşeyin bir anda alışkanlığa dönmesidir. Bunun içinde yenilikler ve sağlıklı iletişim şarttır.
10 Yorumla
1 yılher erkek ve kadın sonunda aile dinamiklerine geri dönüyor... bu yüzden evlenmeden önce sevgilinin ailesinin kültürüne dikkat etmek gerek... Senin kültürünle çok fazla çatışma içinde olursa da boşanmalar oluyor.
10 Yorumla
1 yılAvrupai hiç denk gelmedi daha çok mağara adamı oluyor ya da sonradan belli ediyorlar kendilerini 😂
19 Yorumla- 1 yıl
Yani yüzde yüz avrupai demeyelim zaten :D başta tamam aşkım çiçeğim böceğim sonra hayır lan, hayır ağa, hayır karı tarzında düşünebiliriz djdj
- 1 yıl
Hee evlendikten sonra değişiyorlar genelde zaten sevgilim olmadı kesin bana mağara adamı denk gelir gerçek Avrupai bulsam ne güzel olurdu Norveçli Alman filan sjsjwjwjw
- 1 yıl
Onlar da çok sünepe ya 😅
- 1 yıl
Türk erkeklerden iyidir 😄
- 1 yıl
Şöyle sarışın mavi gözlü gönlümüz açılır ya
- 1 yıl
Zaten geçen sene yabancı gelin damat olayı çoğalmış ülkemizde 😃
- 1 yıl
Herkes terk ediyor ülkeyi bize denk gelmez asla 😂
- 1 yıl
Bırakmayın ülkeyi kimselere ya
- 1 yıl
Bırakmak zorunda bırakıyorlar maalesef 🥹
1 yılDuygusal mesafeyi aşmıştır, artık kontrolün kendinde düşüncesine kapılmıştır
14 Yorumla- 1 yıl
Ayıkmaları lazım gelir
- 1 yıl
Kendinde olduğu *
Ayık olması gereken taraf biz olmalıydık, olmalıyız 😈 - 1 yıl
Değilim, aşık olunca İQum düşüyor 😂
- 1 yıl
Hepimizin öyle çok saçma 🤦♀️
1 yılÇünkü başta samimi değiller göz boyama hepsi nesi doğru ki bunların 🤪😂😂😂
14 Yorumla- 1 yıl
Doğru söze ne denir djdj
- 1 yıl
😂😂acı gerçekler
- 1 yıl
Doğru sözler eşittir acı gerçekler :D oldu bence
- 1 yıl
Maalesef 😂😂
Aslında dönüşmüyor askıya aldığı karakteri mağaradan çıkarıyor 😏😏
12 Yorumla- 1 yıl
dkfks bu iyiydi
1 yılBen hangi gruptayım acaba istisna mı mağara grubu mu
14 Yorumla- 1 yıl
Onu sen cevaplayabilirsin 😅
- 1 yıl
Sosy kimse yoğurdum ekşi demez. Kendim dersem egoistlik olur, kendini beğenmişlik olur
- 1 yıl
Ama olur mu öyle 😕 baştan kıskanç değilim de sonra ölümüne kısıtla
- 1 yıl
Hayatta yapamam. Çok kıskanç değilim
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 1 yılÖzlerine, asıl olana dönüyorlar.
Gerçekler er ya da geç gün yüzüne çıkar çiçeğim13 Yorumla- 1 yıl
Fabrika ayarlarına mı dönmüş oluyorlar yoksa biz mi yapıyoruz bunu 😅
- 1 yıl
Valla ben bişey yapmıyorum.
asıl biz madur oluyoruz, gördüğümüze inanıyoruz sonra bir bakıyoruz yalan dolan 😂
- 1 yıl
Katılıyorum beybi 😏
Gerçek yüzlerini gösteriyorlar bizde ona göre davranıyoruz napalım
12 Yorumla- 1 yıl
Tam tersi oluyor
Hayatta ne olursa olsun birseyi elde etmek için insan farklı davranır bu bir gercek bu sürecte kadın karşısindakini gercekten tanımaya çalışmalı
10 Yorumla
1 yılMedeni olsun. Avrupai cart curt bunlar çok genəl tavırlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÖvünmek gibi olmasın ama evlenmiş olsam bile hiçbir şekilde mağara adamına dönüşmem. Zira böyle bir şeyi kendime yakıştırmam.
10 Yorumla
1 yılAlışınca maskemizi düşürüyoruz ister istemez :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Ben ne isem oyum içimden geldiği gibi şey yaparım..
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılİlk başta aklını çelmek için sonra da ben böyleyim beni böyle kabul et demek için.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılBir zaman sonra eski hallerine dönüp sıkı, asi bir adama dönüşürler.
10 Yorumla Gerçek yüzleri ortaya cikiyor işte o zamandan sonra gerçek kimlikleri o
10 Yorumla
1 yılOlması gereken o çünkü kadınlar çileden çıkarır erkekleri
24 Yorumla- 1 yıl
Hadi ordan
- 1 yıl
Öyle ama olan bu
- 1 yıl
Siz çileden çıkarıyorsunuz insanı
- 1 yıl
Biz ne yapıyoruz ki tripli davranan istekleri bitmeyenler hep kadınlar
Gizli Üye(25-29)1 yılBunu bir erkek olarak ben de bilmiyorum, sanırım alışma süreci veya kızın sevgisini kazandıktan sonra uğraşmak istemiyorlar.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılZamanla her şey yerine oturuyor maskeler düşüyor
13 Yorumla- 1 yıl
Yerinden kalkıyor gibi daha çok 😅
- 1 yıl
Evet doğru dedn haha
- 1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 915 cevap paylaştı.
1 yılSizin yuzunuzden 😀
110 Yorumla- 1 yıl
Aa sebep
- 1 yıl
Siz boyle istiyorsunuz 😀Basta romantik, saygili vs... Alisinca hoduk olsun. Cunku aslinda hoduk seviyorsunuz ama bastan bu yonunu gosterse bu adam simdi boyleyse ileride tam kazma ur diyorsunuz... Sonradan hoduklugu ortaya cikinca, onun sizin yaninizda "rahat, samimi"oldugunu ve sizi cok sevdigini dusunuyorsunuz... Bu yuzden bu kadar rahat oldugunu dusunuyorsunuz...
- 1 yıl
Yanılgı.
- 1 yıl
Yonolgo 😀
- 1 yıl
Ha ha ha 🙄
- 1 yıl
Hohoho 😀
- 1 yıl
😒😒
- 1 yıl
İyi geceler abla 😀
- 1 yıl
Bilmukabele 😌
- 1 yıl
🤣😀🙃
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Onlarda evrimlesiyor işte tersine :)))
11 Yorumla- 1 yıl
Her işleri ters bunların 😅
Kişilik & Karakter konusunda 358 cevap paylaştı. :) güzel soru bilmiyorum cevabı
12 Yorumla- 1 yıl
Anlamıyorsun sen
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılHer daim Avrupai olanları seçsinler. Sorun çıkmaz.
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle seçtik zannediyoruz ya biz de
- 1 yıl
Ah bu yanılgılar.
1 yılLeopar bile avını yakalamadan önce korkmasın diye saklanıyor, bizde içimizde ki leoparı veya mağara adamını siz kaçmayın diye saklıyoruz.
10 Yorumla
1 yılFabrika ayarlarına dönüyorlar balım 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Allah bildiği gibi etsin djdja
- 1 yıl
Valla 😂
Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Kimbilir onu o yola kim itti
12 Yorumla- 1 yıl
Kendi kendini itti
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılSenin karşına çıkanlar öyleler seven insan her zaman el üstünde tutar
04 Yorumla- 1 yıl
Sen ne biliyon benim karşıma çıkanı
- 1 yıl
Sen soru sordun bende cevapladım sanki senin hayatını ben kotuledim gibi ne kızıyorsun
- 1 yıl
Senin karşına… diye başlarsan cümleye
- 1 yıl
Geneli öyledir ama uzun süre almazsın hayatına bı alırsın hayatını mahveder genelde kızlar üzen aldatan seviyor
1 yılİstisnai tarafta olduğum için gruruluyum
10 YorumlaYapılarında var çünkü
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÇünkü her şeyin yeri ve zamanı önemli.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Genelleme yapmamak iyi olur
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. Çünkü reklam bitiyor, filme geçiyorlar
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Karakter meselesi
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılDaima bir beyfendiydim 😂
10 Yorumla Kaybetme korkuları olmadıkları için
10 Yorumla
1 yılBen mağara adamı seviyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Benimkiler hep maldı
11 Yorumla- 1 yıl
dkfks :D geçmiş olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılÖze dönüş😂
19 Yorumla- 1 yıl
Güllaaaaççç 😂
- 1 yıl
Oooo çok güzel oldu ama🤤 bundan bir cacık olmaz dedim ama tadı hazırı solladı 😂 görüntü her şey değilmiş önemli olan tadı🤭🤭
- 1 yıl
İnsanlar gibi işte, görüntü çokta önemli değil önemli olan ondan aldığın tat kdjf
- 1 yıl
O zaman afiyet olsun🤭
- 1 yıl
Sana da afiyet olsun :D şekilli güllaç ustası shdjs
- 1 yıl
Güllaç deyince hep beni hatırlayacaksın jdjdjjd Unutulmaz güllaç yapmışım🤭
- 1 yıl
Sen de beni :D sonuçta şekilli hahaa
- 1 yıl
😂😂 unutmaya ömrüm yetmez her yıl kulağını çınlatırım arada😂
- 1 yıl
Yaptıkça çınlat sjjd
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılNormal huyları iyice içlerine girince çıkıyor
10 Yorumla Sonradan aşık oldukları için
11 Yorumla- 1 yıl
Bu aşırı mantıklı bir görüş oldu..
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılHep magramdayim hiç cikmadim.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAynısını yaşadım..
12 Yorumla- 1 yıl
geçmiş olsun 😒
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim 🥺
- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler neden cicim aylarında Avrupai sonraki süreçte mağara adamına dönüşüyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler