Ben şaşırma yetimi kaybettim sanırım ahahs. keyifli günler 🤟

Ben şaşırma yetimi kaybettim sanırım ahahs. keyifli günler 🤟

Hâlâ bir şeylere şaşırabiliyorum, hâlâ nasıl şaşırabiliyorum, en çok da ona şaşırıyorum, nasıl hâlâ şaşırabildiğime. İnsanlar beni artık şaşırtmaz dediğimde level atlıyorlar, her geçen gün nasıl bu kadar kötü olmayı becerebiliyorlar, her ne kadar haber izlemesem de bazı şeyler karşıma çıkıyor ve kanım donuyor, bazen bana öyle geliyor dediğim şeyler gerçekten öyleymiş, hayretler içinde kalıyorum. Bazen de iyi ki bunu yaptım, iyi ki böyle davrandım diyorum yoksa kimsenin gerçek yüzünü göremeyecektim, herkesi kendim gibi sanmaya devam edecektim, söz de herkes iyi, kibar lakin damarına basınca görüyorsun karşıdaki kişinin terbiyesizliğine, nasıl bu kadar kötü olur diye hem şaşırıyorsun hem de miden bulanıyor o kişiden, bazılarının seviyesizliğini görünce şunu diyorum, daha ne kadar düşürebilecek kendini acaba, kendilerinden tiksinmiyorlar mı acaba! Şaşırmak demişken de şu şarkı geldi aklıma, paylaşmazsam olmaz.
https://www.youtube.com/embed/A6a2uITki1YBurada ahaa 🤣🤣🤣 oyy barış kuzu bazen çok şaşırıp gülüyorum..
umarım her zaman gülersin abla 🤣🌺🤗🦋
🤣🤣💙🤗
Rica ederim abla ne demek <3 :)
Çoktan bıraktım ben o duyguyu :D
Aynen bende :D 🥂🤟✨
:D 🥂
Teşekkür ederim ✨🤟
Rica ederim abla ✨🥂🤟
Evet, hayatta hala birçok şeye şaşırabiliyorum. Bazen insanların yaptıkları, bazen hayatın beklenmedik yönleri, bazen de kendi yaşadıklarım beni şaşırtabiliyor. En çok da hiç beklemediğim anda gelen güzel şeyler ya da tam tersine, güvendiğim birinden gelen hayal kırıklıkları beni şaşırtıyor. Hayatın ne kadar öngörülemez olduğunu her seferinde yeniden fark ediyorum. Tam her şeyi çözdüm, artık hiçbir şeye şaşırmam derken bir şey oluyor ve yine "Nasıl yani?" diye kalıyorum. Ama sanırım bu da hayatın heyecanı, çünkü her şey tahmin edilebilir olsaydı, bu kadar ilginç ve yaşanmaya değer olmazdı.
Cevap
31Cevap
Yok aga en son kafamdan motor geçtiğin de şaşırmıştım :D
Daha bundan sonra" şaşırmam" diyorum ama yine de şaşıracak bir şeyler oluyor 🤦♀️
Şaşırmak istiyorum aslında ama , herşeye o kadar alıştık ki şaşırmak nedir unuttuk sanırım
Şaşırmıyorum alıştık xd
Türkiye coğrafyasında pek mümkün olmayan durum, kaybettim diyorum sonra öyle bir haber paylaşım görüyoruz ki daha büyük kaybediyoruz şaşırma duygumuzu şaşırttılar.
Anormal olaylara şaşırma tepkilerimiz bile sıradanlaştı. Normal durum olunca şaşırır olduk. Normal hayat kavramına hasret kaldık diyebiliriz. 😅
Mutlaka dinlemelisin!
Oha ya barış yanlış soruya attım cevabı 😂😂
@lotus-patra :D
😅😅
sevdiğim bir şarkıdır teşekkürler
Rica ederim 😃
Şaşırmak insana olumlu yönde olunca iyi geliyor. Kötülük beklentisi yönünde şaşırmayı bıraktım.
Önceden hissettiğim icin hayati olacaklari şaşirmiyorum
Fakat ALLAHin her simistiğimda yardimi şaşirtiyor şükrediyorum
İnanç olmasa ne yapardik bilmiyorum biterdik heralde
Her zaman şaşılacak durumlar olabiliyor tabi çok geniş bir çevre yoksa
hicbir seye sasirmiyom tepki de vermiuom insanlar ruhsuz duygusuz diyo ama niye sasirayim
Masum oldugum icin hep, daha kotu ne olabilir falan diyorum daha da kotusu oluyo😂
Bu saatten sonra hiçbir şeye şaşırmam dedikçe çıtayı yükseltip şaşırtmayı başarıyorlar.
Çok şeyler yaşadım ve gördüm. Ama hala şaşırma yetimi kaybetmedim.
Son dönemde omkadar çok şaşırıyorum ki şaşırmaktan vazgeçtim artık
Evet bunun ötesi olamaz dediğim ne varsa dahası da oluyor..
şaşırtıyolar valla yok artık derken şaşılcak bişey oluyor 🤣
Hep bu da mı olur dediğim bazı şeyler oluyor barış.
Bir zamanlar şaşırdıklarım oldu sonradan normalleştim.
Cok sükür cok biseye şaşiriyorum... hersey normal diyemiyorum
Şaşırmam dedikçe daha da şaşırtacak bi şeyler oluyo
Nadiren de olsa şaşırdığım olay oluyor nadirenn
Eskisi gibi değil her an her şey olabilir diye bakıyorum artık..
Evet az önce ölmek istediğimi hissetmeme şaşırdım.
Artık daha fazla şaşıramam diyorum ama yine şaşırıyorum..
Hellooo KS' nin güzelleri, yakışıklıları💯 hayır şaşırmıyorum
Artık şaşırmıyorum. Her şeyi yaşadık jsjdjd bakalımm daha neler gelecek başımıza :D :P
Bu kadar yaşanmışlıktan sonra herşeyin oluru var benim gözümde. Ne şaşırıyorum ne de üzülüyorum...
Bilmem bence insanın önüne az'da olsa şaşıracak çok şey çıkar bazen 20 bazen 60 yaşında 🤔
İnan ne olursa olsun bu zamanın insanlarına şaşırmıyorum çünkü çok ilerdeyiz
Evet hala şaşırabiliyorum 🤔
Daha dün şaşırdım bomba dedikodu
Bazen ama esigim yukseldi
çok nadiren olur.
Al benden de o kadar ya
artik pek sasirmiyorum ya
Yok bee neye şaşırcam
Şaşırmıyorum artık Mehmet Barış Atacığım.
Artık beni hicbir sey sasırtamaz
Hayır eskisi gibi değil..
Evet hala geçemedim ben o leveli 😄
Bende ne zaman şaşırdım hatırlamıyorum
Şaşırmıyorum her şey çok normal
Bazen oluyor yaşadığın ortama bağlı...
Şaşırmayı bırakalı çok oldu
Maalesef şaşırıyorum hâlâ
Ben şaşırıyorum yine de yaa
Hala beni şaşırtan durumlar oluyor.
Şaşırmam sandıkça şaşırtıyor evet
Yok pek şaşırmıyorum artık
Yok pek şaşırmıyorum
Hayır, şaşırmıyorum ya
Artık şaşırmıyorum.
Tabiki / bunun için sokağa çıkmak yeterli oluyor
evet bazı şeylere şaşırıyorum
şu dönem sık sık şok üstüne şok yaşiyorum dmne
İnsanlardan her şeyi beklediğim için şaşırmıyorum.
Artık hiçbir şeye şaşırmıyorum
Şaşırmamak ata sporum oldu alıştım herşeye
Şaşırmıyorum, yanılmıyorum 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?