Sevsek de yaşamayı yorucu çok 🌸Varmak istediğimiz yola varana kadar ne kadar çok yanlışa denk geliyoruz. Ne kadar çok yıpranıyor ve yoruluyoruz.

Sevsek de yaşamayı yorucu çok 🌸Varmak istediğimiz yola varana kadar ne kadar çok yanlışa denk geliyoruz. Ne kadar çok yıpranıyor ve yoruluyoruz.

İnsan olmak da tamda böyle bir şey sanırım. Hayatta bizi yoran aslında o seçenekler değil midir? Yorgunluğa sebep olan da bu seceneklerin sonucu. Ama işe iyi yandan bak bir şeyler hissediyor olmak da güzel. Çoğu insan hissiz yaşıyorken yolda olmak yola adapte olmak ve yolda yürüyor olmak etrafındakilere odaklanmak ve en önemlisi yaşamak için bir çaba ve gayrette olmak bizim mutluluk için huzur için bedel ödediğimizin kanıtı değil midir sence?
Evet öyledir. Çok güzel bir cevap 👏
En iyi secilir mi :)
Seçeriz
Harikasın
Hayat bazen insanoğlunu yaşadıkları ile yorar. Yola çıktıpında engeller çoktur önemli olan her şeye rağmen o engeller olsa da kalkmayı bilmek. Sadece yapılması gereken yakınında bir bank bulup dinlenmek. Yani kendini dinlemek sonra yine devam edersin Her şeye rağmen kalp attıkça ve nefes aldıkça hayat devam ediyor. Yorulduğunda kabuğunda dinlenmelisin.
Bir tatil şart evet. Kısa zamanda. 1 hafta kafa dinlemem lazım. Yalnız başıma özellikle.
Oh mis şimdiden benim yerime çıkar diyeyim
Yalnız başıma gidemiyorum ki 🤣
Tüh ya kıyamam 😄
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim
Öyle bir an geliyor ki yerinden kalkamıyorum hem fiziksel hem düşünce olarak bunlara vesile olanlardan kurtuldum şimdi yürüyorum kendi yolunda eşlik etmek isteyen gelir her yol ayrımında illa ki gidenler olur dönüşlerde dönen. Ama kimseye ne kal derim ne git olmak isteyen bir şekilde oluyor
Yolun her daim güzelliklerle ve kolaylıklarla dolsun 🌸
Teşekkürler iyi dileklerin gelip seni de bulsun😊💕
Amin rica ederim , sağolasin🙂🌸
Cevap
10Cevap
Ben yoruldum hayat gelme üstüme sarkisi yorulanlara gelsin
Teşekkür ediyoruz
Rica ederim
Mesele yorgunluk değil yorgunluk iki nefesde geçer mesele 3 nefesi ne için aldığınla alâkalı mesele yaşam boyu tüm yorucu yıpratıcı tiksindirici hayattan soğutucu kötü yaşanmışlıklara rağmen ayağa kalkıp tekrar tekrar denemek tir mesele herşeyin bir cagresi vardır bu hayatta benim literatürümde imkansızlık yoktur isteksizlik vardır ya istersin ya istemezsin ya hakk deyip 3 nefesi içine çekip ayağa kalkarsın ya da sürünmeye devam edersin dediğim gibi mesele isteyip istememekle alâkalı
Yaşmak istemiyorum diyenleri yaşatmaya çalışmaktan yaşamaya çok az fırsat Kalmayanlar da gelsinler mi?
Gelsinler 🙂🌸
Tam olarak tadına varamasamda yaşamayı seviyorum ama insanlar hayat şartları ve bazı duygular bunu zorlaştırıyor.
Doğrudur
Merhaba
Hayat zor lakin güzellikleri biçecek olanda bizleriz.
Hayırlı sahurlar balım🌸
Ne güzel yazmışsın, Amenna🌸💜
Yaşamak yormuyor, hayat ve insanlar yaşamayı zorlaştırıyor...
Doğru
Evet bazen çok yorucu geliyor. Kalbim minik bir kuş gibi titriyor bu telaşe ve hengamede.. Ama yine de tutunacak bir dal buluyor ve dinleniyor ruhum..
Yoruldum.. Ama bu yorgunluğun getirdiği tatlı bir huzur da var. Çabaladım nefesini verebilmek..
Çok yorucu özellikle kariyerin başlarındaysan artık sorumluluk alman gereken dönemlerdeysen. Ve tabi atanmanın zor olduğu dönemlerden geçiyorsan çok çok yorucu
Allah kolaylık versin 🌸
Yaşamak yorucu değil, biz hayatı ve içindekileri fazla ciddiye alarak kendimizi yoruyoruz.
Neden yorulduğumu ben çok iyi biliyorum 😂
Her soruda böyle cevaplar verebilmek de her yiğidin harcı değil 😂😂
Geç oldu temiz oldu geçmişimin karması Tarkan'a ait şarkı 😎
Yorucu kesinlikle
Yoruldum..
Hiç dönmek zorunda kalmayacagimiz bir tatil şansımız olsaydı ne güzel olurdu dimi
Yoruldum.
Bende.. Bir ağaca sırtımı yaslayıp uzun uzun oturasim var günlerce
Oooo👏👏🌸
Maalesef yaşamayı beceremedim hayata tutunamıyorum
Yoruyor tabi hayat
Doğruu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?