Ay yok öyle bir şey demeyin erkekler olarak kadınları kendinizden alt derece aşağılık görüyorsunuz çoğunuz sadece kendini tatmin etmek için yaklaşıp işini halledince özüne dönüyor.
Nefret etmiyoruz aslında isteyerek nefret ettiriliyoruz cebinde parası olmayan bmwli adam ister çoğunun itinarı özellikle statüsü yok lakin statüsü olsun olmasın hepsi ego kasar, çoğunun aklı yok fikri yok nereden geldiklerini bilmiyorlar alayının ağzı kokuyor fakat istekleri bitmiyor daha sayarsak çıkamazlar işin içinden çıkıp yurt dışında ki kadınların bunlara kadınlık dersi vermeleri gerekli kendi hemcinslerimin zaten yarısı ot gelmiş ot gidiyor ayrı gevşek onlarıda at madene başka işe yaramazlar.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Alt derece veya aşağılık görmüyorum. Kadınlarla cinsellik dışında anlaşamadığım ve yaklaşmadığım doğrudur. Erkeğim ve cinsel ihtiyaçlarım var. Bunu da karşılıklı rıza ile kadınlarla gideriyorum. Ne varmış bunda? Erkeklerle mi gidermem gerekiyordu🤦🏻🤦🏻
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Kadınlar erkeklerden babalarının onu koruyup kolladığı gibi bizimde koruyup kollamamızı ister ama bize gelince annemizin bizi sevdiği gibi sevmezler. Filmin özeti bu.
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Aksine kadınlar sevince annesi gibi oluyo erkekler de anne gibi olan kadın istemez
Anne gibi derken illa ki anne gibi olmaz ama menfaatsiz çıkarsız şekilde sevmesinden bahsediyorum ben erkek bir kadını o kadın olduğu için yani idealist sevebilirken kadın bir erkeği bu şekilde sevemiyor.
Asla böyle düşünmem. Gelecekteki kadınım için her şeyi yaparım. Tamamen gerçek karakterimi yansıtırım ve sonrasında da değişmem. Seks 15-20 dakika, sevgi bir ömür 😉
Evlenince tüm işleri çocuk ev kadına bırakıp yan gelip yatıyorsunuz kafanıza göre dışarda takılıp istediğiniz saatte gelip ama kadın hep evde durmak zorunda