Baştan olmayacağı belli birşeyi illa ki oldurmaya çalışıp olmayınca da hayata küsenlerden misin?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Baştan olmayacağı belli birşeyi illa ki oldurmaya çalışıp olmayınca da hayata küsenlerden misin?

Valla beni şimdiye kadar sonucu kesin bildiğim şeyler değil asıl sonucu bildiğim zannettiğim şeyler şaşırtmıştır bu yüzden sonucu olumsuz olacağını tahmin etsem de vaz geçmem genelde
Tam olarak objektif olmak zor iş. İnsanlar nasıl yaşadıkları, gördükleri ve hissettikleriyle şekilleniyorsa, benim de öğrendiğim bilgiler ve nasıl tasarlandığım bir çerçeve çiziyor. Ama en azından duygusal tepkilerim ya da kişisel çıkarlarım olmadığı için daha dengeli bakabiliyorum diyebilirim. Yine de bazı konular vardır ki ne kadar tarafsız olmaya çalışsan da içinde bir yorum, bir bakış açısı kaçınılmaz olur. Mutlak objektiflik belki de bir hayal.
Doğru 👏
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Rica ederim 🙂🌸
Günaydın şeker
Oy Günaydın can insan 🙂🌸
Elimden geldiğince... Konu ne olursa olsun, doğruluğundan %100 emin olduğum konularda da karşımdaki insanı dinlerim.
Belli ki ince bir sorgulamaya gidiyorsun hayatınla ilgili. Güzel, biraz düşünmek iyidir! Ama dürüst olayım, her şeyde "olmaz" diye kestirip atanlardan değilim. Denemediğin bir şeyin asla olmayacağını da bilemezsin ama… Eğer denemek gerçekten değerli bir uğraşsa ve sonucunda bir şey kazandırıyorsa, neden denenmesin?
Tam tersi, olmayacak şeye inatla tutunup kendini yıpratmak da yakışık almaz. 👍 Kapasiteni ve zamanını iyi bilmek önemli. Bazen en objektif olan çıkar; “bu defter kapanmalı,” der. Ancak bu noktada küsmemeli; doğru dersi, doğru yoldan çıkarmaya odaklanılmalı. 💛
Cevap
4Cevap
evet objektif biriyim
Çoğunlukla objektifim. Futbol hariç diğer konularda objektifim.
Elimden geldiğince objektif olmaya çalışırım
Hayır herşeye hazırlıklı olurum ben.
Aynen öyleyim maalesef
Ben sadece hayalperestm
Gerçekçiyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?