- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılinsandan uzak durmalıyız direk. :D bunun dışında Hayatımızdaki insanların kalitesi, genel mutluluğumuzu ve refahımızı büyük ölçüde etkiler. Bu nedenle, hangi insanlardan uzak durmamız gerektiğini bilmek önemlidir. İşte size uzak durmanız gereken bazı insan tipleri: Enerji Vampirleri: Bu insanlar sürekli şikayet eder, negatif enerji yayarlar ve sizi yorarlar. Onların yanında bulunduğunuzda kendinizi tükenmiş hissedersiniz. Manipülatörler: Bu insanlar sizi kendi çıkarları için kullanır, suçluluk duygusu yaratır ve sizi kontrol etmeye çalışır. Onların yanında kendinizi sürekli sorgular ve yetersiz hissedersiniz. Dedikoducular: Bu insanlar sürekli başkalarının arkasından konuşur, yalan yayar ve ortalığı karıştırır. Onların yanında kendinizi güvende hissetmezsiniz ve onların dedikodularının hedefi olmaktan korkarsınız. Bu insanlar sürekli yalan söyler, güveninizi sarsar ve sizi hayal kırıklığına uğratır.
Onların yanında hiçbir zaman neyin doğru olduğunu bilemezsiniz. Kötümserler: Bu insanlar her zaman olumsuz düşünür, sizi aşağı çeker ve hayallerinizi engeller.
Onların yanında kendinizi umutsuz ve karamsar hissedersiniz. Bencil ve Empati Yoksunu Kişiler: Bu insanlar sadece kendi çıkarlarını düşünür, başkalarının duygularını önemsemez ve empati kuramazlar.
Onların yanında kendinizi yalnız ve değersiz hissedersiniz. Sürekli Eleştirenler: Bu insanlar sürekli sizi eleştirir, aşağılar ve kendinizi yetersiz hissettirir.
Onların yanında özgüveniniz zedelenir ve kendinize olan inancınız azalır. Sınır İhlal Edenler: Bu insanlar kişisel sınırlarınızı ihlal eder, sizi rahatsız eder ve saygısız davranır.
Onların yanında kendinizi güvende hissetmezsiniz. Sürekli Bahaneler Üretenler: Bu insanlar sorumluluk almaktan kaçar, sürekli bahaneler üretir ve sizi hayal kırıklığına uğratır. Kıskanç ve Rekabetçi Kişiler: Bu insanlar başarılarınızı kıskanır, sizi sabote etmeye çalışır ve sürekli rekabet halindedir.
Onların yanında kendinizi huzursuz ve gergin hissedersiniz.
Kendinizi Koruyun: Bu insanları hayatınızdan tamamen çıkarmak zorunda değilsiniz, ancak onlarla olan etkileşiminizi sınırlayabilirsiniz.
Kendi sınırlarınızı çizin, kendinize değer verin ve sizi mutlu eden insanlarla vakit geçirin.
Unutmayın, kendi mutluluğunuz ve refahınız en önemli önceliğinizdir.20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBenim default ayarım yok maalesef. Öyle tek tuşla iyi kalite alamazsın. Profesyonel işidir. Ayarlarını bilmek ve iyi bir bakış açısı ister. Yoksa ben bununla ne yapıcam diye düşünür durursunuz 😄
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Kendimizi korumak ve daha sağlıklı ilişkiler kurmak için bazı insan tiplerinden uzak durmak faydalı olabilir. Elbette kimse mükemmel değildir, ancak sürekli olumsuz etkiler bırakan kişilerle aramıza sınır koymak ruh sağlığımız için önemlidir. İşte dikkat edilmesi gereken bazı insan tipleri:
Sürekli negatif olanlar: Hayata daima karamsar bakıp enerjinizi düşüren kişiler, moralinizi bozabilir.
Manipülatif kişiler: Duygularınızı kullanarak sizi kontrol etmeye çalışan, suçluluk duygusu yaratıp sizi yönlendiren insanlara dikkat etmek gerekir.
Dedikoducu ve güvensiz kişiler: Arkadaşlarını ya da başkalarını arkanızdan çekiştiren biri, sizin hakkınızda da aynı şeyi yapabilir.
Sınır ihlali yapanlar: Kendi sınırlarınızı ifade ettiğinizde bunu yok sayan, size saygı göstermeyen kişilerle mesafe koymak sağlıklıdır.
Sürekli rekabet edenler: Her an kendini kanıtlama çabasında olup sizi aşağı çekmeye çalışan insanlar, motivasyonunuzu tüketebilir.
Empati yoksunu kişiler: Sizin duygularınızı önemsemeyen, her durumda kendini ön plana koyan insanlarla derin bağlar kurmak zor olabilir.
Kronik mağduriyet hissi taşıyanlar: Sürekli kendini kurban rolüne sokup sorumluluk almak yerine başkalarını suçlayan insanlar, sizi tükenmiş hissettirebilir.
Bazen bu kişiler yakın çevremizde olabilir, ancak farkındalık kazanıp sağlıklı sınırlar koymak, ruhsal dengemizi korumamıza yardımcı olur.12 Yorumla- 1 yıl
çok şükür hiç biri yokmuş bende teşekkür ederim güzel olmuş eline sağlık 🙂🌸
Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir türlü mutlu olamayan, her şeyi sorun yapan insanlar; mutsuzluğu bir virüs gibi bulaştırırlar hayatınıza. Hırsının esiri olmuş insanlar; amaçlarına ulaşmak için her yolu denerken sizi harcarlar, ezerler, incitirler; siz onları arkadaş, dost olarak görseniz bile onlar için rakip olmaktan öteye gidemezsiniz, sürekli rekabet içine iterler sizi, yorarlar. İkiyüzlü insanlar; güveninizi yıkar, içtenliğinizi kırarlar.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Beyinsizler, egolu olanlardan ve aşırı kıskançlardan. Senin neyin var len altı üstü delisin seviyoruz seni :D
98 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
🌸🙂
- 1 yıl
ya seni seviyolar ya beni 🤣🤣🤣
- 1 yıl
olası durum 🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı.
1 yılBir duruşu olmayan Tutarsız davranışlar sergileyen söyledigi ile yaptığı bir olmayan insanlardan uzak durmak gerekiyor
50 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
1 yılBana yakın Allaha daha yakın olun xd
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılKonuşmasını bilmeyen çenesi düşük olmayan insandan gadası
10 Yorumla
1 yılUzak durman gereken insanlar, sana kendini unutturanlardır. Sana kendi sesini duymayı unutturanlar. İçine şüphe eken, kendine olan inancını örseleyen, varlığını sana sorgulatanlardır. Gözlerinin içine bakıp sana hayranmış gibi görünüp, aslında kendi yıkımlarını tamir etmek için seni parçalayanlardır. Hep senden alan, ama seni asla çoğaltmayanlardır. Kendilerini yüceltmek için seni küçültenler, kendi karanlıklarını gizlemek için senin ışığını söndürmeye çalışanlar… Onlardan uzak durmalısın. Çünkü insan, kimi zaman karşısındakiyle mücadele ettiğini sanır; oysa en çok kendi zayıflıklarının açığa çıkmasına izin verir. Ve eğer sınırlarını bilmezsen, kendini koruyamazsan, bir başkasının dünyasında kaybolduğunda, dönüp de kendine yol bulamazsın. İnsan, bazılarına mesafe koyarak kendine en çok iyiliği yapar. Uzak durmak, bazen sadece korunmak değildir; bazen, insan kendi varlığını savunur.
12 Yorumla- 1 yıl
güzel olmuş teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Rica ederim 🙂
Sürekli negatif olanlar – Hep şikayet eden, moralini bozan kişiler
manipülatif kişiler – Seni kullanmaya çalışan, duygularını istismar edenler.
Empati yapmayanlar – Seni anlamayan, sadece kendi çıkarlarını düşünenler.
sürekli yargılayanlar – Ne yaparsan yap eleştiren, seni küçük düşüren kişiler.
Sözünü tutmayanlar – Güvenilmez, sürekli bahane üreten insanlar.
Enerji vampirleri – Senin enerjini tüketip, kendilerini besleyenler.
İkiyüzlü ve dedikoducu kişiler – Arkandan konuşan, dürüst olmayanlar
10 YorumlaSenin karakterinle uyumsuz olan insanlardan uzak durmalısın.
Eğer güven ilişkileri üzerine kurduysan, ispiyonculardan uzak duracaksın.
Paylaşımcı biriysen, menfaatine düşkün insanlardan uzak duracaksın.
Bonkör biriysen, cimriden uzak duracaksın.
Vs vs.
Yani işin özeti kendi karakterine göre uzak duracağın kişiyi seçmelisin.21 Yorumla- 1 yıl
çok güzel bakış açısı 🙂🌸
Kesinlikle uzak durman gereken insanlar şunlar: Sürekli negatif olanlar, seni küçümseyenler, dedikoducu tipler, vefasızlar ve her şeyi kendi çıkarına göre şekillendirenler. Bir de yüzüne gülüp arkandan iş çevirenler var, onlar zaten en tehlikelisi. Kendi doğrularını dayatan, seni manipüle etmeye çalışan tiplerden de kaçın. Hayat zaten yeterince karmaşık, bir de gereksiz insanlarla uğraşmaya hiç gerek yok. Enerjini hak eden insanlara harca, gerisini boş ver.
22 Yorumla- 1 yıl
güzel tavsiye teşekkür ederim 🙂
- 1 yıl
Rica ediyorum
Bir yazı okumuştum. Dürüst insanlara asla güvenmeyin diye. Açıklama olarak dürüst olmadığını söyleyen birisinin zaten size karşı dürüst olmayacağını bilirsiniz. Fakat dürüst oldugunu söyleyen birisinin size ne zaman kazık atacağını bilemezsiniz diye...
17 Yorumla- 1 yıl
sallamış dürüst olmayan zaten bunu dile getirmez ki sen ne oldugunu anlayana kadar zaten yapar yapcagını hee diyosa agzıyla sürekli ben dürüstüm dürüstüm onda vardır bişey
- 1 yıl
var
- 1 yıl
söylediği her şey yalan olanlar var arasıra yalan söyleyenler var bazı konularda yalan söyleyenler var ve hiç yalan söylemeyenler var
onu bunu boş vermeli insan ben ne kadar dürüstüm ona bakmalı - 1 yıl
bu görüşü yazan adam muhtemelen dürüsttü ama kötü biriydi birine bi kazık attı bunu ben bile yapıyorsam demek ki herkes yapıyor diye düşündü
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hayata daima karamsar bakan, hiçbir şeyden memnun olmayan, kendini herkesten üstün görüp başkalarını cahil sayan, yaşamın güzelliklerini fark edemeyen ve bu yüzden mutlu insanları küçümseyen kişilerden uzak durmalıyız. Bu tür insanlar, sürekli olumsuzluk yayarak enerjimizi tüketir ve bizi de umutsuzluğa sürükler
30 YorumlaYaşının verdiği zekay ulaşamayan tipler.. cinsellikten haz duymak yerine kısıtlayıcı ve kendi bildiğini iteleyen kekolar/kezbanlar, yarın cahilliğin öz güveni ile ona buna dikte eden kanka, sahte omuzlarda osbir çekerken ağlayan yeni yetmeler, toplum içinde elindeki çöpü dahi çöp kovasına a atmayan ve bilimimum hareketler ile herkesin ona yiyecek gibi baktığını sanan narin kezbanlar, market kasa ve atm sırasında denyoluk yaparak sıra gaspı ve gereksiz şekilde işlemi uzatan tipler..
10 Yorumla
1 yılNarsist insanlardan uzak durmalısınız. Bunun belirli bir cinsiyeti yok kadını da erkeği de aynı. Bir kere siz onların gözünde insan değil bir hedefsiniz. Bu hedefe ulaşma arzusuna kendilerini yakın hissettiklerinde her şey değişiyor. Hedeflerine ulaştıklarında ise sıradanlaşıyor, kullanılmış gibi hissediyorsunuz. Bunu okuyan; umarım bir narsistle karşılaşmazsın.
10 YorumlaAkıl sağlığını korumak için şu üç tip insandan uzak kaçtım.
1. Menfaat için ikiyüzlü davranan,
2. Kibir sahibi,
3. Dinlemesini bilmeyen...
Bunun dışında insanların, dili, dini, cinsi, ırkı bağlamaz beni... Sahnesinde konuşmayı tercih ederim, aynı şekilde sahnesinde konuşan insanlarla ortamı paylaşırım...10 Yorumla
1 yılburada bir çok faktör söylenebilir. Ama genel olarak söyleyebileceğim bir şey varsa içinin sinmediği insanlardan uzak dur. Ha zamana göre göreceli olabilir ilk başta sevmediğin biri sonradan sana çok iyi bir sırdaş olabilir ya da tam tersi. Karakter anlamında kötü sıfatlara sahip biri olarak tanımlayabilirim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBu soru kişiden kişiye göre değişir, benim uzak durduğum insanlar şunlardır;
Genel Olarak
— aklı olmayan
— ahlakı olmayan
— vicdanı olmayan
Özel Olarak
— Allah'a ortak koşan
— Allah'ı inkâr eden
— Peygambere iftira atan
— Saplantılı ideolojisi olan
— Irkçı olan ve Irkçılık yapan
— Cahil, kibirli ve bencil olan
— Köpeklere düşman olan
— Galatasaraylı olan
— Kediperest olan
— Eşcinsel olan13 Yorumla- 1 yıl
Bu listeye Put sahibi olan herkesi ekleyebiliriz.
- 1 yıl
Ebu Hureyre kimdir. Rivayet ettiği hadisler nedir. Bu hadislerin sonucu olarak Geleneksel (Sünni) İslam anlayışında Kedinin ve Köpeğin yeri nedir. Hangisi necis ve şeytandır. Hangisi temiz ve melektir. Bunları araştırın. Kediperest nedir kime denir. Bunları öğrenin hanımefendi
1 yılİki yüzlü çıkarcı ve işi bitince terk eden insanlardan.
30 YorumlaGaliba vefasız ve bencil insanlardan uzak durmaya çalışmak mantıklı olur.
Bir örnek verecek olursam:
"11 yıllık evlilik, 2 kız çocuğu, onca emek, onca yaşanmışlık, onlarca hayal.
Sonuç; bir sabah uyanıp terkedilmiş olduğunuzu ve 2 kızınızla başbaşa kaldığınızı anladığınız andaki hayal kırıklığı ve çaresizlik hissi."
İşte size böyle bir his yaşatanlardan ya da yaşatabilecek kadar aşağılık olabileceklerden uzak durun.
11 Yorumla- 1 yıl
kötü olmuş vardır bir hayır belki üzülme
Kesinlikle Antisosyal K. B Narsist K. B Borderline K. B olanlardan uzak durmalısınız.. Zira bu kişilerin empati ve merhamet duyguları yoktur.. Bir sebepten bu Mekanizmaları çalışmaz.. Karşılarında üzülmeniz, duygusal-fiziksel acı çekmeniz asla onları rahatsız etmez..
11 Yorumla- 1 yıl
bak bunu gerçekten gördüm işte bende öyle olanlar ölse acayip bi rahatlama olur çünkü kala kalıyorsun öyle hiç bişey yapamıyorsun
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSanki söylesem yapabileceksin 🙂ayrıca böyle şeyler mantık dışıdır hayatında kalıntılar vardır ya da mecbur olduklarımız... Önemli olan var olan durumda en az hasarla devam edebilmektir..
14 Yorumla- 1 yıl
söyle bakim yapamassam oda benim beceriksizliğim olur
- 1 yıl
Tek ve altın kural! Ruhunu dinle yanına geldiğinde ruhunda sıkılma olan biri varsa uzak dur hisset yani gerisini boş ver bir sürü şey yazarım şimdi ama gerek yok enerjine ve sana yakın olana çekilir zaten o..
- 1 yıl
güzelmiş teşekkürler 🙂
- 1 yıl
Eyvallah 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBirkere sende uzak duramam onu aklından çıkar jolem sana kötü gelen seni kötü hissettiren bütün kötü insanlardan uzak dur
11 Yorumla- 1 yıl
tamam tatlı kadın sende öyle yap hep iyiler çıksın karşına 😘🧡
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılTam anlamıyla mümkün değil böyle bir durum, o yüzden hayatımızdakileri yönetmeyi öğrenmemiz gerekiyor
40 Yorumla
1 yılDünya tatlısısın sen bebiş senden uzak olunmaz ki 😘
22 Yorumla- 1 yıl
teşekkür ederim 🌸🙂
- 1 yıl
Rica ederim balım 🌹♥️
Terapistimin güzel bir sözü vardı. Davulcu gelir çalar ikna eder seni oynatır sonra akıllandım dersin ertesi gün zurnacı aklını çeler. Sen oynamak istedikçe davulcu gider zurnacı gelir demişti 😄 Mıknatıs gibi biz çekiyoruz sözün kısası 🤓
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
1 yılSenden uzak durmamneyin var ki? Ama ben de yakınlarında gezilecek bir adam değilim :D
14 Yorumla- 1 yıl
hee biz çok tehlikeliyiz yaklasmasalar iyi olur 🤣🤣🤣
- 1 yıl
Ateşlle yaklaşmayın diye yaka kartı takacam :D
- 1 yıl
ölüm tehlikesini de bana takalım 🤣🤣🤣
- 1 yıl
afnbakjaskf
1 yılYüzüne gülüp arkandan konuşan, merhametsiz, bencil böyle gidiyor liste uzun maalesef
12 Yorumla- 1 yıl
geride kimse kalmadı yaşasın yalnızlık 🤣
- 1 yıl
Ahahahshsgs aynen
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Bir de benden. Yakıcı madde olduğumu söylemiştim dimi skdjdkd
113 Yorumla- 1 yıl
yok merhaba ben aslancık demiştin 🤣🤣🤣
- 1 yıl
🤣🤣🤣
- 1 yıl
püü edepsiz😃
- 1 yıl
doğru da beni de kaşımazssın diye düşündüm 🤣
- 1 yıl
sustuk oturduk işte 🤣
- 1 yıl
dahada uğraşmam 🤣
- 1 yıl
o ne zafer simgesi mi yoksa şımarık çoçuk mu🤣 biber sürsünler diline de gör yanmayı 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılTÜRK Kızlarından zaten uzak durulmalı başta zaten diger yandan adam insan olmayı bilmeyen onun bunun g. otunu yalamayi seven paraya tapan para icin herseyi yapan diger seylerde de s. erefsiz o.. c.. gu olanlardan uzak duracaksin
10 Yorumla
1 yılKendini yanında veya mesajlaşırken huzurlu hissedemediğin çoğunlukla kötü hissettirenlerden uzak durulmalı. Son dakka işi çıkanları da ekleyebiliriz buna
10 Yorumlaİnsanlardan neden uzak durmak zorundayız, Neşet Ertaş ne demiş"hatalarımla sev beni" biz ise hatasızmış gibi hatasız birilerini aramak zorunda kalıyoruz...
10 Yorumla
1 yılSürekli iyilkten, aydınlıktan, arınmadan falan bahsedenler, en sahtekar çıkacaktır. Allahı çokça ananlar.. Güven duygunuzu, sevginizi asla vermeyin
10 Yorumla
1 yılBencil egoist her seyi yaoma kabiliyeti olup ahlak sınırı olmayan insanlar her seyi normallestirmiş insan bi gun size zarar vermek işine gelecekse bunu kafasinda basitleştirip rahatça yapar
10 Yorumla
1 yılSözleriyle yaptıkları bir olmayan insanlardan, bencil insanlardan, manipülatif insanlardan, egoist insanlardan ve başarıları kıskanan fesat insanlardan uzak duralım 🤙🏻
10 Yorumla
1 yılHayatı yalan dolan olmuş, türlü bağımlılıkları olan, değer bilmeyen, sevgiyi ve ona gösterilen ilgiyi anlamayan, aldatan ve ihanet eden insanlardan uzak durmalıyız nokta.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayatında kalıcı insan isteyen karakteri oturmuş , düşünce yapısı olgun insanlarla birlikte olsun , diğerleri sorun getiriyor çünki başka birşeye faydalı olduklarını görmedim.😂
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 2 ayağı üzerinde duran dış görünüş olarak insana çok benzeyen ama zihinsel olarak farklı olanlardan diye düşünüyorum
20 YorumlaBaşkalarının hayatını merak ederek yaşayaardan uzak durmalıyız.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılNe istediğini bilmeyen olgunlaşmamis yaptiklarinin sonuçlarinin farkina varamayan sadece kendini düsünen bencil narsist kinci insanlardan uzak durun
10 Yorumla
1 yılHer konuda fazla fanatik davrananlardan , genelde kutuplaşır tartışırsıniz hep.
Bide korkak insandan10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 680 cevap paylaştı.
1 yılYalancı,
Manipülist,
Beyni ile kalbinden aynı anda geçeni değil, dilden üçüncü bir şeyi söyleyenden..
kaç kaç kaç kaç kaç10 Yorumla Sinir problemi olan ve kontrolü olmayan, ben böyleyim diye bahane sunarak herşeyi yapan, laftan anlamayan dinlemeyen vs vs say say bitmez
10 Yorumla
1 yılHuzursuz hissettiren insanlardan uzak durulmalı gel gitli ne söylediği belli olmayan insanlardan uzak durulmalı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılsen dahil bütün insanlardan uzak duruyorum zira ya hayvanlar tamamen insan canlısı ve zararsız
10 Yorumla
1 yılMenfaatçi
Üçkağıtçı
Yabancı insanlar
Akrabalar
Çok konuşan ya boş konuşur ya da yalan konuşur10 Yorumla
1 yılSinsi insanlar tabi ki sinsi bir arkadaşım vardı çok kıskanç bir kız mesela bunu da aram bozulunca öğrendim ne oldukları belli olmuyor genelde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaba saba, kıskanç, kadınına karışan, öz güvensiz, birey olamamış, ailesine bağımlı, eleştirel düşünemeyen erkekler
Kıskanç, öz güvensiz, birey olamamış, eril bir kafayla yaşayan, haset kadınlar.
10 Yorumla
1 yılNegatif insanlardan, cahil insanlardan, saygısız insanlardan, bencil insanlardan, yalancı insanlardan, yobaz insanlardan
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılSöylemleri ile eylemleri farklı olan, tutarsız.. ne istediğini kendileri bile bilmeyen insanlardan
10 Yorumla
1 yılDaha tam ısınamadigin bir kisi sana fazla samimi konusuyor ve görünüyorsa ondan uzak dur çıkarı olmasa iyi davranmaz kimse
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı.
1 yılİçinde bulunduğu durumu kendini acındırarak açıklamaya çalışanlardan.
Empati yoksunlarından uzak durmalıyız
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılYalanı duymak isteyenlerden.
Çok yakında olmamak , çok uzakta kalmamak arası bir şey.
Sağlıklı bir durum.10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
1 yılİnsan satmaya meyilli intikam almaya meyilli kötü insanlar kişiliği karakteri bozuk arkadan iş çeviren laf sokan ikiyüzlü tuzaklar kuran
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 885 cevap paylaştı.
1 yılvallahi ne yalan söyleyeyim annem gibi insanlardan kadın aşırı bir şekilde takıntılı ve hırslı
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Menfaat düşkünü , sonradan görme ve Egolu insanlardan uzak dur.
10 YorumlaEnerjini sömüren toksik insanlardan, yalancı ve manipülatör insanlardan.
10 YorumlaEgoist saygısız cinsel düşkünü olan insanlardan uzak durulmalı
10 YorumlaKin ve nefret besleyenlerden dedikoduculardan Allah'ım bana uzak ya rabbel alemin😂😂😂😂
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılYalancı, nankör, ikiyüzlü ve münafık yani söz verip de sözünü tutamayan insanlardan.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılİnsan görünümlü ama insan olmayanlardan uzak durmak lazım.
10 Yorumla
1 yılRol yapan insandan, yalancı insandan, gözünü nefret bürümüş insanlardan uzak durmak gerekir.
10 YorumlaDengesiz, manipüleci, merhametsiz ve narsist insanlardan kesinlikle uzak durmalıyız..
10 Yorumla- Devamını Gör (202)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat