Kişilik & Karakter Parkta yatıyorum lan şu an. war mı bunu yaşayan? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ciddi kavga ettik.. korkarım başlangıç.. Güncellemeler1 yıl Esenyurtta olnan varsa alkol getirin, parasız çıkmışım.10 yıldan sonra içecem mk Güncellemeler1 yıl Evdeyim. Ama artık kopuyo sanırım.. Parkta yatıyorum lan şu an. war mı bunu yaşayan? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
FiliusDiaboli Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 1 yıl Çok parkta, hastane bahçesinde yattım. Alışırsın birkaç güne, evinden farksız hissetmezsin. 🙃 1 0 Yorumla
sarışın97 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Kimle ettiniz 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Eşim Yorumla sarışın97 1 yıl Parkta niye yatıyorsun ki o kadar mı seni mi kovdu Yorumla Soran 1 yıl Ben çıktım. gözünün önünden hadi ordan dedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Niye ki 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Medence bişey paylaşamıyoruz. Agresif olduğunu kabul ediyor. anlatamıyorum kendimi artık Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yokk 1 0 Yorumla
memecigil14 Takip Et Xper 5 Yaş: 103 1 yıl Ben yaşadım bir süre 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gecelemiycem, ama deiğişik bi his Yorumla memecigil14 1 yıl Geçer Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok parkta, hastane bahçesinde yattım. Alışırsın birkaç güne, evinden farksız hissetmezsin. 🙃
Kimle ettiniz
Eşim
Parkta niye yatıyorsun ki o kadar mı seni mi kovdu
Ben çıktım. gözünün önünden hadi ordan dedim
Niye ki
Medence bişey paylaşamıyoruz. Agresif olduğunu kabul ediyor. anlatamıyorum kendimi artık
Yokk
Geçmiş olsun
Saol
Ben yaşadım bir süre
Gecelemiycem, ama deiğişik bi his
Geçer