Ben cidden bu angelina olayını yaşıyorum kimse bana uzun bakamıyor ben çok uzun bakarım ve severim de göz temasını 🫤

Ben cidden bu angelina olayını yaşıyorum kimse bana uzun bakamıyor ben çok uzun bakarım ve severim de göz temasını 🫤
Bu olabilir ama ben yapmıyorum. Uzun göz teması bir tür sözsüz iletişimdir ve gerçekten derin bağlantılar yaratabilir. Daha gençken ben de bazen böyle iletişim kurmaya çalışırdım ama göz teması her zaman iyi anlaşılmadığında çok fazla zarara yol açıyor. Bu yüzden uzun zamandır bunu yapmaktan kaçınıyordum. İnsanların birbirine yakın olması ve birbirini anlaması güzeldir, güzel bir enerji vardır, güzel bir şeydir ama bunun dışında (elbette istisnalar vardır, bazen insanlara bir durumu anlamaları için, güven vermek için bakarız ve bu iyilikseverliktir, birbirimizi cesaretlendirmektir) kesinlikle kaçınılması gerekir. Ben kendi adıma konuşuyorum, başkalarının da bu konuda kendi görüşleri var.
Hiç kesmeden 5 saat göz teması kurarım :D Ben konustuğum insanlarla da göz teması kurarım. Bu inceliktir, karşındakine karşı bir nezaket göstergesidir. Önemsediğini ve onu dinlediğini gösterir :)
Aynen ben bundan bahsettim zaten sohbet anındaki göz teması
Teşekkür ederim e. i. c için :)
Cevap
18Cevap
Ben kurarım da karşı taraf kuramaz xd
Evet ya hiç sevmiyorum göz teması kuramayan insanları 😅
Zarafet ve etkili iletişim beden dili için önemli goz teması kurmak
evet kurabiliyorum tabi ki de
Göz teması karşındaki insanı önemsedigini gösterir 👍
Katılıyorum abla haklısın 🙏
Yok kuramam kolay kolay
Kuramıyorum çekerim gözlerimi gülesim geliyor çünkü.
Neden gülesin geliyor ki 😄
Birine uzun uzun baktığım zaman gülmek geliyor ortam ne kadar hararetli de olsa içimden gülmek geçiyor 😂
Merhaba,
Allah Allah! 😅
Niye bakamıyor acaba! 😅
Göz temasını çok severim! 😅
Evet her türlü! 😅
🫠👍
o kadar uzun sure rahatsiz edici ya hint dizisi mi cekiyorus djsnjs
Dkdkksjsfk
Uzun süre göz temasına gerek yok göz temasınında bi adabı vardır gözlerimin içine giricekmiş gibi bakan biri rahatsız eder
Göz teması kurarım sıkıntı olmaz ama sadece etkilemek istediklerimle yoksa sıkıntı aşık oluyorlar sonra
Bakabiliyorum çünkü bir sınavın hep içinde olduğum için ve seziyorum niyetleri güzel oluyor uzak duruyorum
O konuda trene yzun uzun bakan bi ayvan vardı onunlamı temasa geçsen😂😂😂ama bil ki uzun uzun bakmakla bişi olsa, demiryollarında tüm makiistler 😂😂😂
Konuşurken kurulan göz temasından bahsediyoruz trene bakan öküz hikayesi ayrı la
Hoşlandığım birisine ya da samimi olduğum her hangi birine, evet.
Göz teması kurabilirim Tabii ki göz temasıyla neler anlatırım
Konusulan konuyaa göre ama çekimdiğim durumlar değil
Kurulur gözler herseyi anlatır saklayamazsın bu gerekiyor
Göz teması kurmam, nefret ederim.
2 - 3 saniyeden fazla bakamıyorum
ilk sevgilimi göz teması ile etkilemiştim
Temas 😂 bayılırım 😂😂
Göz temasını severim, kimseye de uzun süre bakmam
Kuramıyorum dikkatimi çekmiyor hiç bir şey
Evet kurabilirim
Kuramıyorum ben
eklermisin göz teması kuralım 😊