Vücuduma estetik yaptırmak istiyorum 19 yaşındayım yüzüm çok güzel bebek gibi ama vücudum 10 yaşındaki çocuk vucudu gibi minyonum zaten benim yaşıtlarım kadın gibi uzun boylu uzun bacaklı fizikleri iyi ben çocuk gibi görünmekten bıktım kendime saygım kalmadı gerekirse masada kalayım ama bu şekilde yaşayamıyorum onurum zedeleniyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
hakkınız var tabi ki de ama daha gençsiniz zaten
yasin cok genc yani simdiden bu tur dusunmen garip geldi 5-6 sene sonra vucudunda degisir evlenince zaten kadin gibi hissedersin kendini simdiden saçma sapan estetiklerle kendini heder etmenin manasi yok
Göğüslerim yok denecek kadar az kendimi ezik hissediyorum
cidden bunlari dert etme ve yasin buyudukce degiskenlik gosterecek
Benim bekleyecek zamanım yok kolaysa sen bekle benim yerime
Tabiki hemen
acelen
ne😁
Hayat beni beklemıyor
Yarinina garantisi olmayan hayatta sen aceleci olman
saçma sapan konuşmayın ya minyon olmanın nesi kötü allahşkına
Kimse beni görmüyor
ya sinirlendim durduk yere. nasıl görmesinler bebek gibi yüzünü
Görmüyorlar işte hep o makyajlı boyalı orasını burasını alacaksın kızları görüyorum onlar boyayla makyajlı estetikle güzel oluyor görmüyorlar işte
saçmalıyosun ssen gittikçe valla çok kızıcam sana
Yeter her istedigimi yapicam herkese inat
ya sana karşı çıkmıyorum ki. istediğini yapabilirsin ama kimse o kızlara düşmüyor. senin güzel yüzüne düşerler
Ah yavrum ah hepimiz senin yasinda yani çoğumuz senin gibiydik bikac sene bekle bak nasil duzelecek fizigin hosuna gidecek gelisecek heryerin daha kilo alcan fizigin sekillencek az bekle
Birkaç sene sonra ulaşacağım seviyeye benim yaşımdakiler şimdi ulaşmış birkaç seneye Benim Gençliğim bitecek
Konuşması kolay tabi
Askım o zaman istah acici kullan bol bol kilo aldirici seyler ye spor salonuna git kalca gelistirmeye inan estetik icin cok erken pisman olursun
Ya kilom yerinde benim kilo ile ilgisi yok diyorum Boyum kısa bacaklarım kısa beğenmiyorum boy uzatma ameliyatı da olacağım para biriktiriyorum zaten o yüzden çalışıyorum hem okuyup
Yavrum boyun kac tam olarak? Boy uzatma ameliyati tehlikeli ve iz kaliyor berbat derecede oyuk gibi ön bileklerinde diye biliyorum bikini sort vs giydiginde ya da evlenip iliski yasadiginda hos bir goruntu degil kilo alinca gogusler buyuyor eminol. Bir kac kilo seni sisman degil daha kadinsi gosterir. Boyunda eminim o kadar kisa degildir topuklu giyebilirsin 👍 kac cm boyun?
1.59 falan galiba en son oyleydi ama daha kısa duruyorum cunku bacak boyum kısa ayrıca topuklu ayakkıbıda komik duruyor diyorlar kısalae icin bacaklarimi da begenmiyorum
Askom benim boyum 153 kilom 56iken herkes bana fizigin cok guzel diye parmakla gosteriyordu kizlar bile. Bence sen giyinmeyi bilmiyorsun topuklu neden komik dursunmuş ayrica pardonda hangi akli yetmez sana bunu dedi? Ben 14 yasimdan beri topuklu giyiyorum. Bence boyun gayet yerinde sen kendini kisa saniyosun az kilo alman yeterli bide giyim tarzini degis. Orani burani acmak zorundada degilsin guzel olcam diye ozaman seni kullanip atarlar deger gormessin. Kac kilosun?
49 kiloyum
Abooo kiz kürdan gibisin tabi memen falan olmaz senin 13 kilo alman lazim acilll o zaman anca istedigin fizige kavusursun korkma sisko falan olmazsin boyun uzun sayilir iyi tam orantidanolursun dedigim kiloya gelirsen bune zafiyet geciriyon sen bebeem az kilo al bak nasil guzellescen fizigin sekillenir bi dedigim kiloya gelirsen ancak ve dundedigim kilo sismanlik kilosu degil korkma
İstemiyorum ben kilomu seviyorum
Allah baska dert vermesin. Bir sey goruyorlar gozleri kapali gidiyorlar dusuyorlar peslerine, herkes b. ok yese sizde mi yiyeceksiniz mecbur degilsiniz yahu... 🤦♂️🙄
Göğüslerim küçücük Benim yaşıtlarım kadın gibi duruyor benim de Göğüslerim olsun istiyorum kadınsı olmak istiyorum Kötü bir şey mi bu
kilo almayi deneyebilirsin ama genetiklise zaten yapacak bir sey yok. Nasil ki merak ettim
Ya kilom yerinde benim kilo ile ilgisi yok diyorum Boyum kısa bacaklarım kısa beğenmiyorum boy uzatma ameliyatı da olacağım para biriktiriyorum zaten o yüzden çalışıyorum hem okuyup.
knk gercekten bu kadar kafaya takma yaa delimisin a a bu kadarini da ilk defa goruyom ksdfjk boy uzatma ameliyati da neymis. Yani boy ve kilonu bilmiyom tabi gormedim sonucta ona gore belki bir seyler onerirdim
Yaşın çok erken en azından ileride yaşıtlarından genç gözükürsün acele etme
Bir erkek bul sana kadın gibi hissettirir merak etme
Kendini oldugun gibi kabul et ve kıyaslama kendini sev
Minyon seven bir çok erkek var üzülme asla
Ben istemiyorum
Giyim tarzını falan değiştir spor yap
Sporla ilgisi yok
19 yaşındasın daha çokta büyük sayılmazsın
Dayanamıyorum
Dayanamayacak bişey yok şart olan şeyler değil kadınlık sadece göğüs büyüklüğü ile fizikle olmuyor
He he o zaman niye o tür kadinlarla beraber oluyorsunuz
Benim olduğum bişey yok olmuyorum ilişki yapmıyorum ilişki kuracağım kadının da fiziki özelliklerine bakmıyorum benim sevdiğim kadının fiziği benim için en güzelidir
He he
Sen kendini seveni bulamamışsın asıl mevzu bu bence
Evet orps lar yuzunden
Her şeyin en iyisine en güzeline sahip olacağım herkese ve her şeye inat
Onlar yüzünden diye sende kendini onlara benzetmeye çalışıyorsun yani
Herşeyin en iyisi bu değil
Evet öyle olursam değerli olurum çünkü her yerimi acıcam herkes bana bakıcak göğuslerimi yaptirinca benimde peşimden kosucaklar herkesin beni görmesini istiyorum bak gör nasıl intikam alicam onlardan
😄 milletten intikam için kendinden olacaksın sen bilirsin
Ben her seye raziyim
Hayat senin be insana en büyük kötülüğü kendisi yapar senin de gözüne at gözlüğü inmiş tek doğru bunu görüyorsun etraftaki yeşilliklerden haberin yok
Etrafımda yeşillik olsaydı ben görürdüm
Bence göremiyorsun
Olsaydı Gayette de görürdüm
Yav nereye görüyorsun elin iki paralıklarından olmak istiyorsun
onlar kendini çok ustun goruyor ama
Değiller ama iki paralıkları iki paralık erkekler görüyor siz at gözlüklülerde bunu görüp onlara özeniyorsunuz sonuç iki paralıklara yeni birisi ekleniyor
Daha güzel bir kadin olmanin nesi kotu
Sen güzel olmak istemiyorsun ki cinsel olarak güzek olmak istiyorsun
23 yaşını bekle daha gelişme aşamasındasın
Yeter
Sabırlı ol İnan çok güzel olurusn
Sen bekle kolaysa
Ben bekledim 2 metre oldum 😂
Her kadının vardır
Şişmanlaman lazım kanka
Ne alaka ya
Gögüslerimi yaptırmak istiyorum
İşte kilo alsan kendinden şişer memeler