Selamm,
Bu aralar kafam iş düşünmekten aşırı yoğun. Şimdiden cuma gün ki işi düşünüyorum. Neyse ki cumartesi - pazar tatilim bodrumda geçecek. :D

Selamm,
Bu aralar kafam iş düşünmekten aşırı yoğun. Şimdiden cuma gün ki işi düşünüyorum. Neyse ki cumartesi - pazar tatilim bodrumda geçecek. :D

Bu aralar kafam hiçbir şeyle meşgul etmiyorum burada soru cevap yapıyorum insanlarla zamanında çok meşgul ettim, baktım ki insanlar benim onları düşündüğüm kadar beni düşünmüyor
En güzeli. İşinle gücünle uğraş boş ver insanları.
Aynen öyle hatta bugün çocuk olan bir yere gittim evlilikten iyice soğudum
Hep iş, hep iş, hep iş🤯. Şu an şunu farkettim ki asosyal olmaya başlamışım😳
Doğru🤣
Günlük programımla ama hâlâ burada takılıyorum 😅
Teşekkür ederim 💁♀️🌸
Cevap
7Cevap
bu aralar pek bir şey düşünmüyorum kafam temiz insanları da takmıyorum hiç. geleceği düşünüyorum ara ara o kadar.
İşte onu söylemiyoruz maalesef 😂 🙈
Var kafamızi meşgul eden meseleler bakalım artık
Derslerimle🥳Oh valla tatil sezonunu şimdiden açıyorsun helal olsun biz gariban denize gidemeyen insanların yerine de yüz 🥹
Yüzerim 🥹
🥲🥲
Geçen sene 1 Nisan 'da açmıştım sezonu. Bu sene de Mart olsun :)
Ay dikkat et ama sonra hasta olma
Olmam umarım:)
Kafam aşk beni bulacak mı yoksa onu bir gün tavada mı pişireceğim bilmiyorum onu düşünüyorum 😂
Aşk yenen bir şey olmalı 😄 yiyelim yok olsun sjdnd
Kafam her zaman ki iş hayatımla geçiyor senin gibi. Hayat sana güzel.. tatile çıkıyorsun, Iyi tatiller dilerim.☺✨
Tatile çıkacakken iş düşünmekte neymiş yahu tatilinin keyifini çıkartmaya baksana
İş için gidip geri kalan günlerde tatil yapacağım sdgfds
Kafam gelecek planları ile meşgul. Bir de yakın geçmişteki yaşanan ilişkisel problemlerin açtığı birtakım heves kırgınlığı vs onlarla dolu.
heves kalmıyor insanda haklısın
Yarınki törenle meşgul 😅
Bu aralar düşüncesizim , aklımda hiçbir şey yok monoton devam
Sadece derslerim ve gelecek kaygısı. Hiç aşk meşk işi ile uğrasamam. ask= gereksiz dert tasa
Acaba su içip mı tuvalete gitsem yoksa tuvalete gidip mı şu içsem diye düşünüyorum
Bu ara ailesel mevzular diyelim baya bi yoğun kafam ki düşün buraya vakit ayıramıyorum
Beni tehdit eden çocuktan nasıl kurtulurum onla meşgul
Para bilgi ve güzel bir kız
Kendime odaklandım şu sıralar
Var gitmeyen kara bulutlar
Günlük yaşam derdi ile
Hiçbir şey ile meşgul değil
Oh gelsin eglence.
İs :(
politik olan her şeyle.
Hangi bodrum
Evin Bodrum’u sandım
Gülsene🙂
İş iş iş.
Olduğum yerde sayıklıyormuş hissiyle meşgul.
vizelerle
İş mevzuları
Kendimle
Hayat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?