Ya ben hiç sevmem böyle jöle kulanan erkekleri.. özelikle yakışmıyanlara hiç sevmem .. neden o saçları dikerler... aaa bide uzun saça neden bu kötülüyü yaparlar hiç anlamam .. resmen işkence bi de onu yıkaması.. iyyy
sizce?
sizce?
kızlar diyerek sorulmuş bir suale sahip olduğumuz ortak x kromozumuna güvenerek cevabımı istirham etmek isterim.
amin...
sevgili mügmin kardeşlerim ve kafalarına jöle süren hain melunlar!
küçükken topunuz inşaata mı kaçtı lan sizin? hee, tiz zamanda civap verun bana!
ya da o topu bilerek mi attınız nedir, anlamadım hiçbir şey.
jöle dediğin şey sperm ile aynı kıvamda bir maddedir. yahu delikanlı, görgülü, gün görmüş geçirmiş, hatununa çorba yaptırmış, önünde diz çöktürerek malum olayı gerçekleştirmiş bir adam, bir erkek saçına jöle sürer mi ulan?
halbuki bu gibi aktiviteler oral seks sırasında gözüken ve saçlarına sıçradığı için kadınların partnerlerine bolca fırça attıkları durumlarda vuku bulur.
bir de insan maymundan gelmez derler. gel de inanma arkadaş...
süper yorumlamışsın :-))
Düne kadar saçımı böyle tarardım link ama kestirdim kenarlar şimdi daha kısa:) Saçı düz olanlar jöle kullanmasın ha şekil vermekte zorluk çekenlere laf yok ama o saçları dikip gezenlere uyuz oluyorum. birkaç sene önce yoktu öyle moda:)
ben sevıyorum dıkık saç eskı erkek arkadasım elıdorun sert yapmayan sekıllendırıcılı waxını kullanıyordu saçlar dıkıktı ama kaskatı degıldı ondan arastırınca joleden daha guzel seyler var
link
oldu mu oluyor
onlar fon cekiyolar wav yada jole kulanmiyorlar. ben londra yasiyorum hic boyle turkiye deki gibii jole tarzi gormedim...iyyyy
benim icin olup bitmleri ne alaka anlamadim dert etiyimde yok asil sen merak etme canım
Cevap
9Cevap
sabah kalkıyorum en cool halimle hafif açlık hissediyorum mutfağa dalıyorum birde bakıyorum dolap tam takır. haydee kim sürcek joleyi incek şimdi markete =) o dereceyim yani
Vay be haha :) supermis jole kulanan erkeklerin az da olsa ruh haline yansitigini hisetim:D
:D haha dimi ya kendin icindir o hep ..
ya o değil de... sacını yapıştırıp ayna gibi parlatanlar var... ben nerdeyse 1 senedir kullanmıyorum... dinleniyor saçlarım (düğünler özel günler hariç)
bende sevmiyorum joleyi saç kremi daha iyi diğer türlü çok yapış yapış gösteriyor sçaı ve hemde çok büyük zararı var jolenin.
ben önceden çok jole kullanıyordum...
halada kullanıyorum ama eskisi kadar değil..
saçlarım hafif uzun olduğu için şekil vermek lazım.
ama özellikle son bir,iki yıldır saçlarım dökülüyor...pişmanım jöle kullandığım için :S
abartınca kötu durur.. kıvırcık ıse sursun ama duz saça yapmayın bunları..
jole degilde joleyle saclarnı nasıl yaptıklarına baglı fazla joleyi hic sewmem ..
Artık jöle mi kaldı :) Vax gayet iyi duruyor hemde ıslak göstermiyor. Yakışan sürsün tabiki.
wavda ayni degilmi? kepek yapiomus
hayatım boyunca hiç kullanmadım jöle hiç eksikliğinide çekmedim
kendine yakışan kullansın sacları şekıle gırmeyen için ideal
uzun olduğunda bende sürüyorum bazen de kısacık yapıyorum kısayken daha iyi uğrasmıyorum yok jole sür yok aksam yıka.
kime ne uyuyorsa onu yapsın ama jöle mi kaldı ya wax kullanıyor çoğu erkek artık.
ha jole ha wax. wav kepek yapio iyyy .,..
Yiğit Bulut gibi olmadığı sürece olabilir, neden olmasın.
hiç yakıştıramam bir erkeğe jöleyi... sanki ''' inek yalamış gibi''' duruyor kafaları...
hak veriyorum sana hele o apaci tipler varya onlara sadece gülüyorum yakısanıda ediyor yakısmayanıda kendi tarzları olmayınca yapıyolar...
Jöleyi bende sevmem ama wax vs. iyi
Bence yakışan yapsın yakışmayan yapmasın:)
inek yalamis gibi durmasin yeter...
bencede.abartılı olmaması durumunda herkese farklı bir görüntü vermekte aracı bir malzeme
Hiç sevmem jöleyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar