ՏҽӀɑʍՏ ❦
her şeyden bir anda soğuyabiliyor musun, ne olursa olsun, kim olursa olsun¿

ՏҽӀɑʍՏ ❦
her şeyden bir anda soğuyabiliyor musun, ne olursa olsun, kim olursa olsun¿

Evet, bazen çok hızlı sıkılabiliyorum. Hani bir anda her şeyin taptaze olduğu gibi bir anda hep aynıymış gibi hissetmeye başlıyorum. O an bir şeyin herhangi birinin ya da bir durumun ilgi çekiciliği kalmıyor, bu da sıkılmamı sağlıyor.
Ben de insanlardan sıkılıyorum
Burcun ne 🙃
Boğa 😏
Boğalar sabit etkilidir aslında, yükselen sıkıntı heralde ahshdh
O da boğa aşko 😂
Kız sen nasıl sıkılıyorsun hahahahah
Bak ben aslında cıvıl cıvılım, beni boğuyorlar :D
Engelle ruh emicileri. Kimse neşenden çalmasınn
Engellerin üstünden zıpzıp zıplıyorlar 😅🥹
Dayanamıyorum demiyorsun da ahshdjd
Beni hiç tanımıyorsun, ben bir inatla engellersem bir daha kaldırmam :D
Arada sövmek için kaldır, iyi gelir 😂
Sadece huzur istiyorum, eğlenmek, gezmek, gülmek.. sövmek falan ne bileyim ya, çokta lazım değil.!
Umarım aradığını bulursun sosi 🌺
Umarım hepimiz buluruz aşko 🌸
Umarım 💜
Bulunduğum ortama ve insanlara göre değişiyor. Eğer sohbet akıcı ve keyifliyse saatlerce sıkılmadan vakit geçirebilirim. Ama gereksiz muhabbetler, yapay diyaloglar varsa hemen uzaklaşmak isterim. Mesela samimi arkadaş ortamında zaman nasıl geçiyor anlamam, ama resmi, soğuk bir ortamdaysam dakikalar bile uzuyor. Kendi ilgi alanlarımı içeren konular olduğunda sıkılmam ama ilgimi çekmeyen bir yerde fazladan bir dakika bile durmak istemem.
Evet, çabuk sıkılan biriyim. Tekdüzelik beni yoruyor, sürekli aynı şeyleri yapmak ya da monoton bir ortamda bulunmak enerjimi düşürüyor. Yeni şeyler öğrenmek, farklı insanlarla sohbet etmek, hayatı keşfetmek bana iyi geliyor. Eğer bir şey bana heyecan vermiyorsa ya da kendimi geliştirmeme katkı sağlamıyorsa hızlıca ilgimi kaybediyorum. Ama gerçekten sevdiğim, bana anlam katan şeylere karşı sabırlıyım ve onlardan kolay kolay vazgeçmem.
Eskiden böyle değildim de yaş aldıkça evet sıkılıyorum maalesef. Suç benim değil ilgimi çekmeyi başaran birsey olunca çok güzel odaklanıyorum uğraşıyorum. Şu an sanki insanların hepsi aynı gibi geliyor herkes birbirini taklit ettiğinden
Aslında kimsenin kimseden bir farkı yok belkide
Buna katılamam... Mesela kendini düşün. Geçtiğin zorluklar ve su an yaptığın iş sana çok şey kattı. Ama başka bir ülkede senin yaşıtın olan bir kadın kendini sadece yemeye verip çoluk çocuk bakmayı seçti. Aramızda dağlar okyanuslar kadar fark var ruhen.. Altını çiziyorum ruhen.. Yoksa hepimizin bedeni aynı toprağa girecek. Zengini de fakiri de.. Tek farkımız ruhlarımız.
Orası öyle, katılıyorum ama ben zaten bedenen olan kısımdan bahsettim aslında tabiri caizse etten kemikten herkes
🙂🌸 işte bu sözün ardından bisey diyemem. 👍
Aynı konudan bahsediyormuşuz:) 🌸
Evet 🙂💜
Teşekkür ederim 💜🌸
Rica ederim 🩵
Cevap
31Cevap
Evet ya bir anda sıkılıp soğuyabiliyorum...😀
Gülmeee 😃 efkarlı bir soru bu
Ayy kusura bakma gözümden kaçmış bir an.😀
Ufff bir efkarlanamıyoruz ya :D sıkıldım bu durumdan da sıkıldım ahajdhaj
Hööff bak şimdi bende sıkıldım.😀😀
momojin gülüyor :D sıkılmamışsın ndfjak
Konudan konuya değişir ama çabuk sıkılan birisi değilimdir. Özellikle insandan sıkılanları hiç anlamam
Sıkılmadığım insan sayısı sınırlı 😅
İnsanlar sıkıcı ya öfff
Sevmediğim ortamlardan evet
Hayır değilim. Özellikle kaç senedir buradayım sıkılmadım.
Ne alaka burasıyla 🥹
Çabuk sıkılsaydım işte 6 sene durmazdım. Sıkılan insan buradan da sıkılır spordan da sıkılır. Deniz kenarında yaşayıp denizden sıkılan insan biliyorum. Adam denize girmiyordu hiç :D
Enerjimle uyuşmayan her ortamdan ve her insandan çok çabuk sıkılırım. Mıymıy insanları ve negatif yüklü ruhları sevmiyorum
Ben de
Senin enerjin taaa burdan hissediliyor 🥳
Buna sevindim 💗
Son yıllarda konulardan, insanlardan ve olaylardan evet.
Sıkılınmayacak gibi değiller ki.
Evet.
aa evet bu ben hemen sıkılırım bir saniyede kararım değişip her şeyden vazgeçerim yani
Ben de geçerim 😕
en çok kendimi üzüyorum diyorsun yanii
Öyle oluyor değil mi 😕 koruma kalkanımı değiştirmem lazım, başka taşlar koymam lazım
aman amaan boş ver her şeyi
Evet sürekli hobi değiştirmek şehir değiştirmek ev değiştirmek eşyaların yerlerini değiştirmek istiyorum. Rutin haline gelen şeyler motivasyonumu düşürüyor.
Kişiye ve aktiviteye göre değişir. Bir insandan kolay kolay sıkılmam başta zaten anlaşıyorumdur bunun bozulması zor olur bir taraf daha az çaba harcadığında önemsemediğinde sıkıcılaşabilir.
Sıkılmam hiç kolay değil be Spor yap, dans et, hop zıpla... Sıkıntıya yer kalmaz
Ruhen de sıkılabiliriz :D
Hayır değilim ama bazı insanlardan çok sıkılıyorum bazen yine de bir sanş ver diyorum ama olmuyor hep bktan çıkıyorlar
İşyerinde iken çevremde görmek istemediğim insanları görmekten sıkıldım, mecbur katlanıyoruz bir şekilde….
Kişisine ve eyleme göre değişir. Ama bazen üst üste gelmiş ve bende içime atmışsam, o anda soğuyup gidiyorum.
Deli divane de olsam şüphe uyandıran yahut itici gelen tek kelimesi buz kesmeme sebep oluyor niçin öyle oluyor bilmiyorum
Evet 🫤.
Ama bazen hayatta, sabırlı olmayı kafaya vura vura öğretirler. Sabrın sonu hep selametmiş. Öyle derdi büyükler 😄
Hayır odaklandığım bir işi mutlaka bitiririm öyle hemen sıkılmam. Sıkılsam bile yine de sonuna kadar giderim.
Bilmiyorum bazı şeylerde çabuk sıkılıyorum bazılarında ise inat ediyorum ve sıkılmıyorum
Öyleyim maalesef ama şımarıklıktan değil bu. Olurunu görmediğimden.
Annem ve kızım hariç herkese tek kelimesine bakar soğumam
onlar soğutmazsa soğumam sonra tekrar ısınmak için çabalamıyorum her şey zamanında güzel
Her şeyden herkesten hemen sıkılan biriyim ama işime yarıyor bu özellik aslında
Değilim ama ben çabuk sıkıcı olabilirim. Suskunum biraz. Ondan.
Hayır değilim. Sıkılırsam ortalıktan kaybolurum tek 😅
hayatımda sebepsiz bir şey yok he herkim olursa olsun silmem gerekirse düşünmeden silerim
En sevdiğim hobilerden bile bir anda soğuyan insanım.
Her konuda değil ama bazı konularda sıkıldıgim anlar oluyor
Azimli biriyim yapılanları unutan biri değilim o yüzden soğurum
Genellikle evet çok sevsem bile bi zaman sonra sıkılıyorum
Çabuk sıkılmam ama karşımdaki insandan hic bir çaba hareket gormez isem sıkılırım ve şu an hayatim monoton ama mecbur olduğum için dayaniyorum
Evet mesela saçımı boyatırm ertesi gün sıkılırm
😅 uzun sürüyormuş
Baya uzun haha
Maalesef öyle biriyim ya 🥲 ... duruma göre
Sıkılmamak elde değil 🥹
Aynen bebiş 🥲😑
Kişiye göre değişir ya
Kişiye göre muamele mi yapi’on
Hepimiz kardeşizzz bu öfke ne diyor aheeeyy 🙄
ne diye* 🥹
Ne iyi gider
😅😅 bu mudur
Kupid boş ver 😕
İnsanlardan mı? Evet insanlardan çabuk sıkılırım. Kitaplar, müzikler, kıyafetler beni sıkmaz uzun süre.
Herşeyden çabuk bıkıyor sıkılıyorum. Kocadan da
Sıkılmaya karşıyım
Hayır aksine çok sabırlıyım.
Bu aralar hayattan zevk almıyorum
Çabuk sıkılan biri değilim.
Hayır değilim
Çabuk sıkılmam
Evet özlellikle insanlardan çabuk sıkılırım.
Genellikle evet
evet çabuk sıkılırım
Hayır değilim.
Hayır, çabuk sıkılan biri değilim.
Evet, çabuk sıkılan birisiyim.
Sıkılgan biri değilimdir.
Evet sıkılıyorum
Evet çok çabuk sıkılıyorum yapım yüzünden
Hayır hemen sıkılmam eğer gerçekten sıkıcı değilse
Değil azimli biriyim
Sıkılırım ama sıkılmayacağim şeyler de vardır
Sıkılan biri değilim