Kişilik & Karakter En son hangi çiçeği kokladın? MadamLila Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 128 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Beğeni için teşekkürler 🙏🥳 @canerozkum En son hangi çiçeği kokladın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. @101 e renkli sümbül çiçekleri gelmişti onları kokladım 😄 1 7 Yorumla MadamLila 1 yıl Aaaaa gidip bakayım yarın 🥳 Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Çok güzellerdi ya mis gibi kokuyordu Yorumla MadamLila 1 yıl Ne kadardı fiyatı? Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Canım tam hatırlamıyorum ama 9.95 mi neydi , hatta üç renk vardı Beyaz mor pembe Yorumla MadamLila 1 yıl Hııı harika teşekkürler 🙏❣️ bakarım yarın Yorumla r_engarenkyollar 1 yıl Tamamdır canım 👍😊 istersen tohum olarak ta gelmiş tohum alıp kendinde ekebilirsin çok güzel kokusu olur Yorumla MadamLila 1 yıl 🙏🥳 tamamdır bakıcam ☺️ Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. park da ki adını bilmediğim bir çiçeği kokladım 1 0 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. https://www.youtube.com/embed/ONKkwMcwi8YGül 🌹 1 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Vallahi evde annemin bir sürü çiçeği var arada bir kokluyorum denk gelirsem adını bilmiyorum vx😂 1 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Gül, çevremdeki insanlar ne kadar sevdiğimi bilirler o nedenle evimden buket eksik olmaz😅 2 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Keşke fotoğrafını paylaşabilsem, çiçek aranjmanıydı 1 0 Yorumla
beyzanur9293 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl nergisdi sanirim dayanamayip kopartip yemiştim tadi çimen gibi tavsiye etmem djemw 1 0 Yorumla
Sevdayağmur Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 578 cevap paylaştı. Yediveren gül kokladım en son ama kurudu her şey gibi onu da elimde tutamadım 1 0 Yorumla
Enperatriz Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gül kokladım bu akşam.🫠 1 3 Yorumla MadamLila 1 yıl Heleki beyaz gül 🌹 ne güzel kokar ya Enperatriz 1 yıl Ben kırmızı tomurcuklu ve tam açmamış gül demeti aldım bu akşam🫠 çok güzel kokuyordu evet MadamLila 1 yıl ❣️🌹😇
Malefiz1313 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kızımı.. 2 0 Yorumla
Ghostrider1981 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı. O çiçeği bulamadım 2 0 Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Papatya galiba 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Gül kokladım 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Gül olabilir öyle uzun zaman olmuş ki 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Annemi 1 0 Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ay ben uzun zamandır çiçek koklamamışım 😮😱 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum ama gül kokladım sanırım 🌹 1 0 Yorumla
sarıdilber Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sümbül kokladım mis gibi 1 0 Yorumla
s Imponderabilia Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Şimdi ki çiçekler kokmuyor ki :/ hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı. Nergis... 1 0 Yorumla
Perikızı0007 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hatırlamıyorum üzün zaman oldu 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bu akşam karanfil kokladım. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Epey zaman oldu unuttum 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Bugün bir lale kokladım ama kokmadı 😂😂 1 0 Yorumla
Princessax Takip Et FenomenGuru Yaş: 24 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gül..🌹 1 0 Yorumla
Anlamadımgitti41 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 792 cevap paylaştı. 🌹gül 1 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Karanfil 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. guull 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Orkidem 🥰 1 0 Yorumla
obirgezgin1 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Gül. 1 0 Yorumla
cnklc Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Deve dikeni 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
@101 e renkli sümbül çiçekleri gelmişti onları kokladım 😄
Aaaaa gidip bakayım yarın 🥳
Çok güzellerdi ya mis gibi kokuyordu
Ne kadardı fiyatı?
Canım tam hatırlamıyorum ama 9.95 mi neydi , hatta üç renk vardı Beyaz mor pembe
Hııı harika teşekkürler 🙏❣️ bakarım yarın
Tamamdır canım 👍😊 istersen tohum olarak ta gelmiş tohum alıp kendinde ekebilirsin çok güzel kokusu olur
🙏🥳 tamamdır bakıcam ☺️
park da ki adını bilmediğim bir çiçeği kokladım
Gül 🌹
marul
Vallahi evde annemin bir sürü çiçeği var arada bir kokluyorum denk gelirsem adını bilmiyorum vx😂
Gül, çevremdeki insanlar ne kadar sevdiğimi bilirler o nedenle evimden buket eksik olmaz😅
Keşke fotoğrafını paylaşabilsem, çiçek aranjmanıydı
nergisdi sanirim dayanamayip kopartip yemiştim tadi çimen gibi tavsiye etmem djemw
Yediveren gül kokladım en son ama kurudu her şey gibi onu da elimde tutamadım
Gül kokladım bu akşam.🫠
Heleki beyaz gül 🌹 ne güzel kokar ya
Ben kırmızı tomurcuklu ve tam açmamış gül demeti aldım bu akşam🫠 çok güzel kokuyordu evet
❣️🌹😇
Kızımı..
O çiçeği bulamadım
Çiçek koklamayı unuttum.
Papatya galiba
Gebera miydi hep karıştırıyorum
Gül kokladım
Gül olabilir öyle uzun zaman olmuş ki
Hatırlamıyorum...
Annemi
Ay ben uzun zamandır çiçek koklamamışım 😮😱
Hatırlamıyorum ama gül kokladım sanırım 🌹