Kişilik & Karakter Hayattaki en zor hissler nedir? Leylatekin__ Takip Et Yoda Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ben küçük bir liste yaptımKullanılmakPişmanlıkÇaresizlikBelirsizlikÖzlemekÖfke nefret Hayattaki en zor hissler nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Çaresizlik ve belirsizlik en berbat hislerdir diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. çaresizlik hissi ve sağlık sorunu yaşamak 0 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 372 cevap paylaştı. Bunlar herkeste vardır extradan sevilmemek diye eklerim 0 0 Yorumla
Yorgunnnzz Takip Et Xper 2 Yaş: 24 1 yıl Belirsizlik, Kafa karışıklığı, ne yapacağını bilememek 0 0 Yorumla
mtld7788 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 568 cevap paylaştı. Çaresizlik belirsizlik 0 0 Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kandirilmak.. 0 1 Yorumla Leylatekin__ 1 yıl Hayal kırıklığı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çaresizlik ve belirsizlik en berbat hislerdir diye düşünüyorum.
çaresizlik hissi ve sağlık sorunu yaşamak
Bunlar herkeste vardır extradan sevilmemek diye eklerim
Belirsizlik, Kafa karışıklığı, ne yapacağını bilememek
Çaresizlik belirsizlik
Kandirilmak..
Hayal kırıklığı