Bence muhteşem olması değil, bize çekici gelmesi etken.. Çekime inanıyorum kendi adıma.. Birini gerçekten ilgi çekici buluyor ve duygu besliyorsak, bence gözümüze dünyanın en güzel ya da yakışıklı insanı gibi gelebilir diye düşünüyorum. Keyifli günler.. 🤟🥂
Fiziksel olarak bakışı ses tonu elleri ve dişleri güzelse karakteristik olarak da oturmuş olgun bir duruşu varsa benim için o güzeldir benim için o yakışıklıdır
Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.
Birinin yakışıklı ya da güzel görünmesini sağlayan en önemli şey kesinlikle özgüven ve kendine bakmasıdır. Fiziksel özellikler tabii ki ilk bakışta dikkat çeker ama asıl etkileyici olan, bir insanın kendini nasıl taşıdığıdır. Duruşu, bakışları, konuşma tarzı ve enerjisi, dış görünüşten çok daha fazla şey ifade eder. Mesela yüz hatları mükemmel olmayabilir ama gülüşü samimiyse, bakışları sıcaksa ve kendine yakışanı biliyorsa, kesinlikle çekici görünür. Yani güzellik ya da yakışıklılık sadece dış görünüşten ibaret değil, insanın kendisini nasıl yansıttığıyla ilgili bir şey.
Benim birisine"güzel" diyebilmek için sadece fiziksel çekicilik yetmez. Öncelikle gözleri önemlidir; sıcak, samimi ve derin bakışları olan biri beni etkiler. Yüz hatları uyumlu olmalı, doğal bir duruşu olmalı. Ama asıl mesele enerjisi… Kendine güvenen, içten gülen, zeki ve konuşmalarıyla etkileyen bir kadın benim gözümde güzeldir. Zarif hareketler, güzel bir ses tonu ve samimi bir ruh da bu güzelliği tamamlar.
Sağlıklı bir görünüm, güzel bir gülüş ve akıcı bir konuşma.( Kadınlar için makyajsız takma tırnaksız boya vs hiç bir şeyle desteklemeyen duru bir görünüm.
Fiziksel olarak olgun istiyorum benden büyük olmalı yaklaşık on yaş filan onun dışında esmer olmalı kesinlikle bir de ben çok uzun erkek sevmiyorum ben mesela 1.74 cm boyundayım adam da maksimum böyle 1,70-1,75 arası olsa yeter sakallı olması gerek bunu söylemiyorum bile djdjdj Karakter olarak da ağır olmalı çocuk olmamalı kuyruğu yanmış bir köpek misali dışarlarda hep durmamalı daha böyle evcimen bir adam istiyorum açıkçası daha sakin daha dingin daha olgun karakter olarak böyle domine edecek bir adam isterdim