Özellikle günümüzde, duygularını açığa vurmayan erkeklerin sayısı oldukça fazla. Sevildiğimizi anlamamız için belli başlı ipuçları var mı? Hangi davranışlar, gerçekten hissettiklerini ve bize duydukları ilgiyi gösterir? Buyrunuz bakalım

Özellikle günümüzde, duygularını açığa vurmayan erkeklerin sayısı oldukça fazla. Sevildiğimizi anlamamız için belli başlı ipuçları var mı? Hangi davranışlar, gerçekten hissettiklerini ve bize duydukları ilgiyi gösterir? Buyrunuz bakalım

Konu erkeklerse takıntı mı duyuyor gerçekten aşık mı ayırtetmek zor oluyor ya kimse aşık olduğu kadını milletin içinde arkasından konuşarak şöyle oturmayı kalkmayı bilmiyor falan diye rezil etmez diye düşünüyorum. Şu zamanda erkeklerin çoğu birlikte oldukları kadınların arkasından sallıyor çünkü aşık değiller sadece takıntı yapıyorlar haaa nasıl aşık olur ki mevzusuna gelirsek arkasından konuşturan kadın vardır arkasından konuşturmayan kadın vardır hani kadında bitiyor. Adamın o kadına verdiği değerle ilgili
Ay bu soruya hiç Malefiz gibi olamayacağım ya görseler düştüm bayıldım eridim bittim evrildim şöyle bir an şöyle tatlı bir an için neler verilmez sonra gelecek olursak merhamet ve şefkat duygusunu tutkuyla kadına aşılayan erkek ayvayı yemiştir))
Gerçekten sana ait sandım))
İnsanın elinde böyle bir erkek ve böyle bir görsel varsa koyar kız benim var çatlayın sizin de olsun der gibi 😂😂🤦🏻♀️
Merhaba, bence iletişimi iyi olabileceğine inanan iki insandan hangisi önce hoşlanmışsa bu sinyali vermeli karşısındakine yani o zaman karşı taraf da daha net anlar niyetini. Beraber sürekli vakit geçirmeyi istemek, ortak konular üzerinden sohbet edebilmek, beraber olunmadığı zamanlarda da merak etmek çok önemli. Bunları bir kız ve bir erkek karşılıklı yapabiliyorsa o şekilde ilişki daha ilerleyecektir ve bunu net olarak anlayabileceksinizdir.
Pekii teşekkürler
Rica ederim
Cevap
16Cevap
Sizinle ilgilenir ve hep ilgilenir çişe giderken bile ilgilenir xd
İşim, evim ve sevgilim arasında git gel yapıyorsam aşık olmuşumdur.😅
Sevişmek istiyorsa aşık olmuştur
Bir erkek seviyorsa ve aşıksa bunu her hareketinden anlayabilirsiniz.. Seven erkek her an ilgilenir, gözünden sakınır.. Sevmeyen erkek zaten kadını zerre umursamaz.. Canı istediğinde yazar istemediğinde arayıp sormaz.. Bence bunu anlamak çok zor değil..
Aşık olmak konusunda isteksiz olan veya bunu umursamayan bir kenara koyan erkek yüzde 99 cinsel arzularının tatmini için kadınla birliktedir.
Öte yandan sevgisini her şekilde belli eden, size her zaman vakit ayıran, aklınızda olmayan sürprizleri yapan ve nezaketini elden düşürmeyen, olduğu gibi görünen erkekse gerçekten sevilecek insandır.
Evet bitanem kesinlikle.. 🥰
@TatlıKızzzz34 canımsın 😘
Sende benim canımsın.. 😘
G*zekalı olmayan, anlamazlıktan gelmeyen herkes anlar.. Bazıları anlamak istemez, işine gelmez, kendini avutur böyle inanmamış gibi yaparak, onlar ayrı tipler.. Onun dışında kimse S*alak değil anlamayacak kadar..
Şöyle bir şey yaşamıştım adam ilk uyandiginda daha elini yüzünü bile yıkamadan sana mesaj atıyorsa günün her boş saatinde bir şekilde seninle irtibata geçmeye çalışıyorsa seni daha çok tanımak istiyorsa bunu belli ediyorlar inan bana
Valla anlamak için kafa patlatamam, değer veriyorsa bi zahmet belli etsin.
Helede benim gibi odun bir kadına açık açık söylemeleri lazım ki imalardan falan hiç anlamam.
Bunu anlamayanin karşısına duygularını kesinlikle belli etmeyen ketum bastıran biri çıkmıştır öyle biri de içinde patlasın derim duygularini bana göstermeyen de kendi kendine yaşasın :)))
Bakışları ve gülüşleri ele verir ilk önce.. Birde sürekli seni düşündünü gösteren cümle ve eylemleri.
Oscarlık performans gösterebiliyorlar bu konuda anlaşılmayınca anlaşılmıyor bide biz sevince gözümüz hepten kör oluyor
Zamanın çoğunu sana ayırıyorsa oradan anlayabilirsin. Her gün vakit ayırması, davranışları, ilgi ve alakası..
Gözlerine dikkatlice bakmalısın,
Çünkü gözler yalan söylemez...
Sözler yalan söyler ama gözler söylemez...
Erkek sevdiğine seven ve gülen gözlerle bakar...
Tabii ki sanatçı değilse ve rol yapma yeteneği yoksa...
Sürekli sana bakması, seninle konuşmak için fırsat kollaması, ilgilenmesi birer ipucu olabilir.
Kimisi öyle rol yapıyor ki, samimi olana bile inanmak güç oluyor.
Mantıksız hareket ediyor ise duygular işin içerisine girmiştir..
Önemsendiğinize dair belirtiler görürseniz, bilin ki seviyoruzdur.
Sakallarımıza dokunabiliyorsanız seviyoruz demektir
Ben çok sık göz teması kurar ve tebessüm ederim bu durumda.
Çok ilgili olur sürekli konuşmak ister buluşmak ister
Anlayamayız, hepsi oyuncu :D
şimdi sana umut aşılayamam :D başka bir şey iste benden djfjs
Anlayamayız çok iyi rol yapıyorlar
davranışlarından belli olur. bakışlarından falan
Onlar sevebiliyor lar mı ki
Aşık erkeği siz kadınlar anlayamıyorsunuz 😂
Bakislarimla hissetiririm herhalde
Anlayamayız.
İyi davranması kibar olması seni düşünmesi
Belli ediyorlar tavırlar bile
Anlayamayiz bunları