Kolay, kolay her şeye üzülür müsünüz? Birisi sizi kolayca incitebilir mi?

Kolay, kolay her şeye üzülür müsünüz? Birisi sizi kolayca incitebilir mi?

Evet, çünkü değer verdiğim insanlar benim için önemli ve onlardan gelen bir kırgınlık ya da ihanet ister istemez beni üzer. Dışarıdan birinin söylediği ya da yaptığı şeyler pek umurumda olmaz ama yakın çevremdeki biri yanlış bir şey yaptığında bunu kolay kolay görmezden gelemem. Özellikle güven konusunda hassas olduğum için, güvendiğim biri beni hayal kırıklığına uğratırsa bunu kolay atlatamam. Ama zamanla öğrendiğim bir şey var: herkesin benim gibi düşünmesini ya da hareket etmesini bekleyemem, o yüzden üzülsem de kendimi toparlayıp yoluma devam etmeyi bilmeliyim.
Eskiden insanlara fazla değer verirdim, bu yüzden kolayca üzülürdüm. Ama zamanla öğrendim ki herkes aynı samimiyeti göstermiyor. Artık kimin ne söylediğine fazla takılmıyorum. Elbette değer verdiğim biri kırıcı bir şey söylerse etkilenirim, ama eskisi kadar değil. Beni gerçekten tanıyan birinin, bilerek üzmeyeceğini düşünerek hareket ediyorum. Kısacası, çevremdekiler üzebilir ama bunu kontrol etmeme izin vermem.
Merhaba,
Onların üzmesine gerek yok, zaten üzgünüm! 😅
Hassas bir kalbim var, üzülürüm! 😅
Hep öyle derler dimi 😅
Üzmem ben seni derler, derler😅
Ama en çokta onlar üzerler maalesef genel olarak söylüyorum bak 😅genelleme
Lanet olası pislikler kahrolasıcalar maskeli küpekler karakteri makyajlılar yavşuklar gevşuklar değişikler puştlar 😅
Yanımdaki kardeşim de ne kadar hızlı yazdın öyle abi dedi otomatik mi 😂dedim çok yazıyorum böyle klavye alışmış kendi kendine yazıyor 😂
Gelir gelir 😅 alışıyor yazdıklarıma yaptıklarıma alışmak sevmekten zor diye bir şarkı vardı
Üzmek te laf mı paramparça bile ederler çünkü kırılmaya , üzülmeye ağlamaya çok müsait hassas bir kişiliğe sahibim
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Cevap
17Cevap
Hayır tabi ki de ben izin vermedikçe beni kimse üzemez. zaten beni kimsenin üzmesine de izin vermiyorum ben burada
Hayır çevremdeki insanlar beni üzebilecek potansiyele sahip değil. Çünkü ben öyle bir seviyede insanım ki, kimse beni kırabilecek güce sahip olamaz. Dinliyormuş gibi yapıp güler geçerim! Kimse benim seviyeme ulaşamaz, bu yüzden ne söyleseler de umrumda olmaz. Ben kendi yolumu çizen ve kimseye ihtiyacı olmayan biriyim.
Evet ne yazikki deger veriyorsam paramparça bile eder o derece ama benim için hiçbir önemi arz etmiyorsa kilim kıpırdamaz
İzin vermeyem duvarlarım var kimse beni üzmez! Ama duvarın ötesinde bir dünya var oradaki insanların sözleri çok etkili olabiliyor... ( Kimse olmayanlar)
Her insan her insanı üzebilecek potansiyele sahiptir. Önemli olan bizim ne kadar hesaba aldığımızdır.
Eskiden daha çok kırılan ve üzülen bir yapım vardı. Şimdi bazı kişiler için hiç değmez ve değmedi diye düşünüyorum. Artık genellikle umursamıyorum.
İnsan izin vermediği sürece kimse onu üzemez, kızdıramaz. Yazılı olmasa da bu bir kuraldır. İnsan ne yapsa ancak kendine yapar iyi ya da kötü.
Bu soruya çoğu yanıt kimse beni üzemez tarzı olacaktır fakat hepimiz biliyoruz ki üzüyorlar özellikle en yakınlarımız
Ben üzülmem veya kırılmam kimse kendini bir yerde sanmasın iki saniye sonra unutuyorum ben aksiyon dolu zaten hayatım dhddhdhdh
Beni üzemezler çok umursamazım deli oluyorlar
Çoğunu hayatımdan çıkarttım o yüzden değiller
Beni üzmek için vizyondan çok sıfatı önemli. Hayatımda önemli bir yeri olmalı ki beni üzebilsin.
Çevremdekiler değil, sadece değer verdiklerim üzebilir...
İzin versem kalbimi un ufak ederler ama eskisi kadar kimsenin ne dediğini umursamıyorum
Niye beni üzmelerine izin veriyimki. Ben her zaman düşmanlarıma karşı güler yüzlü dik dururumki onlarda beni gördükçe köpek gibi kudursunlar. Yıkılmadığımı anlasınlar. Herkesede tavsiye ederim arkadaşlar.
Beni çok kolay üzüyorlar çünkü hiç bir zaman mutlu hissetmedim kendimi 😭
Ben sadece eşim ile ailemin uzuntusune uzulurum insan boklari olmayan seyimde bile hayatımda olamazlar.
Görsel efsane calabilirmiyim😅😅
Kimse çiçekleri üzemez
İmkansız
O potansiyeli onların elinden alalı çok oldu
Taş gibi sağlam sinirlerim var
Evett çünkü çevremdeyse sevdiğim biridir
Evet maalesef çok kırıcı tipler
Söyleyen kişinin kim olduğu önemli
Hayır canım kimse inan
Kimseye böyle bir hak tanımıyorum..
Sahip
Sadece bazıları