Kişilik & Karakter Biri bana "Kendine has bir güzelliğin var." dedi. İltifat olarak almalı mıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Sonra da beni Türkan Şoray'a benzetti. (Alakamız yok) Biri bana "Kendine has bir güzelliğin var." dedi. İltifat olarak almalı mıyım? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. evet iltifattır 0 0 Yorumla
sheytanınkucukkızı Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Türkan Şoray kurallarımda mevcuttur deseydin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Periodt Yorumla
Mahşerin_Yakışıklısı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 626 cevap paylaştı. Yoklukta giderin var, demek istemiş. 0 12 Yorumla Soran 1 yıl Hayır böyle demek istemediğini biliyorum 😂 Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Biliyorsan bize neden soruyorsun? Yorumla Soran 1 yıl Ne demek istiyor diye mi sormuşum vasat zekalı şey:) Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Ben ne demişim, bu kadar basit bir soruya cevap bulamayan üstün zekalı şey? :D Yorumla Soran 1 yıl Evet abicim çok haklısın Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Onu biliyorum. Bana bilmediğim bişey söyle. Yorumla Soran 1 yıl Bir şey kelimesinin "bişey" diye yazılmadığı Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Sen benim editörlüğümü yap böyle :D Yorumla Soran 1 yıl Yok ya, sadece bir isteğini yerine getirdim Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Sen büyüyünce hayırlı bir evlat olacaksın :D Yorumla Soran 1 yıl 👍🏻 Yorumla Mahşerin_Yakışıklısı 1 yıl Durduramazsın beni... Susturamazsın beni :D Yorumla
RichieRich34 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% 1 yıl Çirkinsin diyememis 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben sormadim ki kendi dedi cirkin oldugumu dusunse şoray'a benzetmezdi boyle dusundugunu sanmiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Erkek mi kadin mi diyen? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Erkek Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İltifat olarak algila o zaman. Yorumla
göklerdengelenşey Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Al gitsin. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evet iltifattır
Türkan Şoray kurallarımda mevcuttur deseydin
Periodt
Yoklukta giderin var, demek istemiş.
Hayır böyle demek istemediğini biliyorum 😂
Biliyorsan bize neden soruyorsun?
Ne demek istiyor diye mi sormuşum vasat zekalı şey:)
Ben ne demişim, bu kadar basit bir soruya cevap bulamayan üstün zekalı şey? :D
Evet abicim çok haklısın
Onu biliyorum. Bana bilmediğim bişey söyle.
Bir şey kelimesinin "bişey" diye yazılmadığı
Sen benim editörlüğümü yap böyle :D
Yok ya, sadece bir isteğini yerine getirdim
Sen büyüyünce hayırlı bir evlat olacaksın :D
👍🏻
Durduramazsın beni... Susturamazsın beni :D
Çirkinsin diyememis
Ben sormadim ki kendi dedi cirkin oldugumu dusunse şoray'a benzetmezdi boyle dusundugunu sanmiyorum
Erkek mi kadin mi diyen?
Erkek
İltifat olarak algila o zaman.
Evet almalısın
Evet
Al gitsin.
Olabilir
al gitsin