Kişilik & Karakter En çekilmez yanınız nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Yapay Zekaya Sor Benim sanırım en çekilmez yanım bana zıt gidildiğinde bağırmam. En çekilmez yanınız nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. İnatlaşma sevmem bu noktada sertleşebilir katı hale gelebilirim xd 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı. Canım isterse dünyanın en çekilmez insanı olabilirim ama tüyo vermiyorum :D 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,7b cevap paylaştı. bazen aşırı inatçı birisi olabiliyorum ve dik kafalı 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. herkes bana bağırırken sakin durup sanki bana bağırmıyorlarmış gibi susup hiç cevap vermemem 0 7 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl sakin kalıyon Yorumla raif1923 1 yıl rahat bi kafa yapım var umursamıyorum bağırır bağırır cevap vermeyince susar ama akşamdan akşama ıhlamur içerim insanı rahatlatıp kimseyi kafama takmamam konusunda baya yardımcı 1 içecek Yorumla Soran 1 yıl Bana Ihlamur bahçesi lxım o zaman Yorumla raif1923 1 yıl o kadar baskı var demek üzerinde Yorumla Soran 1 yıl Ben susamıyorum ki Yorumla raif1923 1 yıl işte öfke kontrolü lazım ben bunu öğrendim psikolo yardımıyla Yorumla raif1923 1 yıl ya bu Johnny abimizin yanındaki kim bi türlü aklıma gelmiyor tanıyorum ama Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşırı duygusallığım bir de aniden gelen titizlik hissim hiç çekilmez.. 0 0 Yorumla
lbimavi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Biraz dik kafalıyım, bazı şeylerde geri adım atmıyorum 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. İnatçılık galiba :D 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Israrla aynı mallıkları yapmam sanırım 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Aaa ayna 🤣 Yorumla Alessapl 1 yıl O ne demek Yorumla Soran 1 yıl Aynı ben ahahhaha sen öyle diyince aklıma ben geldi yalnız değilmişim🤣 Yorumla Alessapl 1 yıl Heee bi an küfür ediyon sandım assjsk Yorumla Soran 1 yıl Ahahhaa niye edim be Yorumla Alessapl 1 yıl Bu sitedekilerin sağı solu belli olmuyor asdjdk Yorumla
ʟɪᴛᴛʟᴇᴘʀɪɴᴄᴇss Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sinirlenince gözümün hiç bir şeyi görmemesi 0 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Genel bütün olarak 0 0 Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çenem :) 0 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 926 cevap paylaştı. İnat. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İnatlaşma sevmem bu noktada sertleşebilir katı hale gelebilirim xd
Canım isterse dünyanın en çekilmez insanı olabilirim ama tüyo vermiyorum :D
bazen aşırı inatçı birisi olabiliyorum ve dik kafalı
herkes bana bağırırken sakin durup sanki bana bağırmıyorlarmış gibi susup hiç cevap vermemem
Nasıl sakin kalıyon
rahat bi kafa yapım var umursamıyorum bağırır bağırır cevap vermeyince susar ama akşamdan akşama ıhlamur içerim insanı rahatlatıp kimseyi kafama takmamam konusunda baya yardımcı 1 içecek
Bana Ihlamur bahçesi lxım o zaman
o kadar baskı var demek üzerinde
Ben susamıyorum ki
işte öfke kontrolü lazım ben bunu öğrendim psikolo yardımıyla
ya bu Johnny abimizin yanındaki kim bi türlü aklıma gelmiyor tanıyorum ama
Aşırı duygusallığım bir de aniden gelen titizlik hissim hiç çekilmez..
Biraz dik kafalıyım, bazı şeylerde geri adım atmıyorum
İnatçılık galiba :D
Israrla aynı mallıkları yapmam sanırım
Aaa ayna 🤣
O ne demek
Aynı ben ahahhaha sen öyle diyince aklıma ben geldi yalnız değilmişim🤣
Heee bi an küfür ediyon sandım assjsk
Ahahhaa niye edim be
Bu sitedekilerin sağı solu belli olmuyor asdjdk
İnatçıyım, huysuzum🥶
her şeyim terz..
Sinirlenince gözümün hiç bir şeyi görmemesi