Az önce mitingden eve geldim keyfim gıcır falan balkonda bir kahve içeyim dedim çıktım oturdum gözlerimin önünde kaza oldu beni mi beklediniz kardeş fjf

Az önce mitingden eve geldim keyfim gıcır falan balkonda bir kahve içeyim dedim çıktım oturdum gözlerimin önünde kaza oldu beni mi beklediniz kardeş fjf
Şans konusunda hep arada kalmış biri oldum. Hayatta güzel fırsatlar yakaladım ama en kritik anlarda şanssızlık peşimi bırakmadı. Mesela, tam her şey yoluna giriyor derken beklenmedik bir aksilik çıkar. Ancak şunu fark ettim: Şans, bazen fırsatları görmek ve değerlendirmekle de alakalı. Belki de şanslı değil, sadece pes etmeyen biriyim.
Hissetiğim şey şansız olduğum yönünde. Ancak belkide algıda seçicilik yapıyorumdur diyorum. İyi olanı, başımıza gelen iyi şeyleri ya da ramak kala kazaları çabuk unutuyoruz.
Cevap
5Cevap
Pek şanslı olduğum söylenemez o kenarları neden bulanık ceset mi var orada
Kahve ve tatlı vardı
Kahvenin yanina bide cekirdek alaydin ayol 😬😬😬
Yanında cookie vardı buğladım oruçluların canı çekmesin diye 😅
Off bak yaa, simdiden cekti canım .😋🥴🥴
Gelince ellerimle yaparım ki ben sana şekli biraz yamuk oluyor ama olsun tadı enfes oluyor fkdd
Onemli olan dadidir zaten 😋😋😬
Bende öyle diyorum sunum yaparken ksks😁
Ahaha, kendimi avuntu seklim 😬😬🫣
🤪😄
Bizim şehir texas gibi her an her sey olabilir. perdeyi bile açmayacak duruma geldik
Kötülüklerden kurtulmak konusunda iyim oda Allah'ın emri
Bedbahtım :D
Yaradan ben seni güzel yarattım diğerlerine haksızlık olmasın diyip talihinden eksiltirmiş.. bir rivayete göre 🚬
Vay pe, gel de düşme :D çok fazla eksiltmiş olmasın
Merhaba,
Aşk harici şanslıyım! 😅
O da olur o da 😃
Hahaah 😅 Gülümsetti 😅
Ama umut etmiyorum artık beklenti yok 😅
Aşka aşığım ama ne bileyim 😅
Eskisi gibi şey etmiyorum 😅
Elimden geleni yaptım olmadı zorlamanın anlamı yok gibi
Zorlayarak yapılan hiç bir işten hayır bekleme sen akışa bırak tıpkı benim görselde ki gibi biri çıkar çarpar öyle fkskshsjhs
Amin amin inşaAllah 😂 çarpılmak istiyorum 😅😂😅
Bana ne otobüs minibüsler çarptı uçan motorcu derler bana 😅
Ha bire uçuruyorlar beni 😅
Ama aşktan değil 😅
Aşktan uçmak istiyorum ben 😅
Gülben Ergen uçacaksın uçacaksın demişti 😅
youtube.com/shorts/cC5gmic4wus?si=FjJydnvpjkPkHUPc
aynı dün oldu benim de.
Ne mitingi🙄
Ekrem İmamoğlu geldi aski spor salonuna
He👍
Yalnız şanslısın aşağıdayken olmamış en azından 😃
Yeni bir trafik kazası atlattım adana sayfasinda bile çıktı kazam 🥲 onun travması var üzerimde şu duyduğum ses iyi gelmedi hani 🙁
Çok geçmiş olsun haklısın o zaman 😑
Airbagler bile açıldı göğüs kafesi ağrısından geberdim 106bin de uçtu gitti tamirde 🥹 teşekkür ederim
Çok kötü olmuş çok çok geçmiş olsun.
🙏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?