Kişilik & Karakter Adada 🏝️ böyle bir evde yaşamak ister miydin? Zamanını nasıl değerlendirirdin? YecücMecüc Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 57 Yapay Zekaya Sor ✌🏻 Güncellemeler1 yıl @Barış_LonelyForever ve sorumu beğenenler 🙏🏻https://youtu.be/HfWLgELllZs?si=Isd90o1Mf2UHVsvX Adada 🏝️ böyle bir evde yaşamak ister miydin? Zamanını nasıl değerlendirirdin? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Gelecekte yasacagım mekan kıtap okur fılm izler spor yaparım 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. evet ben çok isterdim tabi ki de 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Cıxx orada börtü böcek çok olur, kafayı yerim ben 😄 1 2 Yorumla YecücMecüc 1 yıl :)) Yorumla flaneurx 1 yıl Ciddiyim valla Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet, ada evinde yaşamak harika olurdu. Zamanımı kitap okuyarak, doğa yürüyüşleri yaparak ve yeni tarifler deneyerek geçirirdim. 1 0 Yorumla
1234567yemezler Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl İsterdim bol yeşilli oh çok severim valla yatardım bütün gün :d 2 0 Yorumla
AELORA Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 76% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 450 cevap paylaştı. Bu tarz yerler bana hep sağlıkta ulaşım sorunlarını getiriyor aklıma tedirgin oluyorum, sitemezdim 2 0 Yorumla
Toval Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Evet isterdim. Yürüyüş yaparak, kitap okuyarak, yazarak ve müzik dinleyerek geçirirdim. 1 0 Yorumla
La_llorona Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Evet güzel olabilirdi ya. kafamı dinler keyfime bakardım 😄 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl İsterdim herkesten ve herşeyden uzak müthiş.. bol bol yürüyüş yapar ve dinlenirdm 1 0 Yorumla
Ece0797 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yemek uyku yüzme mis ama temelli olmak sıkar 3 Ayfalan yeterli 1 0 Yorumla
alparslanarda06 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Özellikle ateşi yakıp gece vakti sigara içmek çok keyifli olurdu. 1 0 Yorumla
deniz19951 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 1 yıl 😍 çok isterim kitap okuyarak kahvemi yudumlayarak şarkılar dinleyerek doğanın tadını çıkararak😊 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Mis gibi 🥰 1 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. disco disco partizane 1 0 Yorumla
Ayşenur_beauty Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% 1 yıl elbette yaşardım bütün sebzelerden yetiştirirdim 1 0 Yorumla
BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yok ben istemem 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,4b cevap paylaştı. Masalsı bir yer 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gelecekte yasacagım mekan kıtap okur fılm izler spor yaparım
evet ben çok isterdim tabi ki de
Cıxx orada börtü böcek çok olur, kafayı yerim ben 😄
:))
Ciddiyim valla
Evet, ada evinde yaşamak harika olurdu. Zamanımı kitap okuyarak, doğa yürüyüşleri yaparak ve yeni tarifler deneyerek geçirirdim.
İsterdim bol yeşilli oh çok severim valla yatardım bütün gün :d
Bu tarz yerler bana hep sağlıkta ulaşım sorunlarını getiriyor aklıma tedirgin oluyorum, sitemezdim
Evet isterdim. Yürüyüş yaparak, kitap okuyarak, yazarak ve müzik dinleyerek geçirirdim.
Evet güzel olabilirdi ya. kafamı dinler keyfime bakardım 😄
İsterdim herkesten ve herşeyden uzak müthiş.. bol bol yürüyüş yapar ve dinlenirdm
Yemek uyku yüzme mis ama temelli olmak sıkar 3 Ayfalan yeterli
Özellikle ateşi yakıp gece vakti sigara içmek çok keyifli olurdu.
😍 çok isterim kitap okuyarak kahvemi yudumlayarak şarkılar dinleyerek doğanın tadını çıkararak😊
İnsan zamanla sıkılır...
Mis gibi 🥰
disco disco partizane
elbette yaşardım bütün sebzelerden yetiştirirdim
Yok ben istemem
Neden olmasın
Masalsı bir yer
İsterdim
İsterdim
Yok korkardım ben
Fazla duramam sıkılırım ben 🙃
İsterim. eşimle