Neden herseyden korkuyorum ve korkularimi yenemiyorum neden o kabugun icinden cikamiyorum ben kendimi nasil asabilirim bu sekilde yasamak cok zor mesala insanlarin karsisinda rahat olamiyorum rahat konusamiyorum ya dinlemiyorlar beni ya da sıkılıyorlar dikkatleri uzerimde topluyamiyorum ne yapicagimi sasirdim mesala birine tel acicam rahat acamiyorum niye boyle oldum ben ne oldu bana bilmiyorum..
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Sanırım öyle büyüdün korku içine girdi bakıl açını değişebilsen korkuyla değilde sevgiyle yanaşsan herşeye farklı olur
Oyle buyudum cok korkutuldum bastirildim ezildim dovuldum
Bu ister istemez bilinç altında yaralar bırakmış peki geçmişinle yüzleştin mi hiç kabullenebiliyormusun geçmişi içinde kapatıp kendi içinde af edersen daha farklı hissedirsin
O yaralari ben hic birzaman kapatamadim cok derine isledi yasamimi etkiledi bir insan dusunun hayatinda aile var basinda ama seni ne degerli hissetirdi ne cesaret verdi ne guvendi ne sevildigini oksamdigini bilirsin bazen diyorumki ben hayatta ailem varmis ama yokmus gibi kendi kendimi yetistirmisim egitmisim
Maalesef aileyi dilediğin gibi seçemiyorsun onları da öyle kabullenmek lazım iyide kötüde kapasiteleri okadar iyi mi yaptılar kesinlikle iyi değil sonuç ortada ama önemli olan geçmişe bakmamak geçmişte takılmak için sebebin çok olur daha önemlisi geçmişi kabullenip içinde affetmendir sonra gelecekte ben nasıl daha iyi biri olabilirim gibi adımlar göremediğin iyiliği sevgiyi kendinde uyguluyabilirisn atıyorum aile kurarsan sen gördüğünü değil görmek istediğin sevgiyi verirsin eşine çoçuklaırna
Ben cok elestirildigim icin artik cok hassaslastim artik en ufak negatif insanlara sozlere tahammul edemiyorum moralim bozuluyor boyle kisilerde cevremde mevcut
İnsanlar herzaman arkandan eleştirir hiç birini ciddiye alma mümkün oldukça uzak dur kendi hayatına bak onlar konuştuklarıyla kalırlar çünkü böyle içlerinde girdikçe bi döngü gibi baştan başlıyorsun sinirlenip kırılıyorsun
Baskalari degilde yakinin ailen yapmasi ayri sinir bozucu desteklicek yerine moral vericekler yerine yureklendircek yerine yoluma tas koyuyorlar dibe cekiyorlar kendimi eksik hissettirmeye calisiyorlar
Aile konusu hashas bi konu çoğu aile de var bu çoçuğun arkasında durmaları gerektir yerde karşısında durup zarar veriyorlar ve engel oluyorlar hayatlarına bide yöneten aileler var bence senin bu konularda tam olarak ne yaşadığını bilmiyorum ama yok demen lazım karşı gelmen lazım artık yoksa sen diye bir şey bırakmazlar
Öncelikle kendini olduğun gibi kabul edersen gerisi de duzelir boş ver böyle oldugunu kabullen bazi kabullar disindan daha guzeldir
aslında herkes biraz korkar en cesur dedigimiz insan bile korkar lakın korkularının üstüne gideriz
Mesala hersey korkutuyor beni mesala araba kullaniyorum bazen köy yolunda cunku ehliyetim yok korka korka kullaniyorum kasiyorum cok ehliyete gideyim diyorum ya yapamazsam kullanamazsam ise gireyim diyorum yok cesaret edemiyorum niye boyle oldum bilmiyorum
ev isi tutuyomusun illakı tutuyosundur isde öyle basit ev isi tutmak gibi
Ne gibi
mesela temizlikte calısan insanlar var calsıyolar para kazanıyolar sen evinde nasıl temizlık yapıyosan onlarda yapıyo ama karsılıgında para alıyolar al sana is korkacak ya da cekınecek bisey var mı
Fazla kendi kendine vakit geçiriyorsun belliki, üzerine gidersen düzelir, rahatsız olsan da devam et, olumsuz düşüncelerini duyma
Hayat seni bu noktaya getirmiştir belki, hep mi böyleydin?
Hayatta yasadigim seylerde ama en cok aile
Ne yapmak isterdin mesela
Kafanda çok kurma yaşa gerisi gelir.. Risk almak lazım bazen.
kendini kıyaslamaktan olabilir kendimde bunu gördüm bunu yavaş yavaş bırakıyorum tavsiye ederim
Ben kendimi kimseyle kiyaslamam kendi yoluma bakarim
o zaman hitabetin kuvvetli değildir sesli kitap okumaları yap ve kendine iyi gelecek şeyler yap kendini daha çok önemse
Bu saatten sonra bu yaştan sonra zor abla bende asamiyirum
Ne zamandan beri oylesin
Ben üstüne gidince kurtuldum
Nasil gittin
Asansör korkum vardı iş icabı binmek zorunda korka korka alıştım
Neden bu korkular
Bilmiyorum cesaretim kirildi
İşte Bi sebebi olmalı tatlım
Aile sebep cok tranvalar yasadim
Yaa
Ahh kuzum
Kendimi kendim yetistirdim ben kendim egittim yoksa benim yerimde baska kiz olsaydi evden kacardi ben yapmadim allaha yoneldim hep o beni dimdik tuttu hic birseye boyun egmedim yanlis olacagini hata olacagini bile bile yaptim yanlissa benim yanlisimdedim iste bunu kabullenemediler gozlerine battim
Vay be👏👏👏😊
Bekar isen yaşın doğru ise belli