Selamm,
Güzel / yakışıklı olmayan insanlara farklı davrananları hiç samimi bulmuyorum..

Selamm,
Güzel / yakışıklı olmayan insanlara farklı davrananları hiç samimi bulmuyorum..

Hayır tabi ki de neden farklı davranayım. ben bir insanı zaten güzel diye ya da yakışıklı diye çevremde tutmam.. önce güven olması lazım benim için güven olmadan olmaz. ondan sonra da karaktere bakıyorum.. dış görünüş benim için önemli değil. yani biri çok güzel diye ona güzel davranmam ben. ya da dış görünüşü kötü diye kötü de davranmazdım ama çoğu insan bunu yapar maalesef.
Maalesef yapıyorlar kardeşim.
Maalesef abim
Hayır , asla böyle bir kişiliğim, çok şükür ki yok , burada bile tipine göre yorumlarına geri dönüş yapmıyorum ya da samimiyeti kurmuyorum insanlığına samimiyetine göre yaklasiyorum mesela burada bir kaç erkek bedensel engelli arkadaşlarım var. Hepsinin resmini de görmüşümdür özelden , ama yaklaşımım yine aynı derecede olur herkes kendine güzel kendine özeldir
Dün mesela bir bayan arkadaş resim atarak nasılım diye sormuş , herkes aşağılayıcı, hakaret edici yorumlar yapmış yok maymuna benziyorsun , yok bu tip ne senden korktum vss gibi , ne kadar insanlık dışı yorumlardi bende yorum yaptım onu incitmeden kırmadan dökmeden yaptım , oda Allah senin gibi iyi insanlar çıkarsın karşına diye dua etmiş bana insanları aşağılamak hor görmek alay etmek ne haddimize bizim bunlara dikkat etmek insanı bir duygudur işte
Ben öyle düşünüyorum canım , Herkes benliğini cebinde taşır derler bu gün bir insanın dış görünüşü ile alay edip onu kırdığın göz yaşı dökmesine sebep olduğun zaman , onun ahi tutar aynı acıyla imtihan edilirsin , insan ağzından çıkan kelimeye herzaman dikkat etmesi gerekiyor bixim de yarınımiz belli değil ki bizde kör , topal ya da sakat kalabiliriz , çok kilo alip verebiliriz ya da buna benzer bir çok rahatsızlık yaşayabiliriz bu bixim insanlarla alay etmemize sebep olamaz olmamalı
İnsan iyiyse kendine iyidir kötü ise kendine kötüdür der ve susarımm 🙋
Teşekkür ederim 🙏❤️
Hayır ne diye farklı davranayım. Sempatik olmayıp itici olanlara farklı davranırım elbette ama onun dışında dış görünüş ayrımcılık gerektirmez bence.
Tabi o yüzden çıktığım herifler metci gibi değil mi bnbhngbg ne yakışıklılığı ya.
Aslında sevmiyorum bende isterim sağlıklı artı baby face olsun ama nerdeee
Bi kere benim için önemli olan muhabbeti sarması herkesin sarmıyor o yüzden
Cevap
16Cevap
Bazı insanlar vardır çirkindir ama içi öyle tatlı samimi ve güzeldir ki ben çirkin bu düşüncesi ile yaklaşmaz isem o iç kısmı göremem insan çirkin veya güzel diye birbirini ziyan etmemeli bazı şeylerin güzelliği içinde saklıdır..
Yok tipe önem vermem, sadece karaktere ve kişiliğe göre davranırım, insan olana ayrı, olmayana ayrı olur.
Karaktere göre ayrım yapmayı tercih ederim
Hayır farklı yaklaşım sergilemem
Güzellik ve yakışıklılık bizim isteğimizle olan bir şey değil bu yüzden hiçkimseyr bu tarz bir ayrımcılık yapmam. Ayrımcılık normalde de yapmam. Zaten bir insanın kendisini çirkin bulması tamamen toplumsal algıdan kaynaklı. Biraz bakımla insan kendi özgüvenini yenileyerek daha iyi bir görünüm elde edebilir fakat kalıplaşmış algılar çok zor. Olanı olduğu gibi kabul edersek bence o da elinden geleni yapar biz de.
ilk izlenim de etkili olsa da, birine nasıl davrandığını asıl belirleyen şey karakteri ve enerjisidir. İlk başta dış görünüşe dayalı bir önyargı oluşsa bile, zamanla kişinin iç dünyası, samimiyeti ve zekâsı daha ağır basıyor. Hayatımda çok güzel olup da kibirli insanlar da oldu, ortalama görünüme sahip olup müthiş bir çekiciliği olan insanlar vardır. Sonuçta insanın asıl ışığı karakterinden gelir.
Karakterine mizacına göre bakarım insanlara. Yakışıklı olup olmaması beni etkilemez şahsen. Önemli olan kendine yakışır, has bir kişilikte olması. ✨
Kesinlikle, zaten insanları farklı ve derin kılan karakteri oluyor günümüzde ne kadar azınlıkta olsa da iyi olanlar da hâlâ var. ✨
Evet. Bazı insanlar, armağan gibiler bize. ✨🌟
Çok güzel ve çok yakışıklı bir insanı görünce , konuşma kibarlaşıyor , konuşma uzatılıyor ve yardımcı olunmaya çalışılıyor. Yanlış ama bunu çoğu insan maalesef yapıyor.
Asla. Bu çok kötü bir hareket. Böyle yapan insanlar var fark edince uzaklaşıyorum. burada bile bak profiline güzel kız fotosu koyanlara ilgi yüksek oluyor. Anlamsız mantıksız saçma hareketler
Dimi.. Bana da saçma geliyor.
Açıkçası ilk bakışta dış görünüş dikkatimi çekiyor ama bana göre kötü diye kötü davranmıyorum tabii ki 🐣
Herkes hayir demiş ama cirkin bir kiz olarak söylüyorum çocukluğumdan beri tipim yüzünden hep önyargili karşılandım zorbalandim kalbim kırıldı şu an bir sürü komplekslerim var Kendimi asla sevemedim aynalardan kaçtım bana bu duygulari yaşatan insanlarin Allah hepsinin cezasini versin
Hayır ama zeka seviyesine göre muamele yapiyorum
Kankam bunun psikolojide yeri var. Adına "halo effect" diyorlar hatta. Çekici insanlar daha iyi davranışlarla karşılanıyor o yüzden ünlülere tapan magazinci kitleler var.
Bana göre çirkin diye bir kavram yoktur. Bakimsız ve dağınık olmak vardır.. Ve birde huyu güzel olanın yüzüde güzel olur. Huyu çirkin olan, güzelde olsa çirkindir.
Hayır tip olarak güzel/yakışıklı her iki cinsi aynı davranmam fakat karakter olarak iyi/kötü duygularını ayırt ederek ona göre seviyeli davranırım.
Bana elektriği geçtiyse samimi olurum, enerjisi ve samimiyet de çok önemli bir bağ. tip olarak serseri boyutta kişiler de dikkat ediyorum.
Birine nasıl davrandığım güzellik derecesine göre değişmez. Her insan eşittir gözümde ve değerlidir
Hiç öyle bir şey yaşamadım. Olumlu yönde farklı davranmak mı olumsuz yönde mi, onu bile anlamadım okadar söyleyeyim.
İnsanları tipe göre yargılayan kişileri sırayla domaltacaksın daha sonrada... Neyse Hayırlı Ramazanlar 😄🙏
Hayır 😂 bana göre kimse yakışıklı değil zaten🤦🏼♀️
Güzelliğe gelirsek kendine bakan herkes güzel :D
Hayır ayrım yapmam birinin güzel olup olmaması yakışıklı olup olmaması umurumda değil hatta çoğusunda boş ego
Hayir, insanin güzelligine cirkinligine asla bir sey demem ama zekasi icin maalesef laf atiyorum
Hayr tabiki insanları fiziki görünüşlerine göre değil eylem ve söylemlerine göre yaklasirm
Tabikide farklı davranmıyorum o kisinin iç güzelliği bana yeter
Yakısıklı veya guzel olmasından etkılenmıyorum herhangı bırının
Karakter olarak ayırırım.
Biraz ikiyüzlülük bence öyle yapmak.
Buradaki "farklı" ifadesinden kasıt nedir?
Bu kişinin tamamen ahlaki süreci ile ilgili.
Bazıları fiziksel özellikler ayırt etmeksizin eşit davranır. Bazıları da tam tersi. Ben mümkün olduğunca eşit davranmaya çalışıyorum.
Elbette.
Dış görünüşüne göre olacak iş değil bu
Hayır böyle davrananların yazık kafasına
Hayır ben herkese aynıyım
Hayır farklı davranmıyorum
Normal davranıyorum
Yooo ben herkese soğuk Nevaleyim
Hayır tabiki herkes eşittir
Hayır herkese kötü davranıyorum
Hayır normal davranıyorum
İnsanı insan olduğu için severim.
Çok ciddiye almıyorum açıkçası o tipleri.
Hayır hepsi benim için aynı
Yapmıyorum öyle.
Herkes aynı
İnsan olması yeterli
Hayır hekrese aynı
Hayır
Sacmalik zaten de birçoğumuzun yaptigi sey
Ya zaten sevdigin insan arkadas, es , cocuk , akraba veya bi yakinin o zaten cok guzel ya da yakisikli gelir sarilip opesin gelir. Disaridaki insanlarla cok samimi olmak zorunda degiliz niye ayrim yapalim ki cocuklugumdan beri hep yakin durdum ayrim yapmadim insanlara bunun icinde sevildim hep takdir edildim.
Herkese standart
Hayır tabikide
hayır
Hayır insan insandır
İnsan insandır
hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?