Güncellemeler
1 yıl
Günclclclccllv
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Heyy
Güncellemeler
1 yıl
Einstein
Geç dediğim 4 5 yaşlarında konuşmuşm. Şimdi ise depresyon sosyal fobi anksiyete ile mücadele ediyorum. Lise 2 de başladı yoğun olarak ama geçmişe baktığımda aslında hep varmış büyüdükçe fark ediyorum. Şimdi 32 yaşındayım ve 10 senedir daha kötüyüm işte çalışamıyorum. Üniversite okudum ama devamı yok hayatta tökezliyorum ve bunun altında otizm, dehb ve ya disleksi gibi patolojik bir güçlük olduğunu düşünüyorum ama emin olamıyorum. Doktorlar test etmeden ilaç verip gönderiyorlar. Ben bunu nasıl çözerim. Aslında içimde büyük bir potansiyel var ama bunu yansıtamıyorum boşu boşuna çürüyorm sanki vs vs
Abert Einstein 6 yaşına kadar konuşamadığı için öğretmeni okuldan alınmasını istemişti, ancak adam tarihe adını yazdırdı. kendine inan ve güven. sen bunu başarabilecek güçtesin.
Adam sosyal hayatında hep sıkıntı çekmiş ama. Zaten o adamı severim. Bende zeki oldugumu düşünüyorum ama yol gösteren yok
Cevap
2Cevap
O yapıyla ilgili kafaya takarsan sorunun artar
Bence herhangi bir rehabilitasyon merkezinden ya da fonolojik bozukluk üzerine uzman birisi ile yol alabilirsiniz
Alakası yok
Neden
Bence yaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?