Günaydınn, aşkolarım🌸 ve diğerr cinss
Karşı cinsin hangi özeliği sizi çok fazla etkiler?

Bence benim ki bu şarkıyla belli olmuştur 🎱
#𝙱𝚎𝚕𝚊𝚋𝚎𝚕𝚕𝚊 🎈
Günaydınn, aşkolarım🌸 ve diğerr cinss
Karşı cinsin hangi özeliği sizi çok fazla etkiler?

Bence benim ki bu şarkıyla belli olmuştur 🎱
#𝙱𝚎𝚕𝚊𝚋𝚎𝚕𝚕𝚊 🎈
Karşı cinste fiziksel olarak iri yarı kaslı uzun boylu ve mavi gözlü olması etkiler. Karakter olarak dürüst samimi kibar kalbinin temizliği ve saygılı olması etkiler. Genel olaraksa bir az olgun karakteri ve fiziği iyi ve bakımlı olması etkiler ❤️
Ahahahahaha güldüm baya teşekkürler
Olmayacak koca
Kalsın
Kanki ağzımda bir şey yok.
ilk başta bakışları beni çooook fazla etkiler gülümseyişi beyaz tenli ve yakişikli olmasi ses tonu kari gibi olmamasi jfkfk
sonrasi sonra... gelir zaten karakter olsun felanlar filanlar işte
ama şöyle bir durum var uzak mesafe ilişkisi beni etkilemez o kişi ne kadar istediğim biri de olsa istemezdim
Sertlik ciddiyet ile samimiyet sevgi arasındaki o dengeyi korursa yani dışardan sert görünüp de aslında içi pamuk gibi yumuşacık olursa o adam için gerçekten eririm
Dışarıya aslan bana kedi misali mi? 😃
Hıhım böyle ağır ne söylemesi gerektiğini bilen sert sjjdjd ama aynı zamanda sevgi dolu😂
Dominant işte shhs arada ds pambığ gibi olanından 😅
Ama o dominant enerjinin verdiği zevki hiçbir şey vermiyor yalan mı fjfjg
Kızzz haklı lann dağılınn, çok haklısın bacım 🤣🤣 severizzz
Empati, merhametli, düşünceli.
Ricaa ederimm 🫠
Cevap
26Cevap
Olgun yaşça büyük kadın olması beni çok etkiler. çünkü kafa dengi buluyorum öylelerini. anlaşabilmek çok önemli benim için. bir ilişki de uyum yoksa maalesef hiç bir şey olmuyor ve ilişki bitiyor.
Gülümseme espri anlayışı, ciddiyet, eglenebilmek, üretim yapabilmek, bakış, varoluş biçimi, kendine bakim ruhani ve fiziksel, akıllı ve deli olması xd
Bana kahkaha attıran kadınlara düşüyorum. Djs Zeka lazım zeka.
Yalancılığı. Beni ciddi çeker bayılırım aşk yalanlarına en çok yalancıları sevdim şu hayatta.
Nerede nasıl davranacağını bilmesi birde uzun dalgalı saçlara ve zeytin karası siyah gözleri sabah sabah ne hayal kurdum ama
Ben baskın bir karakterim bana söz geçirmek biraz zor.
Bana söz geçirecek donanıma, zekaya, olgunluğa sahipse o zaman beni etkisi altına alabilir.
Ne istediğini bilen tavrı ve karşı cinsle olan mesafesi etkiliyor ama bu kalıba uygun insanlarda biraz sıkıcı oluyor.
Sapyoseksüel değilim ama zeka ve dik bir duruş (fizik olarak kastetmiyorum) Kadına çekicilik katıyor
Sadık oluşu yalan söylemeyişi aklında kalbinde sadece benim oluşum
Merhameti, kibar olması, empati ve mizah seviyesi yüksek olması
İlk başta gülüşü, bakışı ve net duruşu.. Tanıdıkça da, karakteri etkiler..
Dişil enerjisinin yüksek olması ve bebeksi bakımlı oluşu
Ah o dişil enerji yok mu 😂😂
Var var sjshsj
İşte benim yelkenler iner orada 😂
Bunun gibi olması mesela.. 😄
Ee bi zahmet😂
Zekası centilmenligi yakısıklı yuzu guzel disleri kaslı uzun olması tatlı burunlu
Karşı cins olması yeterli
O kadar mı ya 😂
Daha düne kadar şişme kadın vardı hayatımda internetten almıştım 2 sene kullandım patladı yama da yapılmıyor
İyyy pisss
Neden ıyyy ağzı var dili yok çene yok dırdır yok yıkıyordum tertemız yatağa koyuuorım işten gelene kadar sabit duruyordu öyle kafa rahattı
Öff. neyse
İşine gelmeyince öf tabi
İşim olmaz
Keskin bakışlar dudak bükmeler hoşuma gifiyor ayol
Teribyeli olması ve konuşmayı bilmesi.
Uzun boylu kaslı esmer olması
Güven duygusu
Merhet, zeka, kültür, başarı
Sahiplenici tavrı
Merhametli saf sıcak kanlı olması
Sol ayak serçe parmağı..
Karakteri ilgimi çeker. Sempatikliği, güvenirliği, konuşma tarzı. Dış görünüşte ise gözleri ve elleri
Zeki ve sempatik olması
Adamsa! etkilenirim.
😀😀
Kibar , kafa dengi ve güvenilir oluşu
Güler yüzlü ve hanım hanım olması
Zeka ve ahlak.
Şımarık olmaması
Ses tonu ve merhameti
Zekası
Hassasiyeti
Naiflik olabilir
boyu ve görünüşü etkiler.