Onceden tutardi artik tutmuyor... Ozellikle haksizlik gordugum halde tutmuyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılCanım, beddua etmek insana kısa vadede rahatlama hissi verebilir, ancak bazen uzun vadede ruhsal olarak ağırlaşabilir. Haksızlık ve stres altında olmak zor olsa da, beddua yerine kendini daha pozitif bir şekilde ifade etmek, içinde bulunduğun duyguları sağlıklı bir şekilde dışa vurmak daha iyidir. Her şeyin bir zamanı ve bir yolu vardır. Beddua yerine sabır ve olumlu düşüncelerle yaşamak, aslında daha faydalı olabilir. Eğer kendini kötü hissediyorsan, duygusal olarak rahatlatıcı bir şeyler yapman, belki bir uzmandan yardım alman, iyi gelebilir.
06 Yorumla
Soran1 yılYanimda kimse durmuyor zaten artik nedense, aslında çok sakin bir insanim ama bilmiyorym
- 1 yıl
Kiyamam sana
Soran1 yılNapalim kader kismet allahindan bulsunlar
Soran1 yılDemin attim sana
Soran1 yılYazsaba
- 1 yıl
Ece sen misjn
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
4Cevap
Neden beddua ediyorsun dönüp dolaşır geri gelir sana Allahından bulaun de geç iyi bişey değil yani
08 Yorumla
Soran1 yılDiyorum ama aklima geliyor bir anda sinirleniyorum yapilanlara...
Soran1 yılKendime nasil Hakim olucam
Soran1 yılBazen diyorum allah bu yuxden mi cikartiyor bu insanlari karsima
Soran1 yılAllahindan bulsunlar rabbim hep iyilerin yanında olsun...
Beddua etme.. Ne olursa olsun sadece sabret ve dua et.. Bazen bize zulüm eden, pişman olup tevbe de edebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYüce Rabbim senin beddualarınla uğraşacak değil
01 Yorumla
Soran1 yılAllah bilir onu
1 yıldönüp dolaşıp seni bulursa görürsün bedduayı
01 Yorumla
Soran1 yılYapcak bişey yok
1 yılZamana bırakılmıştır.
03 Yorumla
Soran1 yılNeden ama..
- 1 yıl
Onu havale ettiğin kişi yani Allah bilit. Fikir istersen belki geçmişteki sen değilsindir. Kalbin kararmıştır.
Soran1 yılFarkindayim bende arinmaya çalışıyorum ama sevdigim icin yaptim ne yaptiysam, onlar sadece yuzlerini gizlediler... Nankorluklerini en sonunda belli ettiler
Tuttu diye vahiy mi geliyor sana 😂😂
081 Yorumla
Soran1 yılValla tuttu Adami elektrik carpmis allahtan sigorta atmis 300 volt ustu mu ne
Soran1 yılEsimin akrabasi
Soran1 yılOldu zaten basima çok sey geldi tutamiyorum kendimi artik
Soran1 yılNasil musallat olurlar ya
Soran1 yılYa bi Ara sardi sanki beni😄 çok kaza Bela geldi basima isten ciktim cocugun saglik problemi benim ayni sekilde. Agzimi actigima ya da baktigima bişey oluyordu
Soran1 yılNe olurki
Soran1 yılAAA dogru vallahi oyleydim isten ciktim kavga ettim kurtuldum ama herkesle tartisiyorum Ben nedense ya, bana hep sert ve terssin diyor lar nedense
Soran1 yılYa surekli manipule ediyorlar konuyu, hata goruyorum soyluyorum Hemen savunmaya aliyorlar kendilerini sonra on yargili yanlis yapan hep Ben oluyorum biktim artik. Boyle insanlarla ugrasmak istemiyorum ve surekli ozur dilemesi gereken taraf benim hep kucuk oldugum icin kucumlugum surekli yuzume vuruluyor ve ozur dilemem bekleniyor buyuklerden sikildim ben artik
Soran1 yılKaynanam enistem ve gorumcem surekli bunu yapiyorlar ama arkadan is cevieiyorlsr. Insanlar beni kotu biliyor onlari iyi biliyor. Esimi de bosatmaya calisti brnden kaynanam bosacakti esim istemiyorum dedi, ev bulduk Geri geldim duzene girdi allaha sukur Hersey.
Soran1 yılYapmayi deniyorum ama tutamiyorum kendimi belli bir sure sonra, biriktirip biriktirip bir anda patliyorum fena patliyorum. Ortalik kirilip dokuluyor sonra Ben hep kotu yum.. Susmak istemiyorum Ben huylu huyundan gecsin artik bu duzen degismeli. Ikiyuzlu insan gormek istemiyorum Ben artik cevremde ya🥺
Soran1 yılBen sustukca onlara laf soyleme hakki doguyor ya kesip aticam ya da tamamen susucam 2 secenek var bende , mis gibi davransmiyorum ben. Gozum karariyor biri benim cizgimi asinca
- 1 yıl
Bende diyorum ki işte tam o anda biraz derin nefes al ver al ver sonrasında yavaşça düşün içinde boş şeyler biriktirme küçük insanların senin içinde yer tutmasina manupule etmesine izin verme fazla muhatap olmamaya çalışmalısın yoksa kendine gerçekten zarar verecek duruma geleceksin Buda işlerin daha çok karışmasına sebep olacak
- 1 yıl
Bunun sebebi onların sana verdigi kötü şeyler böylece seni daha çok çekiyorlar üstlerine çünkü senin bu duruma düşeceğini biliyorlar sen aklı başında bir kadinsin çizgini boz demiyorum tabiki bozma ama işlerin daha kötüye gitmemesi için fazla muhatap olma amaçları belli seni çileden çıkarmak bu tür küçük beyinlerin seni bu durumun içine sokmasina izin verme sen güçlüsün
Soran1 yılYa onlar salca oluyor bana ister istemez mesela bit yere gitmek istemiyorum basima gelcegini biliyor um ama mesela gorumcem gel diye ariyor kirmiyorum ama gittigimde de Ben çok kiriliyorum ters huyum. Surekli boyun egmeyi sevmiyorum kimse de sevmez. Biseyler surekli alttan alinmaz. Uyanik ve seytan insanlardan nefret rdiyotum artik...
Soran1 yılYa gorumcemlerle ayni yerde ise girdik Allem etti kullem etti isten soguttu beni, zaten sonra Hersey ust uste geldi isten cikartildim patronla tartistim cocuk ameliyat oldu Ben has tapldum
Soran1 yılGorumce hep diyordu siz cikarsanix bizde cikariz isten ciktim Aradim onu borc var tazminst var dedi Ben bile ne dedigime kendime bile guvenmiyorum dedi bana...
Soran1 yıl1 ay oldu biz cikali ordan onlar Hala calisiyor birde utanmadan diyorki esim abim gidince bira acti bira icti cok uzuldu bende uzuldum diyor, oradayken sahip cikmadilar bide bunlari gule gule hicbisey olmamis gibi anlatiyorlst, cok hakka giriyor onlar. Izinsiz evime girip istedigini alip gidiyordu cocuklar da dahil. hakkimi helal etmiyorum.
Soran1 yılYa Ben napicam esime de eniste diyor ki benim karim Saat Aldi bana sevgililer gununde seninki ne aldi aa pardon isten cikti dimi dedi guldu esim Surat asti. Sonra isten acildi konu ise gir dedi bana gorumce cocugu da krese dedi esim kizdi annem bakar dedi gorumce de O isini birakmaz dedi, bende olsam bende birakmam dedim bende esim kizdi calisacagin bir hafta dedi zaten eniste gorumce ye kizdi nerden actin kalk gidelim dedi gittiler sonra
Soran1 yılYa ama surekli saf ayagina yatiyor ve hakli cikiyor napmam lazim benim gercekten artik onlari gormek istemiyorum
Soran1 yılNeden eve girme muhabbeti sikinti ki
Soran1 yılVe gorumcem kocasini takmaya calisti bana ya da eniste bilerek yapti cok samimi davraniyordu kiskandiriyordu gorymceyi esimden mi bosatscsklarfi Acaba beni
Soran1 yılYa neden neden kaynanamda ustume geldi esimi kiskirtti bana sofraya oturmadim diye, ustune isten ciktim ustume geldi bagardi bende onun ustune yurudum bagirdim eniste cay odasinda personellere bizim gelin kaynanasini kaktirdi demis
Soran1 yılGorumceye sordum Ben gormedim esim soylemistir dedi, kayinpedee arigor neden kaynanani kaktirdin diyor anlamiyorum artik gercekten. O an komsum gelmisti kaynanan gecinmenizi istese Boyle davrsnmaz dedi.
Soran1 yılYa eniste baharat almaya girmisti ve getirmedi Geri kavanozumu da. Gorymce sut almaya diye girdi bilmem kac kere peynir almis potatos almis cocugu cocugumun oyuncaklarini kirmis almis eve goturmus esyama zarar vermis. Cocugumun esylarini giyip goturuyordu.. Ben ne Cektim allah biliyot
Soran1 yılYa kacinci kavga ettim Ben, kaynanam hemen gidiyor enisteye soyluyor eniste esimi dolduruyor uyurken gelip bana tekme atmisti esim
Soran1 yılEvde bisey bulamadim ama esim evden cok soguk gercekten gece hep gec geliyor eve alkolik
Soran1 yılYa anlamadim ayirmak mi istiyorlar beni kendi laflarini dinliyim diye mi Boyle yapiyorlar Ben onlara uymuyorum onlar da beni sevmiyor ama hep maskeliler
Soran1 yılYa kadin beni ariyo anahtar nerde cocuga sut alicam diye
Soran1 yılBikmistim artik Kapinin ustunde anahtar hep, girip cikiyorlardi istedigi Zaman. Kizi geliyordu iyi davraniyordu bana esimle kavga edince istemeden gidip annesine yetistiriyordu
Soran1 yılYa eniste koruyormu anlamadim bir cikari var onun ama cok seytan o
Soran1 yılValla hic yapamam kayinpeder ozur dile dedi hayatta dilemem
Soran1 yılYa eniste bir Ara bana dadandi
Soran1 yılBi hinlik vardi cozemedim, gorumceyi mi kiskandirdi esimden mi bosatmak istedi. Gorymcemle guya kavga etmislerdi bosanacaklardi cok kavga etmisler baristirdik sebebi esim in gec saatte salonlarinda oturup enisteyle bira icmesi cikti ve esim aglamakli bir sekilde bir daha gelmem siz iyi olun dedi. Orada anladim Ben onlar in ne seytan oldugunu
Soran1 yılYa onlara her gittigimix aksamin sabahi gorumcemin boyunlar morarik dikkatimi cekti ne bu kiz boyle dedim senin yuzunden dedi guldu ne alaka anlamamistim, eniste dalip gidiyordu bana benzinlikte arabanin arkasina gecip falan sonra anladim bi hinlik dondugunu
Soran1 yılYa bu gorumce bana Saat kac oldu kocani cagirsana diyordu esimin yaninda acinca konuyu kivirtiyordu, ayip be O kadar ekmegimizi yediler.. Cocuklara cok baktim aldim ettim cocugumu hep dovdu onun ohlan bir tane vurmadi ogluna Ben vurdum brnim cocuga
Soran1 yılEsim anlamadi, ondan istifade Boyle davrandi. Sonra gorumce izledigi yasak askli bir Dizi var onu anlatti kiz kocasini aldatiyo ilgisizlikten falan dedi her geldigimdr bu konu. Bende enisteyi Aradim bir gun kavga ettik esimle soyle ona aklini basina toplasin dedim 5 dk sonra benim eve geldi gorymce de cagirilmadigi halde sip diye damladi pesine 😄
Soran1 yılYa petekler yapilirken eniste Kal bixde drdi gorumce cok tepki gosterdi bende adamlarla if iceydim Ben gitmedim ama onlara dedi eniste kizdi ona kalktim O an gittim gorumce pesimden yalvardi guya gitme diye. Bu konuyu anlattim enisteye gorymcemin yaninda
Soran1 yılKiskaniyo diye dusundum eniste dedum Sen benim abim babam gibisin dedim, gorumce de alismadin mi daha benim konusmalarima kac sene oldu diye kivirdi alttan aldi
Soran1 yılYa bana ne yapmaya calisiyorlar
Soran1 yılEniste benim ve esimin yanimda karisina hep seni bosiycam ruyamda seni bosuyodum falan diyordu
Soran1 yılSonra bana asilir gibi yapti ve birden kesti bosanma muhabbeti oldu bizde vardik aldatacak olsam 10 kere aldatirdim seni dedi bir sanite bana bakti sonra ama karakterimde yok dedi. O gunden sonra asla ugramadim eskisi gibi onlara
Soran1 yılBen gelince imali sarki falan acardi esim hicbisey demezdi gorumce de bana acti bak falan derdi gulerdim bende
Soran1 yılYa kesti sonra onu simdi hakikaten bi abi gibi yaklasiyor, baya bagrindim Ben ona 😄
Soran1 yılOyundu ya benim adimi cikartacaklardi eminim
Soran1 yılGorumcemi bana kiskirticakti
Soran1 yılGorumcem beni kontrol etmeye baslamisti bir Ara cunku, surekli takip ediyordu beni. Ben hep iyilikten aldim ne olduysa
Soran1 yılBenim benim
Soran1 yılKabul et
Gizli Üye(25-29)1 yılAllah sadece sana çalışmıyor sıranı bekle
03 Yorumla
Soran1 yılEmredersin
Cevap sahibi1 yılAferin, sürekli beddua etmen sadece seni huzursuz eder yani allaha havale et yeter
Soran1 yılEdiyorum ama yetmiyor gormek istiyorum çok haksizliga ugradim bende goreyim artik
Gizli Üye(25-29)1 yılSabretmek lazım
01 Yorumla
Soran1 yılHaklisin deneyecegim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026