Bazen mutlu oluyorsun kendini çok iyi hissediyorsun hayatı yaşamayı seviyorum diyorsun kendi kendine bazen de durduk yere hiç kötü bir şey yaşamadan için abuk sabuk tuhaf mutsuz hislerle doluyor annene babana saygısızlık ediyorsun sırf bu içindeki tuhaf mide bulandırıcı kötü histen dolayı.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet bazen hiç bir şey yapmak istemediğim oluyor tabi ki de bazen hiç sorumluluk almak istemiyorum ya da hayatta bir şeyler yaşamak istemiyorum. o anlarda da genelde boş veriyorum kendi kabuğuma çekiliyorum. sessiz sakin dinleniyorum. ama bazen de sürekli hayal kuruyorum bir şeyler başarmak yaşamak ve huzurlu bir hayatım olsun istiyorum. sanırım tükenmekle ilgili bir şey
Evet, bazen öyle anlar oluyor ki hiçbir şey yapmak istemiyorum. Ne konuşmak, ne dışarı çıkmak, ne de bir işle uğraşmak… Sanki içimdeki enerji tükenmiş gibi hissediyorum. Ama zamanla fark ettim ki bu da normal. İnsan her zaman güçlü, motive ya da üretken olamaz. O anlarda kendime izin veriyorum, dinleniyorum ve tekrar toparlanınca kaldığım yerden devam ediyorum.
Evet zaman zaman bunu yaşıyorum. O anda zamanı tamamen durdurmak ve kendi içime dönmek istiyorum. Ve böyle anlarda en sevdiğim aktivite dahi yorgunluk ve bıkkınlık hissi veriyor. Sanki zihnime ve yüreğime binlerce ton yüklenmiş gibi, resetlenip rahatlamak istiyorum.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Oluyor nadiren de olsa, genel yapı olarak aktif biriyim ve durmayı çok fazla sevdiğim söylenemez. Tabiatıma uygun değil. İş yerindeyken de aktifim, evdeyken de. Kafamı meşgul etmeyi seviyorum.
Ben tam bir denge insanıyım içimde iki ruh taşıdığımı düşünüyorum bazen. Spiritüel anlamda bir enerji ⚡uzmanı da benim için aynı şeyi ifade etmişti. Bir yanım çok derin gizemli kimse kolay kolay aşamazken dışarıya görünen kısım da ise eğlenceli , sosyal 👥bir insan var. Bu bakımdan mesela ben hem kendime vakit ayıran biriyim, kendimi dinleyen hem de hiç sıkılmayan arkadaşlarımla mutlu olan biriyim. Yalnızlık ihtiyacım isteğim hiç olmadı.
Evet bugün mesela hiç bişey yapmak istemiyordum saat 6 da yattım 8 de kalktım diş hastanesi karakol piskiyatri sosyal hizmetler kurumu tekrar karakol hasta ziyareti üstüne yamek misafir daha yeni oturdum