Ben şahsen seviyorum. Böyle gizli olması merak uyandırıyor bende.
Var mı anonim konuşmak isteyen canım sıkıldı
Var mı anonim konuşmak isteyen canım sıkıldı
Ehh konu sarıyorsa, kafaysa olabilir
Tabikide ama bunun içinde ön yargımızı kırmalıyız değil mi sohbeti sarıyor mu sarmıyor mu görmek için
Önyargımızı da kırmamız için bazılarımız bir kıvılcım bekliyor olabilir yani çok da her önüne gelenle konuşulmaz sonuçtaaa
Alttan bir mesaj hissettim sanki ama düşündüğü gibi değil ben genel olarak söyledim ön yargı hiç bir zaman iyi değildir.
Ve orada haklısın tabikide her önüne gelenle konuşulmaz
Ya hani işte konuşmak istiyorum desen herkes bi merhaba yazar, ben merhaba yazana dönmem şahsen 😂 şaşırt beni kafasındayım yani bunu anlatmak istedim
😂😂 anladım anladım da şu siz kadınların merhaba yazana dönmem şaşırt beni demenize bitiyorum yani sonuçta tanımıyo o kişi seni tabikide merhaba yazacak ne yazsın
Mesela teyze sen eytli misin dese şaşırır mısın 😂😂😂
Evet çünkü yaşım 70 gözüküyor ya oradan kafalamış demektir 😂😂😂😂
Tüh be keşke direk böyle mesaj atsaydım sana şaşırtırdım 😂😂😂
He böyle bi mesaj gelse şaşırır ve cvp verirdin yani ahh siz kadınlar gerçekten inanılmazsınız 😂😂
Şaşırtmak değil de yani evet cevap alırdın muhtemelen berhudar ol evladımla karışık bir tonlamada 😂 Bu kadar da kolayız işte oysa he yaaa
İyi bn kadınları çözmüşüm o zaman 😂😂
Harçlıkta isterim o zaman malum önümüz bayram 😁😁
El öpenlerin çok olsun evladım, al sana çorap vereyim ben 🧦
Olmaz çorabım var benim bana para ver 😀😀
Ellerimle patik öreyim 🧶 ?
Aaa ona hayır demem işte çünkü emek var :))
Böyle de gönlünü çalarız işte ;)
Eee sen boşuna yaşı 70 yapmadın olsun o kadar 😀😉😉😉
Bizim de ona göre maharetlerimiz tabi 😉
Tm seneye kışa hazır olsun lütfen 😀😀😉😉
Siparişiniz alınmıştır efenim 🙃
Teşekkür ederim efendim :)))
İnsanlarla sohbet etmeyi sevmiyorum
Neden
İnsan sevmiyorum
Ooo kötü bi geçmiş var gibi hissediyorum
Hayır gun icinde dünya kadar insanla muhatap oldugum icin kotam doldu artık
Ne güzel işte kadınlar genelde çok konuşurlar zaten böylece seni dinleyecek bi sürü insan var :))
Ben cok konusan birisi degilim cok konusan insanları da hic sevmem
Çok konuşmayan bir kadın.
Dünyalı olduğumuza emin miyiz :))
Benım gıbı olan bır suru arkadasım var
Bize denk gelmemiş o zaman
Cevap
1Cevap
Seviyorum
Cunku istedigin sekilde konusabilir, istedigin zaman birakip gidebilirsin.
Hahahha aynen öyle bende böyle düşünüyorum
Gercekte de boyle bir ozelligimizin olmasi harika olmaz miydi?
Dusuncesi bile efsane
Yani mantıklı böylece kimse karşısındakinden sıkılmamış olurdu
Hm hm evet
İnsan sevmiyorum genel olarak. Konuşacağım insan konusunda seçiciyim
Peki o kişileri neye göre seçiyorsun kadınların geneli huyu suyu vs güzel olsun diyor da sonuçta o insanı tanımadan huyunu suyunu nasıl nerden bileceksiniz acaba
Hitap tarzı, bilgisi ve gevşek olmaması. İnan bu özelliklere sahip değilse 3. Mesajda kendini belli eder hatta mesaja gitmeden yorumda dahi belli olur..
Bugün de herkes bana laf atıyor gibi hissediyorum sanki :)
O zaman sen şanslısın eğer böyle hissedip karşındakini çözebiliyorsan bu baya bi avantaj senin için
Yo seni tanımıyorum ki laf atayım
Evet insanlarla sürekli diyalog halinde işlerde çalıştığım için ayrımı yapabiliyorum ve artık bir yaştan sonra kalitesiz insanlara selam dahi vermek istemiyorum..
Anlıyorum. Biraz zor birisin gibi hissettim ama söylediklerin de de haklısın her insanın sohbeti çekilmiyor gerçekten kafa dengi insan bulmak zor
Evet zor ve sert bir mizacım var. Zamanla oturdu bu karakterim
Alllah enişteye yardım etsin
:))
O alıştı bana, bilir huylarımı ☺️
He o alıştıysa o zaman gerisinin pek bi önemi yok önemli olan onun ne düşündüğü ve aslında keşke bütün evli kadınlar zor olsa o zaman kimse onlara yürüme cesaretinde bulunamazlar
Evli bekar fark etmez bütün hemcinslerimin karakterli ve tabuları olması gerektiğini düşünüyorum ama maalesef her düşündüğümüz ya da istediğimiz olmuyor..
Evet haklısın ve sonra üzülüyorlar sonrada kalkıp bütün insanları bir tutuyorlar sinirdenn buda yanlış bişiy
Yani her kadın aynı olmadığı gibi her erkekte aynı olamaz ama mesela ben bu sayfadaki erkeklere gram güvenmiyorum yani bura üzerinden genelleme yaparım çünkü çoğu gevşek ve amaçları belli ama reel hayatımdaki erkeklere yapamam çünkü çevrem belli
Güvenip güvenmemek sana kalmış ama eleştirmek doğru değil bnce bn bunu kendime haksızlık yapılmış sayıyorum. Uygulmaayı tamamen can sıkıntısından indirdim
Yani 2 seneden fazladır burdayım parmakla sayılır karşı cinsle sohbet ettim tamamen hayal kırıklığıydı..
Olabilir ama bu demek değildir burdaki diğer insanların hepsi kötü, genelleme hiç bi zaman yapılmamalı bnce
Haklı olabilirsiniz
Teşekkür ederim anlayışın için
Rica ederim. Kısa sohbet içinde ben teşekkür ederim
Rica ederim efendim benim için bi zevkti
☺️🙏
Senin anonim geldi aklıma
🤣🤣🤣abla bu çok küfürlü konuşuyor sesli güldüm ya
Hoş oluyor
Ama karşı cinsle kanka erkeklerle anonim bile olsa konuşmaktan hoşlanmam 😀😀
Tamam kanka ben de karşı cins diyom zatenn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar