- Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılBen eski sağlıklı hayatımla şu an ki hayatımı birleştirmek isterdim sadece. ama genel konuşursak. İnsanlar için çocukluk ve şimdiki hayat arasında bir seçim yapmak, karmaşık ve kişisel bir karardır. Her iki dönemin de kendine özgü güzellikleri ve zorlukları vardır. Çocukluk, genellikle masumiyet, merak ve kaygısızlıkla ilişkilendirilir. Çocuklar, yetişkinlerin sorumluluklarından uzakta, oyunlar ve hayallerle dolu bir dünyada yaşarlar. Çocukluk, keşif ve öğrenme dönemidir. Çocuklar, dünyayı keşfetmeye, yeni şeyler öğrenmeye ve hayal güçlerini geliştirmeye açıktırlar. Çocukluk, aile bağlarının en güçlü olduğu dönemdir. Aile üyeleriyle geçirilen zaman, ömür boyu sürecek anılar ve duygusal bağlar oluşturur. Yetişkinlik, deneyim ve bilgelik kazanma dönemidir. Yetişkinler, hayatın zorluklarıyla başa çıkmayı, sorumluluk almayı ve kendi kararlarını vermeyi öğrenirler.
22 Yorumla- 1 yıl
İnşallah her şey istediğin gibi olur barışçığım
- 1 yıl
Teşekkür ederim abim inşallah
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çocukluğumu isterdim. O zamanlar her şey daha saf, daha masumdu. Küçük şeylerle mutlu olabilmek, hayatın yüklerini omuzlarında hissetmemek, hiçbir şey düşünmeden sadece anı yaşamak gibisi yok. Şimdi büyüdükçe sorumluluklar, dertler, hesaplar derken o eski huzuru bulmak zorlaşıyor. Çocukken zamanın nasıl geçtiğini anlamazdım, çünkü oyun oynarken, arkadaşlarımla koştururken ya da ailemle vakit geçirirken her şey kendiliğinden güzeldi. Şimdi ise her şey daha planlı, daha hesaplı ve bazen fazlasıyla yorucu. O yüzden bazen keşke zamanı geri sarıp o saf, endişesiz günlere dönebilsem diye düşünmeden edemiyorum.
14 Yorumla- 1 yıl
Evet ya güzel günlerdi.
- 1 yıl
Rica ederim ✌️😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok şükür diye bileceğim geldiğim bir noktayı heba etmeyecek isem olur belki Ancak ben büyümüş olsam da istediğim zaman çocuk gibi olabiliyorum zaten
14 Yorumla- 1 yıl
Ahaha ruh olarak artık demek 🤣
- 1 yıl
Rica ederim hocam ✌😊 İnşallah :D
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılBen hiçbir zaman çocuk olmadım hayatımda, yani mesela çocukken , akran zorbalığına maruz kaldım. Bu sebeple öze dönük zekam daha çok gelişti. Bir güncem vardı ; yaşadığım tüm şeyleri yazar, her şeye rağmen umut dolu yazılar yazardım. Ansiklopediler okuyan, hayatı sorgulayan bir çocuktum. Hocalarım her zaman arkadaşımdı. Hatta yaşından büyük düşünüyorsun diyen çok hocam oldu. Öğrenciyken felsefe dalında asistanlık teklifi dahi aldım. Okulumu da yüksek onurla tamamladım. Arkama dönüp baktığımda en azından bazı şeyleri başarmışım diyorum. Beni seven de çok oldu hayatımda kıskançlık besleyen de başarılarımdan dolayı. Zaten sağlam karakterli olanlar, dostun başarısına sempati duyabilir ancak. ✨
15 Yorumla- 1 yıl
Bu bakımdan geçmiş gelecek fark etmiyor ben için.
- 1 yıl
Harika yazmışsın evet ama ikisinden birisi illaki güzel oluyor
- 1 yıl
Hayat bana o fırsatı vermedi maalesef. Hatta biraz geçince de kardeşim kanser oldu annem babam yanımızda yoktu. Anneannem baktı bize. Ben de roman okuyordum her zaman kendimi unutmak için.
- 1 yıl
Offf ne diyorsun ya 🥲
- 1 yıl
Kötü son 🔚 oldu yazmayım bir kere detaylı yazmıştım ağlayan üyeler olmuştu. Üzülmesinler maalesef hayatta her şey oluyor :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğum o kadar kötü olaylar ve travmalarla dolu ki elimden gelse bir saniyesi bile kalmamacasına silerdim o zamana dair herşeyi.
21 Yorumla- 1 yıl
Üzücü 🥲🥲
Kişilik & Karakter konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çocukluğum daha iyiydi, çocukluğumu isterdim
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel günlerdi.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılÇocukluk daha masumane ve güzel şimdiler daha olgun ve bilinçli bilemedim
11 Yorumla- 1 yıl
Evet güzelmiş çocuk olmak.
- Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
u 1 yılŞimdiki hayatım olduğu gibi kalsın
22 Yorumla- 1 yıl
Zombilik güzel galiba 😂
- 1 yıl
Onu sana sormak lazım
- Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı.
1 yılŞimdiki halimi yıllarımı isterim gadası
Çünkü çocukluk yıllarımda neler yaptım ne yaşadım hiç bilmiyorum
Demek ki o zamanlar iyi şeyler olmamış ki aklımdan çıkıp gitmiş
23 Yorumla- 1 yıl
Yapma ya hiç mi canlanan bir şey yok.
- 1 yıl
Pek yok gardaşım ya
- 1 yıl
Peki
- Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı.
1 yıl80 lerde doğmuş cocuklar en iyi cocuklugu yasamıs cocuklardır. Sokak oyunlarını cok iyi bilir. Sokagı içine çekmiştir.
Herseye tanık olmuştur.
İlk bilgisayar, internet, modem sesi, İcq, mırc, msn, facebook, cağrı cihazı, araç telefonları, ilk cep telefonu, kameralı cep telefonu, Kumandalı ve Renkli Tv, Metro, Metrobüs, Özel Tv kanalları, Politik Ve Siyasi gelişmeler sayamacagım onlarca seye tanık olduk.
Şimdiki çocuklar ne 9 taş bilir, ne saklambaç, ne ebelemeç, ne yakar top, ne ortada sıcan ne sek sek bilir. Sokaklar cok tehlikeli oldu.
İnsanlarsa tahammülsüz, bencil ve sapık oldu.
Tekrardan 80 lerde yasamak 90 larda cocuk olmak isterdim.
Bu zamanı çok sevemedim ben.12 Yorumla- 1 yıl
Her şey güzeldi. Hiç bir şeye erişmek bu kadar kolay değildi kıymetini bilirdik.
- 1 yıl
Aynen herseyin tadı vardı Zevki vardı
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Çocukluğumu çok özlüyorum. 2000'lerden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı en azından o dönemleri yaşayabildim ve aile arasında top oynayabildim. Karnım acıksa bile maçı bırakmayayıp eve çıkıp ekmek arası peynir yapıp tekrar aşağı inip o maça kaldığım yerden devam edelim. Yani şanslı nesil biziz en azından her şey daha doğaldı.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel anlatmışsın.
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Benim cok sükür güzel bi cocukluğum vardi ama zordu'da 80li yillarin Anne ve Babalari icin tercüman olurlardi cocuklar daima... yani öyle hem büyük/olgun hem cocukluk yaşadim elhamdüllilah... bugünüme sükür ederek! Gecmişimi gülümseyerek hatirlarken geleceğime umut dolu bakip bugünüme ise cok sükür ediyorum...
13 Yorumla- 1 yıl
Çok zor zamanlar geçirdin demek.
- 1 yıl
Çok şükür
1 yılÇocukluğumu kesinlikle. Nostalji seven biriyim. O eskiden yazın köye sabahın erken saatlerinde gittiğimiz zamanlar. Üst köprü üstünde yenilen dondurmalar, gün içinde oynanan oyunlar. Her hâli ile dertsiz tasasız olan dönemler. Okula gitmeyi, arkadaş edinmeyi, dışa dönük biri olmak. Kendimce çektiğim videoların o kalitesiz ama "kaliteli" halleri. Çocuk olmak ve sana çocuk gibi davranılması. Üstelik en küçük çocuk olunca insan büyüse dahi kendini hep çocuk gibi hissediyor ve öyle kalmak istiyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Nostalji güzeldir.
1 yılAh benim doyamadığım çocukluğum komşunun bahçesinden erik çalmayı lastik sapanla camları kırmayı misket oynamayı yalın ayak sokaklarda koşmayı salçalı ekmek yemeyi ilk okulda okuduğum kitabı (ayşegül) hiçbirşeyi unutmadım her şey aklımda annemden yediğim terlikler dahil tabiki çocukluğumu isterdim
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel açıklamışsın ✌️👏
Gizli Üye(36-45)1 yılDoksan yılında 9 yaşındaydım ne güzel günlerdi gerçekten😊 Her hayatın kendine göre güzellikleri var Güzel bir Çocukluğum oldu yaşadığımız hayat bize şimdiki Biz olmamızı nasip etti Her halimize şükürler olsun.. çocukluğuma şimdiki aklımla gidecek olsam çocukluğumu isterdim🙃
212 Yorumla- 1 yıl
Keşke birde kim olduğunu görseydim 😀
Cevap sahibi1 yılNeden
- 1 yıl
Merak ettim tek gizlisim sorudaki şuana kadar.
Cevap sahibi1 yılSadece bu soruda mı yoksa genel olarak mı
- 1 yıl
Yani şu an bu soruda gördüğüm için. Genel olarakta gizlileri tabii ki merak ediyorum
- 1 yıl
Tek şu an sensin bu soruda evet.
Cevap sahibi1 yılKusura bakmayın merakta bıraktığım için ama böylesi daha iyi benim açımdan , rahatsız ettiysem sizi bir daha cevap yazmayayım 🙃
- 1 yıl
Rahatsızlık olur mu estağfurullah sadece merak ettim 😂
Cevap sahibi1 yılO zaman sorun yok teşekkürler 😊😊
- 1 yıl
Rica ederim ben teşekkür ederim cevap verdiğin için 🌹
Cevap sahibi1 yılRica ederim😊
- 1 yıl
Çok naziksin ya gerçekten daha çok merak ettim. 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 550 cevap paylaştı.
1 yılErken yaşta babamın vefat etmesinden dolayı hayatın yükünü üzerine ilgilenmesi'nin ardından çocukluğumu yaşamadım şu an çok şükür her şeyim vardı ama geriye baktığımda yaşayamadım çocukluğumu istiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Yaa üzücü Allah rahmet eylesin.
1 yılAcisiz bir sekilde derin uykudayken bitmesini isterim aslinda. Ailemi uzmeden taksiratim affedilmis sekilde teslim olmayi isterdim. Nasilsa hepimiz olecegiz bos beles dunyada cok da kalmaya gerek yok.
12 Yorumla- 1 yıl
Öyle deme hayat güzel.
- 1 yıl
hayat guzel hayatsizlik da guzel. Kafa rahat birsey yapma ve hayatta kalma gibi derdin tasan yok. Hayatsizligin huzuru hic bir zaman bozulmaz ama hayatinin huzurunun bozulmasi bir israil fuzesine bakar.
Kesinlikle çocukluğumdaki masum oyunlarimi ve arkadaşlıklarımı isterdim. Koşarken düşüp dizim kanasa dahi, pes etmeden tekrar koşusumu.. Üstümüz başımız kirleninceye kadar oynamayı ve oyun arasında o çok lezzetli gelen ekmek arasını yemeyi isterdim.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya. Elimizde ekmek arası domates peynirle sokakta dolaşırdık. :D
1 yılÇocukluğumda yaşadığım bazı anları gerçekten çok özlüyorum, çünkü o zamanlar hayat daha basitti ve her şey daha neşeliydi. Ama şimdiki hayatımda da pek çok şey öğrendim ve olgunlaştım. Şu anki hayatımda sorumluluklarım, hedeflerim var ve bunlar beni daha güçlü yapıyor. Çocukluk, eğlenceli ve masumdu ama şu anki hayatımda da keyif aldığım pek çok şey var. Yani ikisini de kıyaslamak zor; her dönemin kendine has güzellikleri var.
10 Yorumlaçocukluğumuzdaki dünya her açıdan güzel gelir ancak güzel olmayabilir. Örneğin 14 yaşında cezaevine giren bir arkadaşım 20 li yaşlardayken şöyle bir şey demişti. Hapisteki günlerimi özlüyorum. Bu sohbeti yaptığımız günden beri anladım ki insan çocukluğunu ne olursa olsun özlüyor ve bu anatomik bir şey.
22 Yorumla- 1 yıl
O da ilginçmiş hapisliği özlemesi.
1 yılIh istemem çocukluğumu. Masum ve güzel olan şeylerin yanında fazlasıyla zorluk ve yokluk kavga gürültü vardı. Şimdiki hayatımı da birazcık alabilirim. Ben geleceğimi istiyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Gelecek yok ikisi var 😀
Çocukluğumu çok özlüyorum. O zamanki masumiyet oyunlar hayaller her şey o kadar bambaşkaydı ki. Samimiydi, telaş yoktu, her şeyin tadı vardı ne bileyim. O zamanlara dönebilmeyi çok isterdim
11 Yorumla- 1 yıl
Evet güzel günlerdi.
Çocukluğum benim için hiçbir anlam ifade etmiyor bu yüzden şu an yaşadığım zamanı çok seviyorum
23 Yorumla- 1 yıl
🥲🥲🥲 üzüldüm
- 1 yıl
Evet inşallah hep mutlu ol 🌹😊
- Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
1 yılBu zamanı neden çünkü dersler almış bir merve var küçü niye değil çünkü ordan sınavlar başladı travmalar yani
21 Yorumla- 1 yıl
Evet söylemiştin
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Çocukluğumda kötü ve tramvalarla geçmiş olsa bile en azından o anları silip çocukluğumu isterdim en azından o zamanlar sağlığım yerindeydi
13 Yorumla- 1 yıl
Şimdi sağlığında ne var ki. Sen çok gizemli birisine benziyorsun ya.
- 1 yıl
Evet fark ediyorum 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 615 cevap paylaştı.
1 yılTabiki baştan başlamak isterim lakin bugünkü kafamla başlamak isterim aksi taktirde değişen bişey olmayacaktır.
12 Yorumla- 1 yıl
Baştan başlamak yerine ortadan bir yerden 😀
- 1 yıl
Baştan yazmamın sebebi , yaş ilerledikçe hayallerin daralır, örneğin 25 -30 yaşında futbolcu olamazsın , yaş geçtikçe bazı fırsatlar kaçar hedeflerin gittikçe daralır , baştan başlasaydın 7-8 yaşında Galatasaray’ın alt yapısında oynardım mutlaka 😁
1 yılAbi naptın yaa içim bi'garip oldu💔😔
Geçmişe dönüp en baştan başlardım ve 12 yıl öncesine dönerdim
16 Yorumla- 1 yıl
Basit sorular bana göre değil ya insanlara dokunmayı seviyorum.
- 1 yıl
Dokundun ama çok acıttı
- 1 yıl
Deme öyle 🌹
- 1 yıl
Öyle ama💔
- 1 yıl
Dünya kadınlar günün kutlu olsun. Bari böyle tamir edeyim.
- 1 yıl
Yok sorun değil zaten. Çok teşekkürler abi❤
1 yılÇocukluğumu isterdim, sabah saat 7 gibi uyanıp televizyon karşısında oturup çizgi film izlemeyi özledim.
11 Yorumla- 1 yıl
Ahaha hafta içi okul varken uyurduk hafta sonu kalkardık erkenden
1 yılO zamana dönmek isterdim çocuk halim ile sanırım. Bugünde yaşayacaksak şimdiki hâlimin kalmasını isterim, sert rüzgârlara karşı güçlü durmak için...
11 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel.
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Çocuklukta eksik kalan duygular olsa da şimdiki halimi tercih ederim. Şimdiki bene neler kattiğim onemli..
11 Yorumla- 1 yıl
Diyorsun. Değişik bir bakış açısı.
Kişilik & Karakter konusunda 968 cevap paylaştı. Çocukluğumu değil de o zamanlarda büyük olmayi isterdim sanırım
O zamanlarda çocuk yetiştirmeyi de
11 Yorumla- 1 yıl
Değişik bir yaklaşım.
Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Bazen çocukluğumu geri istesem de o zamanlardaki imkansızlıkları ve zayıf yönlerimi düşünerek şimdiki hayatımı tercih ediyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Evet tabii ki burada bir tercih
- Kişilik & Karakter konusunda 647 cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğumdaki hayat daha güzeldi
Teknoloji ve internet o kadar yaygın değildi herkes sokaktaydı, insanlar o dönemler daha mutluydu sanki11 Yorumla- 1 yıl
Evet ya çok güzeldi. Oradaki oyunları daha zevkliydi
- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğumu tabiki de benim çocukluğum çok güzel geçti
21 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel keşke dönebilsek.
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılBana çocukluğumu verin size kim olduğunu söyleyeyim. 😃
24 Yorumla- 1 yıl
Ahahah bir ara verelim o zaman 😂
- 1 yıl
Olur 😂😂
- 1 yıl
İftardan sonra sıcak sıcak 😅
- 1 yıl
😂
- Kişilik & Karakter konusunda 904 cevap paylaştı.
1 yılÖzledim özledim… ne güzel bir soru. Çocuklugumdaki o sorumsuz halimi isterdim.
25 Yorumla- 1 yıl
Sorumsuz 🤣 kaç yaşında peki. 6 yaşında olmak lazım. Ondan sonra okul başlıyor çünkü 😀
- 1 yıl
Başlasın ödev yapmadık diye hayat aksamıyordu 🤨
- 1 yıl
Ahahha doğru ama cetvel vardı eksi vardı o zamanlar da işte. 😂
- 1 yıl
Bir kez sıra dayagında elime yedim cetvel olsundu öğretmenin vurduğu yerde gül biter 🤣 Canımm çocukluğum
- 1 yıl
Evet gül bitiyor kıpkırmızı 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılŞu yaşım da iyim , çocuklukta eski türk dizileri ve çizgi filmler çok güzel dii 🌸
26 Yorumla- 1 yıl
Ahaha sen daha küçüksün 😅
- 1 yıl
Boyumla ruhum minnoş kaldı evett 😹🐣
- 1 yıl
Ahaha ne güzel ✌️👏😀
- 1 yıl
Bana daha tatlı emojilerle gell yaa 🐿️
- 1 yıl
Emrin olur minik kurabik 🥰❤️🌹
- 1 yıl
Bak bunlar daha tatlı güzelll 🍓❤️
1 yılKüçükken büyümek istiyordum, büyüdüm şimdi de tekrar çocuk olmak istiyorum 😭
11 Yorumla- 1 yıl
Aynı ben.
Bunu sorlamaya gerek yok bence. Tabii ki çocukluğum.
11 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel.
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İkisi de değil. Mümkünse 35 yaşımı geri verin bana 😂
15 Yorumla- 1 yıl
11 sene bir şey değil ya 🤣
- 1 yıl
Evet seneler 5 yıl gibi geçiyor.
- 1 yıl
5 yeter daha da yapmasın 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılAbi ben 1990 da 1 yaşımdayım henüz inga diyorum 😂😂
11 Yorumla- 1 yıl
Ben de 7 yaşındaydım çok bir farkı yok 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 496 cevap paylaştı.
1 yılHer yaşın ayrı bir güzelliği ve özelliği var ama 18-22 arası daha güzeldi.
12 Yorumla- 1 yıl
Evet o yaşlarda güzeldi.
- 1 yıl
😌😊
Gizli Üye(30-35)1 yılBen ölmeyi tercih ederim abi, hayattan o kadar çok yoruldum ki, yeminle hayvan bizden daha insan gibi yaşıyor.
Özellikle Türkiye'de malum yere oy atan arkadaslarla iletisimi kestim.
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle deme.
1 yılGeçmişe dönüp seçimlerimi tercihlerimi değiştirmek.
13 Yorumla- 1 yıl
Öyle mi meslektaşım :D
- 1 yıl
Aaaaa öyle mi☺️
- 1 yıl
İvit :D
1 yılÇocukluğumu tabiki de çünkü büyüdükçe hayatım boklaşıyor not
12 Yorumla- 1 yıl
Çocukluk güzel evet
- 1 yıl
Aynen çocukluk çok güzel
1 yılYaşım daha genç olduğu için 90'lı yılları yaşayamadım. Ancak, mahalle duygusunu yaşabildiğim için çok mutluyum. Mahalle duygusunu yaşayan son nesilim; bu bir yandan üzüyor, diğer yandan mutlu ediyor... Elimde olsa, 2000'ler öncesinde doğmak isterdim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. İki ucu poklu değnek ikisi de birbirinden kötü maalesef
11 Yorumla- 1 yıl
Üzüldüm 🥲
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğumu dolu dizgin mutlu bir şekilde geçirdiğim için şimdiki hayatımı derdim.
14 Yorumla- 1 yıl
Çocukluğum güzel geçti şimdikini de yaşamak istiyorsun demek.
- 1 yıl
Evet. Çocukluğumdaki gibi şen olmayı vs hala devam ettirdiğimden
- 1 yıl
Prensessin sen ya ondan 😊
- 1 yıl
😊Aksiyon dolu bir prenses
Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Şimdiki hayatımdan devam, hiç başa dönemem valla zar zor gelmişiz zaten
13 Yorumla- 1 yıl
Başa dönmüyoruz yahu sadece özlem
- 1 yıl
Peki 😊
Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. İkisininde ayrı bir güzelliği var ama yine de evet sokaklarda çılgınca yarını düşünmeden oynamak güzeldi.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ya akşama kadar eve gelmedik 😅
Kişilik & Karakter konusunda 375 cevap paylaştı. Her yaşın kendine özgü güzelliği vardır, çocukluk çağı ise en sevilen anlardır.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet ama çocukluk ayrı bir güzeldi
Zamani durduramacagimiz kesin. Şansli bir nesil olduk biz siyah önlüklerle okula gittik sadece trt vardi televizyon filmin kıymetini bildik bayram gunleri ayakkabilarimizi bas ucumuza koyar uyurduk esyalarimizim kiymetini bildik. Şimdiki neslin tek bildigi hizli mesaj yazmak ve aynen aynen baska yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Biraz ordan biraz burdan😅
21 Yorumla- 1 yıl
Geriye dönük baktın mı iyice 🤣
Gizli Üye(25-29)1 yılÇocukluğuma dönmek isterdim ya o zamanlar her şey daha güzeldi bir samimiyet vardı şu an o da yok
11 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
1 yılİkiside sıkıntılı ama çocukluğumu tercih ederdim
32 Yorumla- 1 yıl
Çoğunluğun neden sıkıntı
- 1 yıl
Derin mevzu
Çocukluğumu. Şimdiki hayatımdan kat be kat daha iyiydi. Mutluydum, şimdi ise mutsuz, ümitsiz biriyim.
11 Yorumla- 1 yıl
Çocukluk güzeldi evet.
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok özlüyorum, geri dönsem hatalarımı yine yaparmıyım bilemem.
10 YorumlaNe güzel de yazmışsınız, yaşıyormuş gibi okudum. Elbette çocukluğunu özlüyor insan, çocukluğuma dönmeyi isterdim kesinlikle.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim. Çocukluk güzel evet :)
1 yılTekrar o zorlukları yaşayacak gücüm yok muhtemelen. O yüzden devamkeee
10 Yorumla
1 yılSene 2017 yaz mevsimi köyde yaşıyorsun sabah 9 da cikiyorusun iftar saatine kadar dışarda oynuyorsun dert yok taşa yok snav stresi yok
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen ya bahçede top oynardık :D
Kişilik & Karakter konusunda 726 cevap paylaştı. Şuanki hafizamla döneceksem olabilirdi ama diğer türlü şuanda kalmayi seçerdim
10 YorumlaÇocukluğun tadı çok ayrı sorumluluğu hemen hemen hiç yok eğlencesi oyunu pek çok
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılÇocukluğumu kimse yaşasın istemem ama şimdi ki yaşadığım hayatı herkes yaşasın isterdim
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. Şimdiki hayatımı çocukluğuma borçluyum zaten
10 Yorumla- Devamını Gör (83)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat