Ünlü olma fırsatı verselerdi ister miydiniz? Cevap evetse, ne tür bir ünlü olmak isterdiniz?

Ünlü olma fırsatı verselerdi ister miydiniz? Cevap evetse, ne tür bir ünlü olmak isterdiniz?
Ünlü olmak isterdim ama öyle her yerde paparazzilerin peşimde koştuğu, özel hayatı didik didik edilen biri olmak istemezdim. Daha çok yaptığım işle tanınan, saygı duyulan bir isim olmayı tercih ederdim. Mesela bir yazar ya da başarılı bir yönetmen olmak güzel olurdu. Hem kendi dünyamı yaratırım hem de fazla göz önünde olmadan ünlü olabilirim. Ama öyle skandallarla, magazinle gündeme gelmek hiç bana göre değil.
Evet, ünlü olmak isterdim ama futbolcu olarak. Futbolun hem tutkusu hem de getirdiği heyecan çok farklı. Dünyanın dört bir yanındaki insanlara ilham vermek, onları mutlu etmek ve kendi yeteneklerimi sahada göstermek harika bir şey olurdu. Ünlü olmanın zorlukları olsa da, futbol gibi global bir alanda tanınmak, hem kişisel olarak hem de topluma katkı sağlamak açısından çok anlamlı bir deneyim olurdu. Benim için futbol, sadece bir spor değil, bir tutku ve insanların birleşebileceği bir alan.
Ayhandinho :D
Yazar olmak isterdim kişisel gelişim, psikoloji, kuantum fiziği ile ilgili meraklıyımdır. Yazar olsaydım toplumsal ilişkileri, kültürel ilişkileri, kuantum alanları vb. sunuculuk yapardım bu görevi yapmayı kendime farkındalık artar aynı zaman da dünyayı da bakış açım değişir.✨
İstesem mesleğim sayesinde rahatlıkla ünlü olabilirim ama her zaman ünlü olmaktan kaçarım ve ünlü olmak hiç istemem ama eğer illa ünlü olacaksam bilim adına bir ünlü olmak isterdim 😊
Mesleğin nedir?
Gayet güzel 😊
Cevap
8Cevap
ünlü olmak isterdim evet güzel olurdu
Çok ünlü bir yazar olmak isterdim 💆♀️
Hayır istemezdim.. Ama benim hayatımda minik ünlülerim var zaten.. 🥳
15 cm fazlam olsa mankendim zaten isterdim niye olmasın catwalk aşkına 😂😂
Ahaha kaçsın ki 160 mı 😀
Belki 65im 180'de gözüm niye küçük düşündün ama evet haklısın 😂😂
Nokta atışı yaparım 🤣
İsabet önemli
Kitapları revaç yapmış ünlü bir kitap yazarı veya şair olmak isterdim. Yazılarımla, şiirlerimde yüreklere dokunmak isterdim. ya da tanınan ve güvenilen ünlü bir psikolog olup, bir çok ruha şifa olmak isterdim.
Hayır ben sıkılırımm
Şimdi sıkılmıyor musun?
Her yerde fotoğraflarını çekecekler insanlar hayatını bilecek en azından rahatça bir markete bile gidemiyceksin aman Allah'ım aşırı sıkıcı hayır çok şükür şu an hayatımdan çok memnunum 🧿
İstemezdim, insanların yasayamadıgı hayatları kıskanıp kin ve öfkeyle yaptıgı boş yorumları kaldıramam
İstemezdim. Olacaksam bile boş ünlülerden olmak istemem
Nobel Ödülü başarılı bir yazar olmak. Ünlü bir müzisyen olmayı çok isterdim.
Çok değil ancak tanınan eğitimci ünlü olmak iyi olurdu ekonomi alanında.
İstemezdim hiçbir özel hayatları yok yanlış yapma lüksleri yok
İsterdim
Gamze özçeliğin şu an yaptığı işler gibi işlerle olsam güzel olurdu
Çok tanınan bir yazar olmak bana göre gibi duruyor.
Ünlüyüm zaten diyom anlamıyon mu
Anluyum
Oyş.
Model olur 156 boyum la harika ksksks 😂
Boyu değil işlevi :D
Şarkı anlatmak istediklerimi anlatmış bana fazla bir şey düşmez
:D :D
İstemezdim şöhret “afettir”
Aslında ünlü değilde herkesin hayran olduğu futbolcu'nun eşi olmak isterdim
İsterdim rock yıldızı olmak isterdim
Sunucu insanlara yardımcı olurdum
Başbakan olmak isterdim
Dünyaca ünlü bir sanatçı olmak isterdim
Kimsenin bilmediği ünlülerden olayım
Bilim adamı olmak isterdim
Ozna guven gibi ani cikislarim olurdu benim🤣
Model ve ufc dövüşüsü arasında kaldım🤦🏻♀️
Model olmak isterdim yalan yok
İktisatta iyi bir bilim insan olmak isterdim.
İsterdim. Şarkıcı olarak ünlü olmak güzel olurdu
Devlet başkanı olmak isterdim
Oyuncu olmak isterdim herhalde ahahahha
Manken olmak isterdim ama kilom müsait değil
Evet yazar.
İstemezdim
Hayır istemem
Evet çok iyi bir futbolcu olmak isterdim
Evet başka bir evrende
Oyuncu olmak isterdim
Jason Luv
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?