:) Evet görelim bakalım ne kadar uslu, ne kadar yaramaz veya ne kadar çılgınmış!
Ama lütfen biraz cesur olun ve gizliliğin arkasına saklanmayın!
Ama lütfen biraz cesur olun ve gizliliğin arkasına saklanmayın!
En çılgınca şey..
İstemeden olmuştu ama yazayım. Arkadaşlarımla üç günlüğüne Antalya'ya giderken, konvoy halinde olan üç tane tırı sollamaya çalıştım. Uygun anı bekleyip sola çıktım ve verdim gazı. İlk tırı geçtikten sonra karşıma kamyon çıktı. Kamyon öyle bir heybetli göründü ki o an gözüme. Ecel gibi geliyor kamyon. Gaza öyle bir yüklendim ki. Saniyelik farkla geçtim kendi şeritime. Sonradan ben de güldüm ama o an korktum baya.
Bizim apartmanın dış cepesi yapılıyordu 9 katlı Dışarda iskeleler vardı bir gün çocuklar gaza getirdi en tepeye kadar tırmandım çatıya iskele demirlerinden 9 kat :D
Teyzemin sesi kısıktı ama öyleböyle değil nerdeyse el işaretleriyle anlaşıyoruz ve beraber salıpazarına gittik..
bu anlatamıyo soramıyo bende bundan isitifade pazarcı abilere ablalara dilsiz bu anası babası yok diyip acındırdıydım.. çok eğlendik ama kuzenleteyzemkolumuçimdiklemekden morarttıydı
Eve gelince millete anlatıp çok eğlendik..
Deli yaa <3
Haha cidden yalan söylediği bellı olmuş sana benzıyo dirken <3 senın de olcak 2 sene içinde bebişin hayırlısıyla biz de sevcez mcx <3
eski sevgilimle lisede okurken beni dersten çağır görüşelim demşti ben dnöbetçiydim çağırdım hoca çağırıyor diye hoca dediki tamam kızım çık gelicek dedi sonra ben nöbet yerime gittim gelen hocaydı hahahaha kopmuştum yaaa sonra bir ton laf tabi ve acındırdık kendimizi işte aslında böle şeyler yapmam ben falan die:)
ozaman oldukça küçktm lise 1di sanırım ki genelde çılgın değilimdir oldukça durağanımdır
Cevap
8Cevap
Benim hayatımın yaptığım en çılgınca olaylardan biri bu siteye üye olmaktı.Gerçekten baksanıza ne kadar yorum yazıyorum.Çılgılıktan başka bir sey değilmi? Birde bir kere fener bahçe beşiktaş maçına gittim askala dayak yiyordum o ayrı tabi, sonra yamaç paraşütü yaptım, sonra gece yarıcı çok çavuk giden askeri gemisine bindim.Aklıma başka bir şey gelmiyor :)
Dalgasına dilenci kılığına girip apartmanı gezip para istemek
<3
hihihi:))
deliyiz aha aha aha:))
sen daha bilsen teyzemin bebesini aldıydım kucağıma markete gittiydim kadınla adamonlarında bebekleri var markettin çıkarken sevdi bide bebenin büyüğü var 8 yaşlarında maşallah ne tatlı dedi tombik de bişiydi
benimki cılız neyle besliyosun demezmi kadın ben anne sütünden başka bişi vermem aha abiside 2 yaşına kadar emdi beni dedim:))
kadın kocasına bak bak anne sütü işte olmadı sütüm hep bundan bu çocuk böyle diye dövüne dövüne gitti
bide aynı sana benzyo dedi yalançı karı
<3 yaparıkkk
sevgilim olucak o adamın kafasına annesinin yanında şişe fırlattım!:D
.d tabiki hayr 1 kez yaptım böyle bişeyi..
lisede bir hocayı dövmüştüm, pişman mıyım tam bilemiyorum. sonra ailem de işin içine girince benden özür diler gibi tavır alması biraz beni de pişman etmişti gerçi
Lisedeysen, bu bir hoca ise ve yeetistirilme tarzina gore ogretmenler senin icin saygida kusur edilmemesi gereken kisiler.ise olabiliyor. Psikopat biri icin olmayabilir, evet
sokağın ortasında arkadaşlarımla çılgınlar gibi bağırmak (yaş 17ydi o zaman)
Galatasarayın şampiyon olduğu gün cadde ortasında kimseler çıkmadan formayı çıkartıp bir arabayı durdurup salladım :D:D
şu soruya cevap vermek başlı başına bir çılgınlık zaten :))
gizliyi engelleseydin, ankesörlü telefonla kaçak olarakyurtdışını aramıştım
Şu an şu yorumu yazmak.
patenlerimle takla atmak
buz pateninde yaparken gör sen beni
Söylersem eksi yağmuru gelir.
Jumping.
kurban oldugumla evlenmek :)
Kuzenimle Sevişmek...
yamaç paraşütü
düşünelim biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar