Kimsiniz? Ruhunuzda neler var? Aklınıza neler gelirse o şekilde spontane yazabilirsiniz. Güneşin önünde oturup kemiklerini ısıtmayı seven bir ruhum mesela ben...

Kimsiniz? Ruhunuzda neler var? Aklınıza neler gelirse o şekilde spontane yazabilirsiniz. Güneşin önünde oturup kemiklerini ısıtmayı seven bir ruhum mesela ben...

Kırıldıkça keskinleşen, sivrileşen bir kristalden ruhum var. Sertleştikçe insanlaşan yanları kimi zaman hırs kimi zaman hayal kırıklığı kimi zaman öfke barındırır. Ancak kristalimin hammaddesi aşktır. Merhamettir. Empatidir. Tamamı kırılmasın diye nadide görürüm, saklarım sağlam yanları. Kolay kolay göstermem herkese
Spontane değil ben planlı programlı yaşarım. Bir yere gideceğim zaman erkenden davranırım erken kalkarım zamanımı ona göre ayarlarım alel aceleye getirmem. Benim için bunlar önemli yani.
Güzel 🌸🙂
Aaa eic için teşekkür ederim 🌹😊
Hiç beklemiyordum 🤣
Bu soruya biri şu an görüş yazdı geldim baktım eig secmedigim soru hemen seçeyim siftahı yapayım dedim rica ederim 🙂
Çok iyi olmuş 😅
Evet 🌸
Çok enerjik Heyecanlı bir Ruhum Var ama takılmam gereken durum sakin ağırbaşlı
E. i. c Teşekkür ederim canim ❣️
Rica ederim 🌸💜
Cevap
4Cevap
ruhum kalmadı pek maalesef
Aaaa var var sadece o ruh yorgun diyelim
Karanlığa karşı tek başına.. Aydınlatırım 😃
Ooo👍
İlkbahar havasında bir ruhum var. Tatlı esintiler ve yeni yeni açan filizler var..
Ruhumda taşıdıklarımı anlatmaya kelimeler yetmez o yüzden artık ruhsuzm
Şu an son derece aç bir ruhum var 😂
😄🌸
Merhaba,
Deli dolu çocuksu ve aykırı! 😅
ruhum yaşlı ve yorgun
Bebeksi bir ruh saf
Hep öyle kalması dileğiyle 🌸💜
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?