Kişilik & Karakter Fobileriniz neler? Böcekleri sever misiniz 🕷? KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böceklerle aranız nasıl 😂 Güncellemeler1 yıl Güncelleşşş Güncellemeler1 yıl Guncell Fobileriniz neler? Böcekleri sever misiniz 🕷? Cevapla Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. örümcekler var 1 0 Yorumla
OtakuBilge Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 80% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 947 cevap paylaştı. böcekleri estetik olarak seviyorum canlı olarak değil 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl 😂😂 saggol be Yorumla
Blair_666 Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Haşerelerden korkmam Evin tüm böcekleri Benden Sorulur🔪✅😎 1 23 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Kesip yiyor musun ne yapıyorsun bıçakla işin ne 😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Eh tatlarindan yenmiyor he Sen hele bir akrep'i dene dışı bu Sert iç yumuşacık Lokum gibi oh oh😂😂😂😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sana afiyet olsun 😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Gel beraber olsun yeğen jdjdhdjd Bak sana da bir porsiyon ayırırım ha😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Yok ben tek çay içiyorum 😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Aman be çayı boş ver tatsız tuzsuz bir şey zaten Gel Benimle sana büyük bir porsiyon Kara Fatma hamam böceği kertenkele örümcek akrepten oluşan bir tabak hazırlayayım tadından yenmez bayılırsın bayılırsın😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Damak zevkine bayıldım 😂😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Eh gurmeyim Oğlum ben ne sandın😌✅😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Japon musun 😂😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Djjddjdj tövbe haşa kralından Müslümanız aslanım😌✊😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Müslüman böcek yer mi 🙄😂😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Onlarda etten kemikten degilmi 🥺😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Senn domuzda yersin ozaman? Yorumla Blair_666 1 yıl Neeeeeyyyy iyyyyyyyy yok bi onu yemem yavrum haram harammmmm Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Böcek helal mi? 😂😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Helal ya 😌haram değil Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Afiyet olsun ozaman 😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Bak son kez çağırıyorum. Gel beraber olsun yavru Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Tövbe töbe 😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Aman gelmezsen gelme be !😂teklif var ısrar yok giderim başkasına ederim kalırsın ortada djjdjjdjx Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sagol sen başkasına git evet 😂😂 Yorumla Blair_666 1 yıl Gicik Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl 😎😎 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hayır asla. İğrenirim belkide alay edilecek ama bu yaşımda bile tirsarım. Önümdeki köpekten tırsmam ama böcekten tırsıyorum. 1 0 Yorumla
sheevy Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Çok iyi aramız 3 5 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ooo yer misin arada 😂 Yorumla sheevy 1 yıl Hayr😏 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Niye ki bi tadına baksaydın 😂 Yorumla sheevy 1 yıl Sen bak Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Beni kariştirma şimdi konumuz sensin 😂😂 Yorumla
jelyz Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Böcekleri sevmem 2 9 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Niye be Yorumla jelyz 1 yıl Ayak altında falan dolaşıyorlar ya pek hijyenik gelmiyor bana. Sen seviyor musun Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sevmem mi bayılıyorum 😂😂 Yorumla jelyz 1 yıl Ben de yerde birini gördüğüm zaman başımda yıldızlar dönüyor, bayılıyorum 😂 En sevdiğin hangisi Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hepsini severim ayırt etmem 😂😂 örümcekler özellikle oyyyy 🕷😂😂😂 Yorumla jelyz 1 yıl Hımm yani uçurumdan düşecek olsam, beni değil örümcekleri tutarsın 😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Çok mu belli ediyorum bunu 🙄😂😂😂 Yorumla jelyz 1 yıl Hem de nasıl! Hatta örümcek olmaya karar verdim 😂😂 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hayırlı olsun 😂😂 olunca beni ısır da örümcek adam oluyum 🙄😂😂 Yorumla
Sahtegüz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 323 cevap paylaştı. Nefretttt en büyük korkum 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ney o ya 🕷😂 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Örümcek, böcek ıyy 1 3 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Çok tatlılar dimi ablası 😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Değiller Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Tatlılar tatlılar 😌😌 Yorumla
laydbirdmira Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Böcekler sevilmez ama zarar da vermemek lazım 1 7 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Niye sevilmesin ya gayet tatlilar bence 😂 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Hamam böceği sevilirmi yaaa Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Kara kara oy ne kadar tatlı 😂😂 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Bi sus yaa midem bulandı deyince 🤮 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Niye miden bulandı ya kara kara tatlı böyle oyyy olsada sevsek 😂 Yorumla laydbirdmira 1 yıl Sen sev ben almim alanada mani olmayayım Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl 😂😂 hiç çekirge yedin mi sen 🙄😂 Yorumla
MonswerAselll Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayvan korkum var 2 6 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ben hayvandan değilde hayvanlasmis insanlardan korkarım 🙄 Yorumla MonswerAselll 1 yıl 😅 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Hangi hayvanlardan korkuyorsun 😂 Yorumla MonswerAselll 1 yıl Hepsi sjdsd Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Sende yahu abartma 😂😂 Yorumla MonswerAselll 1 yıl Peki Yorumla
Sordun--mu Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Böcek seven mi var 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Ben severim Yorumla
Askozade Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Hayvanlar. 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl İki ayaklı mi?
YezidinKizi Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Örümcekler 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Çok mu seversin 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl korkmam ya 1 1 Yorumla KalkKızCayyDemlee 1 yıl Korkma birsey yapmaz 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
örümcekler var
böcekleri estetik olarak seviyorum canlı olarak değil
😂😂 saggol be
Haşerelerden korkmam Evin tüm böcekleri Benden Sorulur🔪✅😎
Kesip yiyor musun ne yapıyorsun bıçakla işin ne 😂
Eh tatlarindan yenmiyor he Sen hele bir akrep'i dene dışı bu Sert iç yumuşacık Lokum gibi oh oh😂😂😂😂
Sana afiyet olsun 😂
Gel beraber olsun yeğen jdjdhdjd Bak sana da bir porsiyon ayırırım ha😂
Yok ben tek çay içiyorum 😂
Aman be çayı boş ver tatsız tuzsuz bir şey zaten Gel Benimle sana büyük bir porsiyon Kara Fatma hamam böceği kertenkele örümcek akrepten oluşan bir tabak hazırlayayım tadından yenmez bayılırsın bayılırsın😂
Damak zevkine bayıldım 😂😂
Eh gurmeyim Oğlum ben ne sandın😌✅😂
Japon musun 😂😂
Djjddjdj tövbe haşa kralından Müslümanız aslanım😌✊😂
Müslüman böcek yer mi 🙄😂😂
Onlarda etten kemikten degilmi 🥺😂
Senn domuzda yersin ozaman?
Neeeeeyyyy iyyyyyyyy yok bi onu yemem yavrum haram harammmmm
Böcek helal mi? 😂😂
Helal ya 😌haram değil
Afiyet olsun ozaman 😂
Bak son kez çağırıyorum. Gel beraber olsun yavru
Tövbe töbe 😂
Aman gelmezsen gelme be !😂teklif var ısrar yok giderim başkasına ederim kalırsın ortada djjdjjdjx
Sagol sen başkasına git evet 😂😂
Gicik
😎😎
Hayır asla. İğrenirim belkide alay edilecek ama bu yaşımda bile tirsarım. Önümdeki köpekten tırsmam ama böcekten tırsıyorum.
Çok iyi aramız
Ooo yer misin arada 😂
Hayr😏
Niye ki bi tadına baksaydın 😂
Sen bak
Beni kariştirma şimdi konumuz sensin 😂😂
Böcekleri sevmem
Niye be
Ayak altında falan dolaşıyorlar ya pek hijyenik gelmiyor bana. Sen seviyor musun
Sevmem mi bayılıyorum 😂😂
Ben de yerde birini gördüğüm zaman başımda yıldızlar dönüyor, bayılıyorum 😂 En sevdiğin hangisi
Hepsini severim ayırt etmem 😂😂 örümcekler özellikle oyyyy 🕷😂😂😂
Hımm yani uçurumdan düşecek olsam, beni değil örümcekleri tutarsın 😂
Çok mu belli ediyorum bunu 🙄😂😂😂
Hem de nasıl! Hatta örümcek olmaya karar verdim 😂😂
Hayırlı olsun 😂😂 olunca beni ısır da örümcek adam oluyum 🙄😂😂
Nefretttt en büyük korkum
Ney o ya 🕷😂
Örümcek, böcek ıyy
Çok tatlılar dimi ablası 😂
Değiller
Tatlılar tatlılar 😌😌
Böcekler sevilmez ama zarar da vermemek lazım