Selamm,
Bulunmak istediğiniz bir yer, kalmak istediğiniz bir ortam için kendinizden ödün verip değişir misiniz?
İnadına kendisi olabilenler el kaldırsın 😂

Selamm,
Bulunmak istediğiniz bir yer, kalmak istediğiniz bir ortam için kendinizden ödün verip değişir misiniz?
İnadına kendisi olabilenler el kaldırsın 😂

Ben kendimi değiştirmem tabi ki de.. beni seven insan olduğum gibi sevmelidir her şekilde.. sevmiyorsa da gidebilir zaten mesela Sürekli olarak başkalarını memnun etmeye çalışmak, kendi kimliğinizi kaybetmenize ve özgünlüğünüzden uzaklaşmanıza neden olabilir. Kendinizi sürekli olarak başkalarının beklentilerine göre şekillendirmek, içsel huzursuzluğa ve mutsuzluğa yol açabilir. Başkalarını etkilemek için sahte bir kişilik sergilemek, samimiyetsiz ve yapay bir imaj yaratabilir. Sürekli olarak başkalarının onayını aramak, özgüven eksikliğine ve bağımlı bir kişiliğe neden olabilir. Kendinizi değiştirirken, temel değerlerinizden ve inançlarınızdan ödün vermemeye özen gösterin.
Kendimi sırf insanların beni kabul etmesi için değiştirmem çünkü o zaman ben olmaktan çıkarım. Ama gelişime her zaman açığım, eğer bir şeyleri daha iyi hale getirebileceksem, bu zaten kendim için yapmam gereken bir şey olur. İnsanların beni sevmesi, onaylaması güzel bir şey ama bunun uğruna sahte birine dönüşmek bana göre değil. Çünkü ne yaparsam yapayım, herkesin beklentisine uymam mümkün değil. Kendimi olduğum gibi kabul etmeyen biriyle zaten uzun vadede anlaşamam. O yüzden beni gerçekten anlayan, olduğum gibi kabul eden insanlarla yoluma devam etmek en doğrusu. Değişim, eğer içimden geliyorsa güzel ama sırf başkaları mutlu olsun diye kendimi kaybetmek istemem.
Cevap
9Cevap
Hayır. Beni olduğum gibi kabul etmeyen hayatımdan çıkabilir 😅
Ben her zaman bulunduğum her yerde olduğum gibi kaldım. İnsanlara değer verdiğim zamanlar, çok oldu. Fedakarlık gösterdiğim falan. Sonra çok kıymet verdiğimiz insanlar, bizi hor görüp, karşımıza geçip bizi değiştirmeye çalıştılar, beğenmediler çünkü bu kadın bana bakarsa her kadın bakar mantığı güderek nankörlük ettiler. Hiç unutmam sınav döneminde sırf birine değer verdiğim için fedakarlık gösterip nir kitap bitirmiş 25 deneme çözmüştüm, sırf karşımdaki kişiye vakit ayırmak için o ne yaptı peki nankörlük zaman bile ayırmamıştı. Hiçkimseye hak ettiğinden başka değer vermeyin.
şu an farkında olmadan yaptığımız birçok şey toplumda kabul görmek için fakında olmadan edindiğimiz alışkanlıklar. En basit örneği değişen giyim tarzı, insan ilişkileri arkadaşlıklar..
Hayır kendimi değiştirmem kendimi olduğum gibi seviyorum insanlar ya beni olduğu gibi kabul eder ya da yol versin. Kendimi düşünüyorum kimseye umrumda olmaz.
Hayır asla değiştirmem beni olduğum gibi sevmeyene yol veririm zaten sevmeyende kardeşim diyerek uzaklaşıyor 😂
😂
Hayır tabii ki. Uzun kollu sweatshirtin içini dikişlerin belli olduğu kısmını pantolonun içine katlayıp üstüne tişort giyen bir insanın yorumunu okuyorsun şu an insanları ne kadar önemsemediğimi sen düşün. Benim yerimde bi başkası olsa abuk abuk lakaplar takıp dalga geçerler mahallenin delisi olurum diyip yapmaz bunu belki de
Öncelikle insanların beni kabullenmesi gibi bir gayem yok. Beni olduğum gibi kabul edenler dostum, arkadaşım, ailem, sevgilim vs olur. Hiç kimse için değişmem o zaman ben olmaktan çıkarım. Hatamla, kusurumla ben "benim"...
Aslında hayır değişmem fakat yaptığım şeyler mantıklı değilse, bana iyi geldiğimi zannederek kendime zarar veriyor isem hayatımdaki kişi buna müdahele edebilir.
Kabul edilmek gibi bir Arzum yok... Kalmak istemiyorsam kalmam mecbursam da kimseyi iplemem kısa bir süre sabrederim
Ben inatçı bir insanım bu yüzden herkese inadına olduğum gibi kalırım. Bir ortama girmek için kendimden ödün veremem.
Yok. Gerçekçi bir lubunyayım. Beni ben olduğum için sevmemesini, olmadığım birisi olarak beni sevmesine tercih ederim 💅🏻
Hayır kimse umurumda değil
Eyvallah 😄
Değiştirmem, insanlar istedi diye bir kılımı bile kıpırdatmam.
Daha kendim için kendimi değiştiremiyorum millet için imkansız
Başkalarının beni kabul etmesi için kendimi değiştirmem. Ben olduğum gibi değerliyim zaten.
Hayır tabiki başkası için kendimi neden değiştireyim ki olduğum gibi kabullensinler
Kabul edilecek şekilde dizayn edilmiş bişeyim zaten
İnsanların canı cehenneme
Aslaaaa kendimi kimse için değiştirmem aşık olduğum insan bir şeylerden rahatsız olursa törpülerim
Ne münasebet kurban olsunlar bana 😀😀
değiştirmem gereken bir kötü özelliğim varsa değiştiririm ama onun için değil kendim için yaparım
bu gece içmemeyi deniyorum : )
@Ra_On mimimi :D
Beni olduğum gibi kabul etmeyen herkesin mk
Değişim geçicidir insan eninde sonunda özüne dönüyor en iyisi oldugun gibi sevmesi
Hayır, ortamı insanları değiştiririm
Hayır onlar kendini değiştirsin
Hayır ama ayak uydururum
İnsanlar umurumda değil
Hayır ben böyleyim 🤩
Ben deliyim onlar bana uymalı
Gerek yok
Hayır hayatım o kişiye bağlı değil
Değiştirmem
Hayır değiştirmem
Asla
Değiştirmem